Mamici de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Mari, nu trebuie pierduta speranta niciodata.
Eu cred ca sunt posibilitati de casa/vila astfel:
-castigam la Loto
-castigam la un concurs cu premii mari
-castigam o mostenire de care nici nu stiam
-o sa dam lovitura in afaceri
-tatal meu o sa castige la loto
-descoperim un put de petrol sub bloc
-etc
-etc
Toate cele marcate cu sunt banc, restul sunt numai pe jumatate serioase.

Andreea si Emma de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nefertari, iote nici nu m-am gandit ca pot sa cer sfaturi chiar aici. Dar pana la urma m-am descurcat.
Sa va zic o faza tare apropo de sexu bebeului: ma duc eu la doctor ca ma intepau ovarele si credeam ca se trage de la injectiile cu pregnyl. Pentru cine nu stie, mai ai ocazia din cand in cand venind la control sa te intalnesti cu fetita Dr-lui. Tutunaru, care e o fetita super dulce, de vreo 6-7 ani. Si cum doctorul fusese intr-o operatie, cand coboara, vine si fetita echipata cu boneta de chirurg si manusi mai mari ca ea Iti venea s-o mananci, ce mai. Si intru in cabinet, imi face eco, se uita in sus se uita in jos si zice: Ce ai tu aici o fetita? La care eu, plouata toata: cum asa? Pai dr. Iosup mi-a zis de 2 X ca e baiat La care pustoica: Daca e fetita o sa fie... si se opreste intimidata. Ce o sa fie? O intreaba tatal ei... Pai... aaaa, daca o sa fie fata o sa-l iubeasca mai mult pe tatal ei (in timpul asta deja il luase de gat pe Dr.) si daca o sa fie baiat o sa o iubeasca pe mama lui...

Andreea 25 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Ar trebui sa si joc la Loto ca sa castig, mai joaca sotul dar degeaba.
Iar cu schimbul de apartament ahahaha mai am de plata 13 ani la el la banca (bine ca am scapat de soacra, ca mi-a mancat tineretea).
Daca e sa vina si al 2-lea bebe din intamplare, asta e, eu ma gandeam ca e cam greu cu fata si baiat in 2 camere.
Androix si pana la urma ce o fi fata sau baiat? Cred ca pana nastem o sa avem o mica indoiala.

Mari26+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Nefertari, te rog, detalii! Cum se concepe un copil pe tocuri?
Oi fi eu mai nestiutoare, desi pina acuma m-am descurcat .

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Si a-propos de 2 camere:

Un baietel se trezea in fiecare noapte din cauza sunetelor ciudate care veneau din dormitorul parintilor sai. Intr-un final, isi intreaba mama:
"In fiecare noapte aud niste sunete din dormitorul vostru si, cind m-am dus sa vad ce se intimpla, tu te balansai deasupra lui taticu". Mama, socata de spusele baietelului, gaseste la repezeala o explicatie: "Ei...
ii apasam pe stomac pentru ca este gras si trebuie sa slabeasca". "Nu o sa mearga", ii raspunde copilul. "De ce?" "Pentru ca in fiecare zi vine vecina si-l umfla din nou!"

Cei de fata se exclud, normal!

Si sa ma scuzati daca va lezez urechiusele (ochisorii) gingasi...

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neferti nici mie nu mai imi place dar nu am ce face,trebuie sa ma supun dar va povestesc eu dupa ca daca ma lasa acasa sigur raman singura pe strada asta se muta toti vecinii,ca asa de subtiri sunt pereti incat eu ii aud pe vecini cand si candasa ca acuma ii indur eu dar imi scot parleala.
Am vazut ca discutati de al doilea bebe eu sunt cam sigura ca asta o sa fie singurul altul nu .Mai discutam pe parcurs.

va pup

marilena si mapet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Buna seara burticilor!!
Dupa o lunga plimbare pa afara, ajunsa acasa, am luat loc pe scaun, (pe care tb sa-l schimb cu unul mai confortabil pentru ca in ritmul in care stau pe net a mea coloana imi da dureri urate), ma uit pe forum, si constat ca s-au adunat pe azi 5 pag necitite de mine. Asa ca m-am pus pe lecturat.
In primul rand ma alatur celor care sunt de acord cu nasterea normala, cu toate ca imi este f frica si sunt rea de dureri. Acum asa gandesc, nu stiu insa mai tarziu. Am prietene care au nascut in ultimii doi ani, unele normal, altele cu cezariana, iar parerile sunt impartite...
Gabi sa nu-ti fie teama ca nu o sa ramai singura. Eu una, daca merg bine lucrurile si ma rog Domnului sa fie bine, voi fi prin preajma. Deja m-am obisnuit ca dimineata sau seara sa intru pe forum si sa vad ce au mai facut burticile. Si vom schimba impresii si sfaturi cum facem si acum.
Ce sa va spun, am pierdut cam jumatate de ora sa ma uit pe o arhiva despre medici ginecologi, si culmea pe al meu medic nu l-am gasit. Daca stie cineva, si va rog scuzati-mi stangacia, cum intru pe arhiva pentru a gasi si ce caut eu, nu cu totul altceva???
In schimb am gasit alte informatii despre medici despre care am mai auzit, dar destul de contradictorii. Cum pentru cineva un medic este un f bun profesionist, iar pentru altcineva f prost. Nu inteleg!!
Cam atat pentru acum,
O seara buna pentru fiecare!
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,dar mare curaj ai de vrei sa nasti acasa.De ce esti asa de convinsa ca nu vei mai avea si al doilea bebelus?.Eu abia astept sa il tin in brate.

O zi buna

Anca DPN 08.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Nefertari,stai linistita ca nu te obliga nimeni sa nasti acasa,asta in cazul in care vrei tu sa nasti acasa, dar daca vrei sa nasti in spital nu poate nimeni sa te opreasca.Tocmai de asta m-am mirat ca Gusta are curaj sa nasca acasa.Eu nu am avut nici la prima nastere darmite la a doua.NO WAY!

O zi buna

Anca DPN 08.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webhsots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Androix - pe fetita lui Tutunaru ar trebui sa o prezint sotului meu care nu ma crede ca domnisoara noastra il va face sa-i indeplineasca toate dorintele .

mikka - pune-ti imaginatia la contributie - tot ce-ti trebuie e o pereche de pantofi cu toc si o tinuta sexy .

gusta - venim si noi sa te ajutam la tipat !

Margott - cred ca depinde de persoane - nu toti suntem compatibili unii cu altii - avem principii ,orgolii,slabiciuni . Uneori personalitatea oculteaza competenta profesionala . Pe de alta parte si doctorii mai gresesc ! (iar greselile lor le astupa doar pamantul ) Parerea mea .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput