Mamici de septembrie - octombrie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lucia_B, bine ai venit in grupul mamicilor! Sa ai sarcina usoara, si un bb sanatos la toamna!

lucia_cs, mare mare grija. Lasa nervii ca nu fac deloc bine.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna viitoarelor mamicute

Ma bucur foarte mult ca sunteti asa primitoare . Sper ca o sa o scoatem cu bine pina la capat.

Pe mine la moment ma doare doar spate si am somnolenta, de restu (de greturi cu ), daca nu o sa fiu una din cele mai norocoase, o sa am parte, cred ca, saptamina viitoare .

Lucia_cs vezi ce faci, pune nervii intr-o cutioara, ca nu iti fac bine. Ai grija de voi, vezi ca esti sefa si ai responsabilitati mari.

Ioana m-am vazut in listiuta, merci

Fetelor nu am vazut sa discutati tema , ce ziceti - se poate ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

4+ sapt

http://photos.yahoo.com/valerbatcu/

Tot raul e inspre bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Lucia_B - Bine ai venit! Sanatate maxima.

Lucia_cs, cum te simti? Ia-ti concediu si stai in pat pana trece grija!!!
Fetelor care veti avea bebici Fecioara! Va invidiez, am incercat si eu in decembrie, dar nu a fost sa fie (ne-am hotarat cam tarziu sa incercam pentru un bebe luna aceea).
Fecioarele sunt tare bune, toti barbatii din familia mea (sotul, tatal, socru, bunicul) sunt fecioare si ma inteleg bine cu ei.
Dar despre balante stiti ceva? Unele dintre noi vom avea bebei balante, ce ziceti? e bine? Am auzit ca au inclinatii spre arte, sunt sociabili dar foarte indecisi.
Ma rog, sotul meu zice ca e o aberatie treaba asta cu zodiile. Daca iesea bebe in decembrie era Fecioara ca taica-su, daca asteptam pana in februarie, iesea Scorpion ca mami...acum de balante nu prea stiu nimic. Am innebunit de tot, stiu, dar voi intelegeti...

Mergi la inceput

Lucia_B de ce sa nu se poata sa ? Mi-am pus si eu intrebarea asta, dar cred ca pana acum bebe e deja bine fixat...nu?

Mergi la inceput

Lucia, fara grija, pina in luna a 9-a inclusiv, daca nu ti-a zis doctorul sa nu. Sint putine cazuri in care este interzis.

kid, eu am vrut leu, dar nu ne-a iesit in noiembrie "pasienta". Fecioarele de sex masculin imi plac si mie, ramine sa mai analizez cum e cu fetele fecioara. Nu-ti fa griji cu balantele, ti-am zis ca eu sint balanta. Sint cuminti si de treaba. Ramine de vazut cu modestia.

Ioana

Mergi la inceput

Sunt misto si fecioarele fata, stai calma, mama mea e fecioara si e o persoana tare buna (si desteapta, ma laud )

M-ai linistit cu balantele...oricum sanatos sa fie, nu ? Restul se rezolva!

Dar ce va doriti? Fetite? Baieti? Sotul meu nu are preferinte si nici eu (doar sa faca armata, ha ha).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Inca o data buna

Ha ce bine ca se poate , ca eu am o poftaaa . Medicul a zic ca se poate insa mai rarut .

Eu imi doresc un baetel, insa dupa toate tabelele prezicatoare iese fata. Am vrum mai intii un taur, dar daca bb s-a lasat asteptat o sa fie balanta , il maninc cind vine . Stiu cum sunt balantele - masc, insa nu stiu cum sunt fem. Incerc sa te cred pe tine Ioana ca fem balanta sunt bune, si daca o sa se adevereasca ca nu e adevarat, adica o sa fie contrariu sa stii ca o sa facem schimb intre bebei daca al tau o sa fie baeat si al meu fata , glumesc.

Acum va las ca tre sa calc niste camasi de ale sotului. Da ne mai vedem, adic ne mai scriem. Va pe toate.

4+ sapt
http://photos.yahoo.com/valerbatcu/

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Lucia_B, da, stiu cum e cu tabelele astea prezicatoare. La cel chinezesc imi iese si mie tot fata! Dar nu pot sa cred ca e o regula, nu? Si imi zic ca am 4 prietene gravide, toate cu fetite, trebuie sa vina si un baiat, statistic vorbind, nu?

Mergi la inceput

Alo, alo, ce-i cu atita lume in jurul meu zicind ca o sa fac baet? Poate ca nu m-am facut inteleasa: eu vreau o fata pentru inceput. O sa fac si 2 baieti mai tirziu, cel putin o sa incerc. Dar fata prima, m-ati auzit acum, da?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monval spune:

Buna seara mamicutelor
ieri mi-a confirmat doctorul ca am un bb de 2 saptamini care are marimea de 2mm. Dupa calculele care se fac numarind saptaminile chiar din prima zi de ciclu ar fi o luna de sarcina , acum nu stiu cum este de fapt, important ca este si ca ma simt relativ bine.Ultimul CM a fost pe 6. 01. 2005. si dupa calcule ar fi trebuit sa nasc pe 13 octombrie . Cred ca sunt cea mai tinara de aici!
Va rog sa ma puneti si pe mine pe listuta.

MULTUMESC

Mergi la inceput