Mamici de mai-iunie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
carolinah spune:
Crissi, sa ma fi vazut pe mine ieri dimineata si azi dimineata cu ghetele si geaca de munte si in pantaloni de stofa
... Si pana sa ma obisnuiesc sa apas pe frana fin (ca, deh, nu sunt obisnuita sa conduc cu asemenea talpi groase), am dat de cateva ori aproape in nas. Dar m-am obisnuit. Si am plecat si eu cu ghetutele in plasa si m-am shimbat in birou. Dar macar stiu ca nu alunec. Si pot sa si dau zloata jos de pe la roti cu piciorul, ca daca ingheata pana plec, raman intepenita.
Azi dimineata am dat si la lopata spre disperarea lui barbatu-meu. Ca nu mai plecam odata, ca era de dat zapada din fata garajului (masina lui) si din fata trotuarului (masina mea). Ca atare am pus mana si aste este! S-a cam suparat el, mi s-a cam intarit si mie burta apoi, dar acum sunt OK.
Nu mi-ati spus ce miscare faceti voi...
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
crissu spune:
Gabitza si Lucas nici nu va inchipuiti cat sunteti de "adevarate"
, va admir din inima. Sa fii mamica la 37 de ani e de laudat eu asa vad problema.
Crissi inca mai incapi in pantaloni obisnuiti la 22 saptamani. Wauuuuuuuuuuuu.....ma lasi fara cuvinte. Eu am 21 saptamani si azi am pe mine salopeta de grasa. Am luat 7 kg pana acum.![]()
Lucas zici ca Centrum nu ingrasa asa tare? Ar fi bine. Si contin tot ce are bebe nevoie? Hai ca v-am stresat cu vitaminele astea.
Mesaj pentru burtici : lasati lopata de dat zapada barbatilorrrrrrrr, saracii de ei.![]()
Criss si 
at andreea spune:
Miscare-merg pe jos cat pot de mult, pe distante scurte insa din cauza frigului. Aerul asta de acum este chiar proaspat si placut (vorbesc de aer de deal de Cluj) dar e rece si nu merge pe durata mare de timp.
Apoi fac un pic de streching si un piculet de kata, dar nu prea multa kata, pentru ca burti creste si nu prea ma lasa sa fac manevre agile.
Mi-ar placea sa merg la bazin, dar nu cred ca as vrea sa platesc 800 000 lei pe luna pentru asta, prefer sa cumpar lucrusoare pentru fetita.
Eu sunt obisnuita cu sportul de una singura-jogging, weightlifting si tae-si nu-mi place sa ma trag de bretelele costumului de baie sau de gimnastica in public.
E drept ca am primit ieri niste reviste de fitness si asa de dor mi s-a facut... de sala de forta si de acel stil de viata...![]()
Andreea si Emma de 27 saptamani
simonaeus spune:
Nu ma mai joc. Toate suntei soferite, numai eu nu.
La toamna, imediat ce mai creste bebe fac si eu scoala ca nu se mai poate.
Simona si bebe Anna
lucas spune:
da gabitzam sunt la primul bebe.
nu am complexe, dar ma simteam
stinghera!!
glumesc.
crissi inca mai intri in blugi obisnuiti??? felicitari, multe, multe.
Apropo de haine: sa va povestesc ce am patit ieri:
mi-am luat la inceputul lunii trecute pantaloni si un costum (haina si pantaloni) de la Rococo.
bun, frumos, dar.....am facut marea greseala sa le si port!![]()
si dupa citeva purtari au inceput sa se descoasa la cusaturi, adica erau cam prost cusuti, si pantalonii negri si pantalonii de la costum!!! in fine ii cos eu frumos, un pic (nu mult) plina de draci, ca totusi am dat niste bani pe ei.
si ieri ca o mare doamna ce ma aflu si ma simt (alta prostie
) ma duc la Rococo, sa ma mai uit dupa bustiera. si daca tot am intrat m-am uitat si la raiati, si intreb daca au si mai inchisi la culoare si mi se raspunde: putem sa facem la comanda. eu atunci, cum va spuneam, ca o mare doamna ( a se citi prosta) le spun: va rog sa le spune-ti sa fie mai atente la cusaturi ca se desfac, probabil ata nu e buna! la care una din ele se uita la mine si imi spune: da de unde stiti?
pentru ca ii port uite pe mine (zic eu), iar ea continua: sigur sunt de la noi???? "da, uitati eticheta" ca in momentul ala deja eram cu poalele in cap (canadiana). si daca se termina aici totul era ok, dar vinzatoarea continua: :dar nu par descusuti!!!!!!!!
eu in mintea mea 
imi faceam harachiri si continuii " pe gura" : i-am cusut, cum sa merg cu ei DESCUSUTI!!!!!!!!!
![]()
si dialogul continua (impetuos, de altfel)"adica i-ati tras la masina??? aveti masina de cusut!!!??" deci, inca odata harachiri in minte si raspund: am incercat cu gura, dar nu a mers!!! si am iesit din magazin.
azi am chef de scris. (scuze daca a fost lunga povestioara)
dar mai bine va luati blugi de la Cocorul de la parter, sunt turcisme dar sigur tin mai mult!
sperantza nu moare spune:
buna tuturor, mamici cu burtici
mikyyy si nefertari cred ca ar trebui sa ne invatati cate ceva de pe-acum, ca dupa ce ne vin bb-ii nu stiu cat vom mai putea sta pe net, avand in vedere sculatul peste noapte etc. atunci va trebui sa fim gata instruite sa nu dam din colt in colt. asa ca va rog cand aveti ceva timp in plus sa ne impartasiti din experienta voastra pretioasa.
crissu esti o norocoasa ca inca intri in blugii tai de dinainte, insa mai bine fa o cura de materna ca una pe saptamana nu va avea mare efect, personal cred ca asa le vei lua degeaba, stii cum se spune cu o floare nu se face primavara. nu stiu voi cum sunteti dar mie deja mi-au aparut pete albe pe unghii (cand eram mici le spuneam "noitze"), mi-au crapat calcaiele, iar parul imi cade intr-o veselie, asa ca eu una prefer sa ma ingras ceva mai mult decat sa raman cheala si fara calciu in oase si dinti. si asta in masura in care ma straduiesc sa am o alimentatie echilibrata cu lactate, fructe etc.
mama mea a avut probleme dupa cele doua nasteri si m-a sfatuit sa ma hranesc si vitaminizez pentru ca asa nu risc nici depresia post-natala. kg-le nu sunt asa de importante, zic eu.
bebelusca mea a piciorit aseara de l-a simtit si taticu', si sunt tare mandra. eu nu ma grabesc sa se termine, imi place asa cu bebe la purtator, nu pot spune ca nu sunt curioasa si pentru ce va fi, ce voi simti etc. Insa sunt asa de rasfatata de toata lumea (de la mancare, pana la a nu face efort) si am asa o stare de calm si multumire, ca uneori nu ma recunosc, sper sa nu raman o rasfatata mai mare decat eram.
si sunt atat de "calma" ca-mi cad toate din mana, ma lovesc, ma impiedic, uit de ce m-am dus la frigider, inca n-am cazut dar nu e timpul pierdut
nu e nimeni perfect.
mamicilor trecute de-o varsta, nu e frumos ca tocmai voi sa spuneti ca sunteti "batrane", sunteti doar mai mature decat celelalte si cu o experienta de viata mai bogata. am o prietena care a nascut foarte usor o mandrete de baiat la 37 de ani, asa ca tot inainte! in plus se pare ca, statistic vorbind, copiii din parinti mai maturi au valoarea IQ-ului peste medie
o zi buna in continuare
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
at andreea spune:
Simona, iti doresc si carnet de conducere si masina buna. Noi avem o rabla, pe care nu vreau sa o conduc si sta in curte la socru-meu degeaba. Asa ca ma las plimbata de tati cu masina buna ![]()
Andreea si Emma de 27 saptamani
crissi spune:
Carolinah? miscare??
am dat zapada de mi a venit singele n cap, dupa prima noapte de ninsoare din bucuresti, ca stau la curte, si dimineata cind m am uitat pe geam nu se mai vedea cateaua Niki din cotetz de atita zapada... si mai eram si singurika acasa, si sa stii ca n a fost rau,. m am simtit super sportiva, ca am mutat ceva zapada dar am salvat catzeaua de cazemata care se formase...
Adevarat ca si mie mi s a cam intarit burtika si dupa ce am intrat in casa a facut baietzelu' meu f. multe tumbe in burtika, dar io sint sigura ca i a placut... prima lui zapada vazuta prin ochii mei![]()
In schimb , sa stitzi fetelor ca ma bate gindu' ala seriosu' sa ma duk la piscina, chiar am dat search sa vad piscina de la majestic de care pomenea cineva p aci... si pare super ok... am doar doua probleme.. n am decit costume de baie in 2 piese.. si cred ca ar fi indicat unu' intreg..dar' cumpara l acu' in sezon de litoral
....de unde??
si mi ar placea sa mai merg cu cineva.. sa nu ma duc ca muta la gard , io de una singura..
dar.. ma mai gindesc, dupa ce trece raceala de tot, cred ca o sa ma risc sa vad cum e la majestic..
Crissi 22+
crissi
crissi spune:
fetelor, am uitat sa va spun ca ieri a fost ziua mea..
. am facut 29 de ani...
, si am primit de la tati petrecere surpriza...![]()
si alte cadoutze... ! Am primit primele jucarici ptr. fii -miu.. , masinutza sport mika, si ursuletz care sforaie cam TARE
, de fapt , la fel de tare ca si tati..
Lucru interesant de observat este ca desi a fost ziua MEA , cadourile mele sint mai mici si mai pocartite , iar ale lui fii miu , mai mari si mai bengoase...
E corect asha??
crissi
sperantza nu moare spune:
lucas, ce vrajeala cu aia de la rococo, eu una cred ca nu sunt noi hainele alea, sau daca sunt nepurtate zac prin magazie de zeci de ani, ca sa nu spun sute. si vroia sa te convinga ca fac si la comanda? eu una am intrat in cel de pe dorobanti, dar de la intrare, dupa miros am putut spune ca sunt second hand, iar majoritatea produselor aratau ca de pe vremea bunicii, iar eu tupeu sa-mi caut haine pentru cununie!
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005