Mamici de ianuarie - februarie (83)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

FELICITARI CORNELIA! SA VA TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA SI SA AVETI PARTE NUMAI DE MOMENTE DE VIS ALATURI DE EA! REFACERE RAPIDA!

Amary, multumim pentru vestile despre Cornelia si noutatile de ingerasu si Bia. Maine am sa o sun si eu.

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Felicitari Cornelia! Ce fata mare si lunga ai. Si felicitari si pentru scorul Apgar. Sa o tina toata viata numai intr-un ZECE, iti doresc.

Kita(Alina) si Samburasul vioi de 38 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

Felicitari Cornelia! Ai facut o lungana, sa fiti sanatoase si mancacioase si cumintele!
Oana, ne bucuram ca macar unii se pot bucura de aer curat! Ca la noi, cu toate baltile si zapezile, nu-i chip sa te plimbi cu caruciorul. Si in brate ne cad mainile numai pana la colt!
Leta, in legatura cu bubutzele de la fundulet - si noi am incercat sentimentul, si tot mai avem. Mi-a recomandat doctora ei sa ii dau dulcei mele cu apa fiarta (sau chiar ceiut de musetel) in care pui o lingura de bicarbonat (la o ceasca) dupa ce o spal (ATENTIE) cu apa si sapun. Servetele umede, avand ulei, mai rau infloresc bubitele in loc sa le fac bine. Apoi sfintele creme. Mie mi-a recomandat Triderm. Am vazut aici tot felul de nume vehiculate, as zice sa intrebi intai doctora inainte sa incerci una. Cel mai sigur.

dulcea mea, amara mea ...

Mergi la inceput

Witchie, spre MAREA mea surprindere, dupa cezariana mi s-a intamplat ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum niciodata: am fost nitelus constipata. Adica am intampinat ceva greutati in timpul "domniei" zilnice. Dar vad ca lucrurile si-au intrat in normal, incet incet. Asta insa la trei saptamani dupa cezariana.
Si ma gandesc ca o fi ceva normal, daca nu mi-s singura care trece prin asa ceva.

Mergi la inceput

Mamicilor, o intrebare!
Voi cum procedati cu colicul ala nerusinat care tot umbla prin zona si pandeste dupa colt? Ca noi ne chinuim cu el nevoie mare! Se stramba, plange, vanturi, kakutza, intr-un cuvant: chinuiala!
Mi-a spus cineva de Sab Simplex, insa nu as vrea sa bag chimicale in ea de la 1 luna... Alte metode verificate de voi ar fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

CORNELIA, FELICITARI!!! Sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si mancacioasa!!! Ce bine ca ai scapat, in sfarsit! Te asteptam acasa cu povesti.

Buna dimineata fetelor!
Eu, nu sunt bine...am cazut rau de tot in butoiul cu depresie, plang mai toata ziua... nu mai pot sa dorm deloc fiindca ma dor toate... cand ma duc sa ma culc parca merg la spanzuratoare, a inceput sa-mi fie efectiv frica de momentul cand ma intind in pat si de durerea inevitabila si insuportabila in care stiu ca ma voi trezi in maxim o ora de cand pun capul pe perna...ma doare mijlocul pana la lacrimi, pe solduri mi se crapa pielea pe zi ce trece mai tare, acum parca sunt desenata cu carioca rosie in ambele parti...daca vorbesc 5 minute cu cineva incep sa gafai ca un taur...nu mai pot, vreau sa nasc sa-mi vad baietelul sanatos in brate si sa-mi revin la normal cat de cat...

va pe fericitele care isi tin deja bebeii in brate si le dau cate o celor care sunt in asteptare...mai este putin, dar putinul asta pe mine ma termina mult mai rau decat cele 8 luni jumate care au trecut deja...

Oana si comoara 38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shinutza si noi avem probleme cu colicii. initial credeam ca bebe se screme., dar de fapt pe el il doare burtica si tipa , plange, face vanturi... Dar solutie nu am gasit, eu din disperare de cauza i-am dat Si Sab Simplex si ceai de colici si fara succes.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Shinutza, pt colici la noi a avut efect tinutul bebeilor in brate, cu burtica lipita de mine. e drept ca ai mei nici n-au suferit prea tare de problema asta, fara plansete, doar cateodata gemete si agitatie, gaze eliminate.
Astazi baiatul meu a implinit 4 saptamani. l-am cantarit si are 5.200kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Felicitari, Cornelia! Sa ai o fetita sanatoasa, frumoasa si cuminte si sa va bucurati de ea!!!

Fetelor, eu tocmai am pierdut dopul, o cantitate destul de considerabila, de culoare roz inchis. Care ati trecut prin asta, la cit interval a urmat si nasterea? dr zice ca poate fi si azi, dar si citeva zile.

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 39

Mergi la inceput

Amaya, curaj mult ca mai e putin... Rabdare, fara tutun! Si o sa vezi dupa ce te asteapta. Profita cat mai poti de "libertate", ca dupa urmeaza masa si dansul!
Sanatate multa si bebe cat mai sanatos!

Mergi la inceput