Mamici de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi aaaaanniiii CRISSI!!!

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Sperantza, Crissi spunea ca nu s-a ingrasat deloc. Eu sunt Crissu si m-am ingrasat 6 kg de la intalnirea gravidelor asa ca............
Cum zici sa fac cu vitaminele: una pe saptamana?
Simona lasa ca eu am permis dar nu mai conduc acum decand cu burtica ca mi-e frica.........pur si simplu mi-e frica. Si mai ales pe zapada asta trebuie sa fii meserias, si tot o pocnesti daca ai ghinion.
Mamaaa ce de sporturi practicati pe aici. Eu practic statul pe scaun in fata calculatorului, statul in pat la caldurica si altele asa comode. Sincer mi-e cam frica sa fac efort cu colul meu........
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

La multi ani, Crissi!

Andreea si Emma de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

La multi ani Crissi. Sa traiesti si tu si bebe si toti cei dragi!!!!!Iti doresc sa te tina Dumnezeu de mina in toate momentele dificile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Crissi, la multi ani

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani crissi si tot ce iti doresti tu.

Chiar ca sunteti tare sportive si eu ca si crissu am ca sport statul pe scaun altul nu ca face rau .Zic eu.
Burtici de vreo cateva zile am o pofta de mancare de ma sperii nu stiu ce se intampla cu mine.Pap si nu ma mai satur.
Cu odihna noaptea cum stati ca eu nu prea dorm si cred ca de asta ma simt si asa umflata.

va pupic dulce

marilena si mapet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

quote:
Originally posted by crissu

Sperantza, Crissi spunea ca nu s-a ingrasat deloc. Eu sunt Crissu si m-am ingrasat 6 kg de la intalnirea gravidelor asa ca............
Cum zici sa fac cu vitaminele: una pe saptamana?

oups, scuze dar memoria si atentia n-au fost niciodata punctul meu forte

eu m-am ingrasat cel putin 8 kg, avand in vedere ca n-am stiut cate kile aveam inainte, dar nu-i bai

eu una te sfatuiesc sa nu iei vitamine una pe saptamana, ci macar o cura de 10 zile, cu pauza daca vrei tu de alte 10 zile, dupa care sa repeti. si mai bine e sa faci cum ti-a prescris medicul. Mie mi-a zis pana la sfarsitul sarcinii, si o sa-l intreb data viitoare daca neintrerupt. e drept ca bebe isi ia cat ii trebuie din resursele tale, dar ramai tu dezechilibrata, daca ramanem noi anemice nu vom putea sa le dam sa pape decat "prafi".

Crissi la multi ani cu sanatate si fericire, nastere usoara si bebica frumos,s anatos si destept

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna ziua burticutze,
am avut treburi azi, cand am plecat erati la pagina 2 si acum la pagina 5!
In primul rand bun venit noilor mamicute aparute aici si uan mare LA MULTI ANI! Pentru Crissi.
Asa, cu varsta...Gabitza eu ziceam ca sunt aproape de varsta, eu fac anul asta 36 dar voi naste inainte, adica voi fi mamica la 35
Mama l-a nascut pe fratele meu la 35 de ani si pe mine la 37 si pe vremea aia nu erau atatea analize de facut si ale chestii.
Acum cu vitaminele: eu iau Materna cu seleniu, reteta gratuita dar costau 270000 ca mi-a dat bonul de casa. Iau o pastila pe zi deci intr-o luna le termin. AM luat si fier mai demult. Eu am luat 8 kg de la inceputul sarcinii dar ma vad la fel de slaba doar ca am un burtoi........
Eu nu am mai suportat hainele normale din noimebrie cred si mi-am cumparat doua salopete pe care am dat putin si sunt grozave.
Am fost si la Cocor dar nu m-a incantat nimic in materie de hainute de gravide iar salopetele mele sunt mai frumoase decat ce am vazut in magazine specializate si care costa o caruta de bani.
Eu pe salopeta de raiat am dat 850 de mii iar pe cea de blugi 550 de mii si sunt super multumita de ele.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Multumesc MULT Fetelor!
O sa va spun sincerutz ca inainte sa am bebeul din burtika , ma gandeam cu groaza ca mai am putin de tot si schimb prefixu' si sar de " pragu' psihologic" de 30 de ani...adika mi se parea disperant momentul ...DAR, s-a sucit treaba... o sa fiu o mamika de baietzel la anu, pe vremea asta, cind o sa am 30 de ani... si ma simt implinita cu adevarat...si parca timpu' trece cu alt scop acum...de fapt nu mai conteaza urmele pe care le lasa trecerea lui, nu? ca de fapt asta conteaza , n ar fi nimik daca ar trece asha pur si simplu.. noi am ramine frumoase si tinerele si asta ar fi... dar.. io-mi cautam ridurile n oglinda acum citeva zile... 29 de ani, totusi parca e asha de multttttttttt...
Pupici ptr. toate burticoasele ...

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Burtici punem si noi poze cum o sa arate camera lui mapet si cate lucruri i-am luat de ne-au adus la faliment.Dar asta e copii cer multe sacrificii.Camera trebuie numai finisata dar de asta o sa ne ocupam mai tarziu.

http://www.geocities.com/adriaanse2000/marilena1.html

asteptam comentarii si pareri ca mami sa stie ce mai are de facut.

va pup dulce

marilena si mapet

Mergi la inceput