Mamici de mai-iunie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
Luluku spune:
Mari ( mstroie), crema e de la Galenic, gama Elancyl( au una special ptr aceasta perioada) am cumparat acum ceva timp o crema de la ei tot ptr vergeturi ( m-am procopsit cu ele in urma " izbucnirii hipotiroidiei"
) si le-a redus destul de mult, dar a intervenit lenea si nu m-am mai dat....dar de data asta sunt decisa sa nu ma mai poticnesc pe drum.
Am intzeles ca singurul lucru eficient asupra vergeturilor este laserul ( aparent este risk free)- o sa ma mai interesez, dar dupa al 2-lea BB
Lamuritzi-ma si pe mine cum e cu concediul pre- si post natal,si cu cresterea copilului , ca desi am citit legea sunt un pic confuza...zilele ( 126) sunt lucratoare sau calendaristice?
Ca de cand nu am mai pus mana pe cursurile de inspector HR s-a ales praful de "inteligenta" acumulata, mai ales ca nu profesez ca sa imi mentin notiunile proaspete- dar imi iau concediu si pana apare " bubulina" ma informez si culturalizez......HI hi hi
Eu oricum o sa profit de zilele de concediu, ca nu mai suport atmosfera, ca de cand am zis ca sunt gravida parca ar da toti cu biciul in mine........nu imi mai place........
Asa ca, desi nu imi place sa stau ca leguma acasa
( ca ma consum, dar slabesc.....hmmm uite si un avantaj)..o sa stau si o sa va scriu de acasa
nu stiu despre voi dar eu sufar fara tigara si cafeaua de dimineatza
Luluku
20 + & BB
Cornelia spune:
Cele 126 de zile sunt calendaristice.
Eu nu imi fac prea multe griji ca ma plictisesc pe acasa, ca imi da Maria de lucru
. Pe de alta parte, o sa imi fie f. greu pt. ca nu stau in oras si depind de masina sotului, asa ca nu prea o sa am libertate de miscare. Libertate pe care nu o prea am nici acum ca nu prea m-a lasat burtica.
Va pup
Cornelia
(26 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Cornelia spune:
Fetelor care aveti DPN-ul la inceputul lui mai, v-ati gandit ca ati putea naste de Pasti? Se zice ca e bine, dar ce ne facem cu personalul din spitale? Pai or sa aiba chef de noi sau de ciocnit oua? Cred ca data viitoare abordez tema cu medicul meu. O avea de gand sa plece pe undeva de Pasti sau e dispus sa se ridice de la o masa incarcata pt. mine? (ca oricum nu prea e el de gasit noaptea si in weekend-uri). Pe Maria am nascut-o cu o sapt. si ceva inainte de DPN, asa ca, avand in vedere ca ecografic DPN-ul meu este intre 6-12 mai, am toate sansele sa nasc atunci.
Va pup
Cornelia (26 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Ruxel spune:
Pastele anul asta cade pe 27 Martie......cel putin asa scrie intr-o agenda pe care o am eu. Oricum sa fie pe 1 Mai este mult prea tarziu...![]()
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
Cornelia spune:
Pastele cade pe 1 mai. Cred ca pe 27 martie e la catolici
.
Cornelia (26 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
nefertari spune:
Ruxel - din ce an e agenda ta ?
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Ruxel spune:
daaaaa, pe 1 mai este...nu sariti toate pe mine ![]()
agenda mea este din 2005....dar ma uitam intr-adevar la catolici 
sorry...cu gandul la ciocolata de casa....![]()
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
at andreea spune:
Pastele-eu, una, ca fiind printre cele care sunt programate sa deschida festivitatile cu nascutul, m-am gandit tare de tot la posibilitatea ca o sa nasc fix de Pasti si ma cam enerveaza ideea.
Eu as vrea, daca se poate, si sper ca bebelusa mea aude, sa o nasc mai catre ziua mea, adica dupa 22 aprilie, oricand cand vrea ea. Ma cam ingrozeste, oricum, si gandul ca as putea sa mai stau inca 2 saptamani cu beba in burta.
Oricum, Emma draga, sa nu te apuce chefu' de sosit pe lume de Pasti sau de 1 mai, si sa nu cumva sa te gandesti sa iesi altceva decat TAUR de zodie, ca ne suparam.
Andreea si Emma de 27 saptamani
Androix spune:
Si io si io repede, pe 1 Mai. Si nu este tarziu deloc. A mai fost si pe 5 mai chiar. Eu sunt nascuta pe 27 apr. si in anul in care m-am nascut pica in Joia din Spatamana Mare. Mereu dau de baut in preajma Pastelui. 
Andreea
25 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!