Mamici de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Vad ca o data pe sapt. revine problema kg. Eu prefer s anu ma mai cantaresc . Ma cantareste medicul de fam. o data pe luna si imi ajunge. Eu am luat f. mult. Sa stit ca depinde si de organism. La Maria am luat cele mai multe kg in trim 2, iar in trim 3 doar vreo 2-3. Sper sa ma opresc si acum, pt. ca aproape am ajuns la greutatea pe care o aveam cu Maria la nastere. Ma bazez si pe faptul ca voi avea vointa dupa nastere si voi slabi. Daca a sputea s arenunt la dulciuri ar fi insa f. bine. Imi propun zilnic, dar degeaba.

Eu intru asa de repede in prenatal, pt. ca am probleme cu sarcina si mi-am zis c amai rezist fara medical, dar intru cat se poate de repede in prenatal. Am si eu un of, pt. ca mi-ar fi convenit (financiar) sa imi iau tot concediul de maternitate dupa, dar asta e...

Cornelia (26 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna burtici.

Daca vorbiti de kg in plus si eu ma alatur chiar daca eu am si vizitat baia des (ca tare imi placea acolo).eu in 3 saptamani am luat 1kg si jumatate in conditiile in care sunt in 24 saptamani .Dupa am sa ma gandesc la kg puse acuma invat si eu ca fetele limbajul balenuta.Ca si tati a vazut cat de mare sunt si ma intrebat cam cat ma mai fac.Si eu ca o doamna i-am zis ca asta e numai inceputul.

Va pup dulce

marilena si mapet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Apropo de vergeturi, am citit un articol (..dar nu-mi aduc aminte unde) ca ori iti ies, ori nu-ti ies. Daca e sa-ti iasa, cremele oricum nu le impiedica aparitia , ci doar atenueaza aspectul si marimea lor.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Eu ma multumesc si cu atenuarea marimii si aspectului lor... in lipsa de ceva mai bune.
Cineva pe undeva pe site zicea ca laptele Doina hidratant este cel mai mare dusman al vergeturilor.
Eu vreau sa incerc, desi nu m-as da cu ala pe fata...

Andreea si Emma de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylino spune:

Buna burticoaselor!
Eu sunt o fericita de maine intru 2 zile in CO apoi de pe 8 feb.intru in prenatal. Am DPN-ul pe 3 mai asa ca de pe 8 feb. pana pe 3 mai sunt 84 zile de prenatal si mai raman 42 zile dupa nastere, deci in total 126 zile care ne sunt acordate prin lege. Si pana acum am avut program redus cu 1/4. Am sa intru pe net mai rar pt.ca acasa nu am calc. dar pana nasc voi mai trece pe la servici ca stau aproape si am sa mai iau legatura cu voi. Dar va doresc totusi de pe acum sarcini usoare in continuare, nasteri cat mai usoare si sa ne dea Dumnezeu BB-ei sanatosi si mancaciosi. Vreau sa auzim numai de bine si sa aveti grija de burticute pana la termen.
Va puicesc dulce si aveti incredere in Dumnezeu ca va veghea asupra noastra!
27 sapt. ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

am gasit ceva despre cresterea in greutate pe perioada sarcinii:
http://www.reclama/modules.php?name=News&file=article&sid=287

Stie cineva unde se gasesc costume de baie pentru gravidute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Babylino , si daca nasti mai tirziu ce faci? Ca o sa ai mai putin de 42 de zile de post natal atunci.

Alina, vezi ca n-a intrat bine link-ul de mai sus, scrie-l cu pauze intre litere, altfel filtrul de la desprecopii il cenzureaza, apare scris "reclama" in loc.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun apropos de vergeturi. Pana acum nu mi-a aparut nici una, dar recunosc ca beau f.multa apa si dupa fiecare dus ma creia o pauzasc toata cu vaselina speciala pt.corp. Acum mai nou mi-a cumparat mama de la firma Sara Lee vaselina pt.bebelusi care are si un miros deosebit. Eu cred ca vaselina este cea mai buna pt.ca este si f.grasa si previne aparitia vergeturilor. Incercati si cu astfel de "unsoare" poate va ajuta.
27 sapt. ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Si daca nasti mai tirziu ce faci? Ca o sa ai mai putin de 42 de zile de post natal atunci.

Gabitza, cred ca medicul de familie are grija sa nu iti dea mai mult prenatal decat prevede legea. Daca nasti mai tarziu, poate sa iti mai dea concediu medical (care este platit altfel decat prenatalul).

Mergi la inceput

Gabitzam daca nasc mai tarziu nu are nimic stau mai multe zile in postnatal si iau cele 8 milioane mai tarziu nu-i nici un bai. Totul tine de bani daca nasti mai tarziu, deci risti sa ii iei mai tarziu.
27 sapt. ANDREI

Mergi la inceput