Mamici de ianuarie - februarie (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shinutza, multumesc mult de incurajari....dar daca asta e libertate, sincer, nu o vreau si cu atat mai putin nu ma pot bucura de ea...am avut o sarcina atat de usoara si de placuta incat nu imi vine sa cred ce chin a devenit de 2 saptamani...singurele momente de fericire sunt cele in care bebe imi deformeaza burta cand se intinde sau cand incearca sa se miste in micul spatiu care i-a mai ramas si cand imi aduc aminte de ce merita tot chinul asta...

Patricia, iti tin pumnii sa ai o nastere usoara...cum nasti? normal?

Witchie, eu am suferit de constipatie in ultimele 2 luni, dar am inceput sa beau Actimel in fiecare seara si dimineata nu mai am nici o problema nici cu constipatia nici cu gazele...chiar m-a surprins...

Oana si comoara 38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, imi pare rau ca te chinui asa rau :-((, dar , curaj, mai este f.f. putin!
Multumesc si eu de incurajari, eu asa zic, ca voi naste natural, daca nu intervine altceva.

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Shinutza, eu ii dau 5 picaturi de Sab Simplex (de 3x/zi) inainte de alaptat si pare sa-l ajute putin, dar tot nu am scapat definitiv de colici. Poti incerca si Bonisan sau Debridat. Mai auzisem de ceai Baby Drink sau grape Water, dar nu le-am incercat. In plus, dupa ce papa il tin la verticala sa dea aerul afara, de cele mai multe ori cu riscul de a-l trezi . Noaptea il mai tin la mine pe burtica, deoarece culcat in patut pe burtica nu ii place.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Mona, pai eu sunt obisnuita sa te vad online zilnic si acum nimic?
Daca ai putin timp mai intra.
Poze ceva?

Crinuta, am pus niste poze in albumul Bebe Mihai. Am sa mai pun cateva in curand.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)

http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Amaya, din contra, eu nu ma simt bine cand misca si se intinde; Imi creeaza contractii, intepaturi, arsuri in burtica si uneori imi mai prinde si buricul si vad cum il trage innauntru sau il scoate afara! Si atunci trebuie sa-mi iubesc burtica, si sa-i spun sa se potoleasca, si se cuminteste saracul copil in cateva minute;

Cel mai rau la mine insa sunt noptile, pentru ca pic de somn, insa ma duc cam la o ora, maxim o ora si jumatate la toaleta (am ajuns sa stiu si orele, caci se repeta :)), si pana reusesc sa adorm, ma foiesc, iar daca il trezesc pe cel mic s-a zis cu somnul meu (eh! contractiile);

Kita(Alina) si Samburasul vioi de 39 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Fetelor , revin si eu pt ca sunt disperata si nu am cu cine vorbi;sunt in aproape 37 sapt si ieri la echo (deja a 4 -a la care nu-mi pot spune sexul copilului si imi fac griji ca o avea ceva defecte la picioare de le tine mereu stranse)s-a vazut ca are deja 3750g si peste 50 cm;mi-e asa frica ca ma vor taia ca sa-l scoata pt ca aici nu prea se pune problema de cezariana decat in cazuri de forta majora.Primul copil a fost floare la ureche...2620g nascut la 33 sapt.A mai nascut cineva asa "monstruleti" pe cale naturala?pt ca presupun ca peste cateva sapt va depasi 4 kg.Mi-e mi se pare ca crescut enorm in ultima luna...la 32 sapt avea 2200g si acum la 36 sapt 3750g;cat poate sa mai ia in greutate pana la nastere?Eu abia ma pot misca din cauza durerilor de spate si bazin, plus ca-l am si pe celalalt copil care cere atentie, dar macar bebe sa fie sanatos si fara probleme.
AncaDPN 25.02.2005 si Vladimir(21.08.2001)

Mergi la inceput

Kita, iti dai seama ca aceleasi trairi le am si eu cand se misca, dar faptul ca il simt activ si vivace ma umple de fericire si imi aduce aminte ca am un pui care creste in mine si pe care curand o sa-l tin in brate si o sa-l pupacesc si o sa-i urmaresc fiecare grimasa si zambet si miscare si care o sa-mi umple viata de fericire...dar cand bebe doarme si eu nu ma pot misca in pat de durere fiindca simt ca mi se rup muschii si toate cele (cel mai frecvent imi amortesc fesele si mi se pun niste carcei de simt ca mor de durere daca ma misc un milimetru), ei, atunci ma apuca disperarea...

Oana si comoara 38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, eu am eliminat dopul in spital dupa prima incercare de nastere. Era urias, maroniu.
Se spune ca poti naste de la cateva ore pana la 2 saptamani insa la tine nu se mai pune problema de saptamani, asa ca eu zic sa iti termini bagajul de spital, sa iti suni medicul si sa astepti.

Amaya, te inteleg si imi pare rau ca esti chinuita, dar hai, curaj ca nu mai e mult.
Mai fetelor, voi mai toate va plangeati de dureri in bazin, discomfort, presiune, etc, numai eu nu am avut nimic din toate astea. Pe mine nu ma durea nimic. Nici nu e de mirare ca nu am putut naste normal, dar as minti sa spun ca imi pare rau ca nu am nascut normal.

Amo, sper sa mai intri in yahoo.

Fetelor, la mine sangerarea da semne de oprire, deci o fi adevarat ce a spus Nayel ca ar fi menstruatie, mai ales ca eu nu alaptez decat din in paste.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Mona frumusel foc bebe Mihai!
Nu stiu cum de am ratat pozele, si nu le-am vazut pana acum, dar am remediat situatia :)

Kita(Alina) si Samburasul vioi de 39 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Crinuta, tu esti singura care imi dai mai mult curaj sa nu-mi fie frica de cezariana cand te vad ce multumita esti ca nu ai nascut natural...

Oana si comoara 38+ sapt

Mergi la inceput