Mamici de mai-iunie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
Cornelia spune:
Nu, daca nu ai 42 de zile de postnatal, nu beneficiezi de concediu de ingrijire copil. Trebuie sa ai mare grija cu numaratul zilelor. Eu nu stiu nici un caz concret, dar...
vergeturi nu am , in schimb am varice
!!!
Cornelia
(26 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Mickyyy spune:
heeee...se pare ca eu am cele mai marete planuri de viitor...mi-am propus sa vin la serviciu (in cazul in care nu voi avea probleme cu sarcina, bineinteles) pana la sfarsitul lui mai....adica jumate din voi o sa va tinenti bebelusi in brate cand o sa incep si eu concediile. Ce-i drept, DPN-ul meu e pe 22 iunie iar avantaje n-am de nici o culoare indiferent de momentul cand intru in asa-zisul concediu, pentru ca eu tot banii care mi-l va da statul ii voi lua, cat vin la birou iau salariu + CIC, cand n-o sa mai vin iau doar CIC-ul....simplu, nu?!
Ar trebui sa dau deja comanda de statuie....sa mi-o puna-n fata firmei ![]()
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
gabitzam spune:
Da, asta-i problema, pentru CIC iti trebuie musai 42 postnatal. Daca tu ai fix socotite 42 si totusi nasti mai tirziu, iti scad zilele de postnatal sub 42.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Cornelia spune:
Citez din Legea 19/2000"
"ART. 121
(1) Asiguratii au dreptul la:
a) concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani si, in cazul copilului cu handicap, pana la implinirea varstei de 3 ani, oricand pana la implinirea de catre copil a acestor varste, numai dupa efectuarea a cel putin 42 de zile din concediul de lauzie."
Ruxel spune:
buna,
stie cineva o reteta buna de CIOCOLATA DE CASA ? mi s-a pus pata sa fac ciocolata .... yam !
21 sapt.
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
Cornelia spune:
Ruxel, nu...dar ce idee buna 
Ai cautat in cartea de retete sau pe la bucatarie?
Cornelia
(26 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
gabitzam spune:
Reteta incercata de mine personal nu am, dar te poti duce la www.culinar.ro si ii dai cautare dupa ciocolata. O sa-ti intoarca mai multe retete de ciocolata de casa si alte prajituri pe baza de ciocolata.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
nefertari spune:
Nici eu nu ma dau batuta usor - voi veni la serviciu cat ma vor tine picioarele - si va spun din experienta ca e groaznic sa stai acasa cand esti
Te apuca damblaua de prea mult timp liber si iti faci o gramada de ganduri , care mai de care mai ghiduse .
Totusi - am retinut eu gresit sau prenatalul se calculeaza in zile calendaristice si nu lucratoare ????
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Ruxel spune:
am cautat si ce am gasit yo....trebuie sa topesc zaharul in ben-marie (nu stiu cum se scrie)....si nu-mi place....nu-mi iese...ma ard...sau imi cade oala mica in cea mare....

mai caut...si dupa ce fac...va spun cum mi-a iesit 

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
simonaeus spune:
Eu am DPN 15-20 mai si m-am gandit ca de la 1 apr. sa-mi iau 2 sapt de CO si apoi prenatal.
Asta e planul, dar vom vedea ce se mai intampla.
Vergeturi nu am observat, dar ma voi uita mai cu atentie diseara.
Folosesc crema de corp de la Nivea si se pare ca pana acum merge destul de bine.
In schimb si eu am varice, dar oricum aveam o predispozitie dinainte.
Mi-a dat medica de fam o crema, dar inca n-am cumparat-o fiindca mereu uit.
Simona si bebe Anna