Mamici de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna fetelor, ce mai faceti? astazi ma simt mai bine si nu mai am contractii prea puternice. in ciuda superstitiilor am fost ieri si am luat la bb patutz din lemn si l-am pus in camera ei. stiu ca poate nu e bine dar acum am avut banii disponibili. in rest fetitza este jucausa si are zile cand se joaca cate 3-4 ore dar, a doua zi nu mai misca in "front". suntem deja in sapt 22 si numaram cu infrigurare pana la 34 cand a zis dr ca o poate scoate afara in caz de urgenta.
am momente cand ma doare spatele si imi amorteste mana dreapta rau de tot. in rest e bine.
va pup
monu si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Mikka- pai nu stii faza cu tocurile?

Monu-chiar asa mari probleme ai cu spatele? Nasoala treaba, stiu cum este, ca m-am si operat din treburi din-astea, dar si cu bb in burta... Iti tin pumnii.

Andreea si Emma de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Gusta, nu trebuie sa te superi ca nu te-a lasat la Romanika, las ca veniti voi la vara cu bebeutz cu tot. Si in plus ne ai pe noi aici, si iti povestim ce namati si ce alunecus e .

Pupice inghetate

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Hop si eu, ma bag in discutie......
Treaba cu tocurile suna bine dar cred ca iti trebuie pantofi foarte buni si multa stapanire de sine ca sa nu o iei la vale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Nefertari-le lamurim pe fetele astea cu tocurile sau le lasam sa descopere singure, eventual dupa ce nasc, ca acuma... e greu?

Concediul de maternitate-am negociat telefonic ieri, pe langa altele, conc. de maternitate. Si rezultatul a fost: a lasat dr. de familie un pic, am lasat eu putintel (de fapt asa am si vrut sa fac, dar l-am lasat sa creada ca m-a convins) si ies in c. de mat. in saptamana 30, adik peste 2 saptamani, fara asta.

Andreea si Emma de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

Neata fetelor,

nu prea am fost activa zilele astea, dar v-am citit cronica zilnic. Am fost cam nelinistita ca nu l-am simtit pe bebe (adica nu a fost asa activ ca de obicei) in ultima vreme. Dar se pare ca si-a schimbat orele de joaca. De obicei facea majore tumbe la ore fixe (11 noaptea si 10 dimineata). Dimineata poate ca nu-mi dau eu seama cat de activ este, pentru ca ma misc si eu mai mult, dar seara la 11 asteptam show... si nu s-a mai petrecut. Dar aseara (ceva mai devreme) am stat linistita sa vad ce face si l-am simtit din nou . Apoi azinoapte chiar m-a trezit din somn!
Ca sa ma linistesc m-am programat la doctor vineri, si saptamana urmatoare ma duc la eco la Iosup. Vreau sa ma asigur ca totul este OK.
Hai ca m-am lungit cu povestile...
Sa nu uit! Am vazut ca s-a marit listuta cu mamici. va doresc sarcina usoara si bb-i sanatosi!

Va doresc o zi buna,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

'Neata fetelor.

Nefertari, nebunatico...

Stiu si eu o intamplare cu copii si cu
Cica la copiii spun lucruri trasnite un baietel a spus ca lui ii e frica de mami fiindca a vazut el ca intr-o seara mami ii manca cucul lui tati.
Era pe vremea cand se transmitea in direct, deci nu s-a putut cenzura.

Fetelor, eu am o durere de burtica, dar jos de tot, ca o apasare.
Credeti ca apasa bebe pe ceva, sau sunt tot ligamentele?
Pe dr. l-am intrebat si mi-a spus ca daca trece de la Nospa e OK.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

at andreea - ce farmec ar mai avea daca le dezvaluim noi toate secretele ? Vorba poeziei " Ci traieste,patimeste / Si-ai s-auzi iarba cum creste" . Ma rog , ceva de genul asta .

Alina - toate cele bune ! Bb e si el mare , are toane .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Maama, at andreea, intri deja in concediu de mat. Wow! Incep sa ma gandesc in acest caz ca nu mai e chiar asa de mult. Eu voi merge la birou full time pana prin sapt 37 si apoi doar 4 ore/zi pana la sfarsit. Bine, eu nu prea sunt stresata ca ma apuca pe aici pt ca eu am nascut cu travaliu indus, dar pe de alta parte dna. dr. Badea mi-a zis ca sarcinile pot fi f diferite si nu se stie niciodata. Dar statistic vorbind, daca ai patit ca mine (adica nimic, nici vorba de travaliu) la primul copil, exista o mare probabilitate sa fie la fel si la al doiela copil. Dar de data asta nu cred ca ma astept eu pana in sapt 42. La max 2 zile dupa termen merg si gata, o rezolvam.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

am auzit si eu de faza de la copiii spun lucruri traznite.
Eu am anuntat pe toata lumea ca de pe 11 martie intru in prenatal uraaaaaaa

Mari26+ saptamani

Mergi la inceput