Mamici de ianuarie - februarie (83)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Felicitari Cornelia! Sa va traiasca fetita si sa fie cumintica.
Amary cum se simte proaspata mamica? Transmitei multe salutari din partea noastra si multi pupici. I-au facut pina la urma cezarina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Felicitari, Cornelia, pentru puiut! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa. Tie iti doresc refacere rapida.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Da,Cornelia a nascut prin cezariana. Cind am vorbit cu ea se simtea bine, ca dupa operatie. Era si sotul la ea. Am uitat sa va zic S.A. a fost 10.
O sa-i transmit urarile voastre.

Oana, am uitat sa-ti spun ca am vorbit ieri cu Ingerasa. E bine. A botezat-o duminica pe Bianca. I-a placut. Nu a plins decind cind a bagat-o in apa. In rest a fost cuminte.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

http://community.webshots.com/user/tazmanu75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Felicitari, Cornelia! De-acum incepe balul:))

Anda, mama Irinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Natalia, de la tine nici o veste inca? Te sun maine, daca nu postezi nimic pana atunci.

Monique, cum e Victoras, cumintel? Vlad e si el acasa cu voi sau l-ai trimis plocon bunicilor? Uitasem sa te felicit pentru travaliul asa scurt; nu mi-a venit sa cred cand am citit. Eu m-am chinuit 14 ore, iar in faza de expulzie nu mi-au mai dat nici o doza de anestezic (ca sa cooperez bine, cica), asa ca am simtit durerile ca si cum ar fi fost fara peridurala...

Dana (Coraly), tu cum mai esti? Puiul tau a inceput sa se dea pe brazda cu dormitul? Cu luatul in greutate cum mai merge?

Alina Maria, ti-am citit povestea nasterii, nu ti-a fost deloc usor. Ma bucur ca s-a terminat cu bine si sunteti amandoua sanatoase. Mandy e o scumpa, ca de altfel toti bebelusii din grupul nostru.

Fetelor eu va citesc, dar de scris mai greu. Cand doarme bebe eu abia apuc sa fac un dus, sa mananc si eventual sa ma odihnesc putin. Al meu e tare smecheras, deja vrea numai in brate. Cum incerc sa-l asez in patutul lui, cum urla de nu-l pot potoli cu nimic. Inca nu ne-am format un program, rareori dormim mai mult de 2 ore, iar de papat am papa intr-una.

Leta, Lali, Crinuta, Oana... va admir ca puteti posta asa des.

Nastere usoara celor care sunt in stand-by si sa auzim numai de bine.

Va pup pe toate

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Doamnele cu cezariana...
Ati experimentat constipatia postpartum? Si daca da, cu ce ati tratat-o?

Anda, mama Irinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Felicitari Cornelia! ce fetita lunguta ai. multa sanatate si refacere rapida
Anda, imi pare rau, am avt eu cezariana, dar problema de care intrebi tu n-am avut-o, asa ca nu stiu ce sa-ti spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Witchie, constipatia dupa cezariana este ceva normal. La mine a durat 4 zile. Nu am luat nimic, mi-am revenit singura.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mona, pai eu sunt obisnuita sa te vad online zilnic si acum nimic?
Daca ai putin timp mai intra.
Poze ceva?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaS spune:

FELICITARI CORNELIA!!!!! SA ITI TRAIASCA FETITA! SA FITI SANATOASE!!!!

Ramona si Sara (37+ saptamani) (DPN 21.02.2005)

www.geocities.com/ramonnastoian/DuringPregnancy.html" target="_blank">Pozici-Sarcina
www.geocities.com/sarastoian/clothes.html" target="_blank">Pozici-Hainute Sara

Mergi la inceput