Mamici de mai-iunie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
at andreea spune:
Simonaeus-exact asa am simtit eu vreo 2 saptamani si cand colo bebita si-a asezat capsoru' ala mare ca al lu' mami fix acolo jos.
Deja salta pe acolo si, in lipsa mea de experinta, consider ca sare pe zona colului sau ceva de genul asta.
Nefertari-daca tu zici ca ambele versuri sunt din aceeasi poezie si, culmea, vin si unul dupa altul.... trebe sa te cred.![]()
Andreea si Emma de 27 saptamani
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Ma bag si eu in discutie: nu pricep ma ce-i cu tocurile. Ce sa zic, nici nu prea am imaginatie
.
Bb-ul nostru e chiar bb de concediu
. Cred ca pe la Cheia l-am conceput.
Eu intru in concediu de maternitate pe 1 martie. Cam devreme, dar m-am dus si i-am zis medicului de familie, el a zis ca e o ok, ca nu se poate pune cu mine, asa ca mai am o sapt. d emers la serv,. dupa care doua de concediu de odihna si apoi concediu prenatal.
Cornelia
(26 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
nefertari spune:
at andreea - mi-a fost sila sa le pun unele sub altele !
Fetelor , mai terminati cu concediile - daca intr-adevar nu aveti nevoie de ele !!! Nu va ganditi - smotru,mancare,plictiseala ?
Ba riscati sa va rotunjiti si formele !
E drept ca ma apuca si pe mine amocul dar mai cer o zi libera si ma limpezesc . Cel putin spre sfarsitul saptamanii ma apuca o leneeeeee ! Totusi inca nu recurg la prenatal .
Distractie placuta celor hotarate !!!!
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
simonaeus spune:
At Andreea, multam de raspuns, dar bebele meu nu era intors la ultimul control si aveam durerea aia.
Poate impinge mai tare din picioruse.
Si al nostru e bebe de concediu, dar nu stiu daca l-am facut la Durau , la Sighisoara sau la Fagaras (am fost in turul tarii).
Simona si bebe Anna (DPN 15-230 mai)
carolinah spune:
Si bebele nostru este bebe de concediu si l-am facut in Franta intr-un satuc destul de pitoresc![]()
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Mickyyy spune:
eeee...bebe al nostru cred ca va fi special....dupa ce-am facut la calcule peste calcule, dupa masuratorile de la ecograf si din amintiri singurul moment neprotejat cand se putea intampla evenimentul a fost 28 septembrie
....adica exact de ziua noastra (pentru cele care nu stiu, si eu si tati suntem nascuti amandoi in aceasi zi 28 septembrie, dar in ani diferiti). A dat peste cap orice calcule (eram in a 22 zi de la UM, adica ovulatia mea trebuia sa se fi produs cu muuuuult in urma.....da' te pui cu mama natura
?!), dar asa a fost sa fie!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Luluku spune:
Fetelor am si eu o intrebare, poate ma poate ajuta cineva si pe mine ca mai am putin si ma apuca isteria..
De vre-o 2 saptamani sesizez, ca pun cam un kg pe mine la fiecare 3 zile....mananc cam la fel cum mancam inainte...adica aiurea, ca nu imi permite slujba sa mananc mai organizat.....dar ce mi se intampla mie e de-a dreptul aberant..
Adica am cam mancat o ciocolata la 2 zile- 3...dar chiar asa?
Mi se trage de la " mancare" sau de la vitamine si utrogestan...sau retin apa la greu......?
In afara de a merge la doctor ca sa ma edific, aveti voi o sugestie... ceva? O idee? sau poate ati trecut si voi prin asa ceva si aveti o oarecare experienta cu chestia asta...![]()
sunt ingrozitor de deprimata cand ma uit la hainele pe care le purtam cand aveam 55 kg si ma gandesc cu groaza ca la cele aprox 5 luni ale mele am pus cam 8 kg, deja.......
Voi aveti vre-un meniu mai special? Cand am observat ca incep sa o iau cam repejor in greutate am incercat sa mananc ca la spital, degeaba...acelasi lucru!
Voi urmati un regim?
Ce o sa ma fac, o sa fiu ca o balena........ e groaznic!
Pliiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz, help me!
Luluku
20+ & BB
Cloreta spune:
Luluku si eu am crezut ca e o greseala cand am vazut 8 kg in plus la cantar la cinci luni! Asta e..........
i eu iau vitamine depe 19 luna trecuta adica dupa ce m-am cantarit. Mie nu mi-a fost nici foarte rau, nu am vomitat chiar daca am avut greturi. Am avut perioade cand nu am mancat decat branza cu smantana dar am mancat.
Dulciuri am inceput sa mananc zilnic si eu! Prajituri si toate cu ciocolata si mai fac si in casa dulce:)
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
Luluku spune:
Nu stiu daca sa ma bucur ca mai trece cineva prin ce trec eu, Cloreta..
E normal sa se intample asa? Care e treaba cu cela 10-13 kg( normale) pe care ar trebuie sa le luam pana la sfarsitul sarcinii.... sa inteleg ca in loc de 13 o sa am 23kg in plus? Ca am mai citit si eu , si din trimestrul 3 , ar fi normal sa ne ingrasam mai mult, cam 200-300 g pe saptamana, parca.......... Si in situatia data , ce o sa fac, o sa pun 2 kg pe zi?
Ufffffff.... Zau imi taie tot cheful chestia asta...dar o sa vorbesc cu noua mea doctorita ( ca mi-am schimbat doctorul de curand)sa vad ce pot face..poate imi da niste sugestii..
Multumesc frumos de raspuns si de incurajarea implicita...dar nu imi trece inca of-ul. Nu ma pot obisnui inca cu noul statut.
Poate cu timpul........
Luluku
20+ & BB
nefertari spune:
Luluku - urmeaza exemplul meu - care deja invat limba baleneza si ma doare-n cot de cate kg voi mai acumula pana la sfarsit .Poate fi vorba si de retentie de apa si de "inmagazinare" . Mananca normal , evita dulciurile .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19