Mamici de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Concluzia: Noi sa fim sanatoase (& BB)
--- si sa nu gasim spitalele goale tocmai cand ne-o veni sorocul..hihi hi... oricum, au mai fost femei care au nascut acasa, si n-au avut nici o problema ( ex: mama mea)
Andreea ( at andreea) sa nu uiti sa deschizi topicul " Ne putem reveni" in momentul in care o sa ramana acest topic fara clientela, cam pe la sf. lui iunie- un pic din iulie....
Sa nu ne uiti!!!!!!!!!!!!!!
vreau o tigaraaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Andreea, la tine ma gandeam, in primul rand. Dar cred ca ai toate sansele sa nasti in aprilie. Daca vrei sa fie taur, taurasa sa fie .

Ruxel, gata, diseara mananc ciocolata de casa!

Va pup
Cornelia (26 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Luluku, pai daca tot mi-ai adus aminte, si tot m-au apucat toate temerile: ma gandesc si la varianta asta. Si mama a nascut-o acasa pe sora mea. Ce ma fac, daca nu ajung la spital? Dupa ce ma apuca panica asta ma gandesc ce frumos ar fi sa fie intr-adevar asta singura problema: sa nasc asa de repede. Pai la cate am tras cu sarcina asta, parca vad c atotul o sa fie pe dos: o sa depasesc dpn-ul si o sa dureze mult travaliul .

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Dragele mele-eu cand am aflat ca o sa am fata, mi-am zis: MACAR E TAUR DE ZODIE.
Apoi, dr. meu e testat, raspunde la mobil si sambata dimineata, ca l-am sunat weekendul trecut si Gine 1-clinica- unde ma duc sa savarsesc aceasta mare opera-e treaba serioasa, n-o sa ma lase nimeni sa nasc cu femeia de serviciu si cu barbatu-meu.
Dar sa nu excludem aventurile posibile si imposibile prin care eu de obicei trec. Si apoi rad de ma sparg-ce am patit si ce am facut.
De data asta as prefera sa nu fie prea aventuroasa perioada, ca e vb. si de bebelusa aici.
Dar stati linistita-tot la bebei de mai-iunie o sa postez si promisiunea cu grupul de spijin pentru revenitrea la forme normale este o promisiune care nu este electorala. E pe bune.

Andreea si Emma de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Cornelia, nu -i bai daca nasti acasa...mama a nascut-o pe sora-mea acasa...la 6 ani am urmat si eu...deci se poate...si pe vremurile alea nu era chiar asa usor...nu erau " cursuri pe internet" de cum sa respiri si ce sa faci...
Mama mi-a zis ca nici nu mai vroia sa se duca la spital, dar nu a lasat-o moasa de pe ambulanta care ajunsese la spartu' targului....
Asa ca stai linistita........si sa te ingrozesti ca va trebui sa faci curatenie dupa.........uuuuuuuuuu, interesant!

Hai, curaj....nu cred ca o sa ramana pustii spitalele, si o sa ai parte si tu si BB de ingrijirile necesare.
Luluku

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Fetelor, eu daca nasc de Paste chiar am incurcat-o, fiindca nasc la Filantropia si am vazut la tv ca de Anul Nou (parca) o femeie a gasit spitalul inchis si a trebuit sa nasca in alta parte.

Sper sa nu fie chiar asa, dar la cate se intampla in Romania...
Mai am o speranta in faptul ca dr. meu e iranian si nu cred ca s-a convertit, desi are sotie romanca .

Am DPN 15-20 mai, dar din cate stiu fetele sunt mai grabite

Simona si bebe Anna

Mergi la inceput

Ei, nici sa fie inchis spitalul. Cred ca e prea mult si pt. Romania.

Eu prefer totusi spitalul, cu toate ca acasa as fi scapat de epiziotomie .

Azi am fost tare vorbareata (a se citi: nu am facut nimic la birou). Ma pregatesc sa plec. Sper sa reusesc sa ajung acasa, ca la noi ninge de dimineata.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Cornelia, acasa poate scapi de epiziotomie, dar daca cumva te rupi o sa fie de 5 ori mai nasol. Nu va avea cine sa te coasa, si chiar daca va avea cine e mult mai greu sa repari o ruptura decat o taietura. Asta-i valabil pentru toate fetele care tin mortis sa scape de epiziotomie. Nu toti doctorii se reped sa taie (cel putin al meu a asteptat cat de mult s-a putut) insa raman la parerea ca daca tot n-are loc sa iasa si membranele nu sunt suficient de elastice, mai bine sa taie decat sa te rupi!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Mickyyy, ai perfecta dreptate, dar eu nu sunt foarte convinsa ca aveam nevoie de taietura aia. In Constanta, in ultimii ani, nu am auzit de nimeni care sa fi scapat fara.

Acum la a doua nastere, nici macar nu mai sper ca nu o sa ma taie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Am vazut reportajul la tv. Saraca femeie chiar a gasit usa inchisa si a nascut in alta parte.

Apropo de cumparat hainute si altele.
In mare stiu ce trebuie, dar nu stiu in ce cantitati.
Mamele cu experienta poate ne spun si noua cate ceva

Simona si bebe

Mergi la inceput