Mamici de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Bine ai venit, Fran.

Cred ca am uitat sa va spun ca fetita mea s-a plasat deja cu capu' in jos, catre iesire , doctorul spera ca sta acolo pana la momentul potrivit. In plus, i-am vazut vertebrele - ce de vertebre erau acolo...

Tati a vazut pe Reality TV o femeie care s-a chinuit sa nasca 24 ore, apoi a mai auzit de la o colega de-a mea ca s-a chinuit si ea vreo 24 ore, si l-a intrebat ieri pe medic cat dureaza nasterea. Medicul zice:"7-8 ore de la inceperea contractiilor" si tati pare sa-l fi crezut.
Poate ca e mai bine ca la noi nu-i lasa pe tatici in sala de nasteri, cred ca m-as ingrijora mai mult de tati ca trece prin emotiile alea. Eu stiu ca sunt rezistenta si ca ma descurc, dar sa-i vad si mutrita lui tati pe acolo... cred ca e prea mult.

Andreea si Emma de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Bun venit Fran si felicitariiiiiii pentru pasarica mica.
Gabitza sa monitorizezi bine concursul dintre baietei si fetite ca dupa cum vezi eu fac galerie fetitelor si am facut si ieri, si azi top inca un carucior roz a aparut .
Apropo de borcanul cu urina...........nu va mai povestesc ce fata am facut eu cand la analize mi-au dat un recipient cica, o eprubeta lunga si subtireeeeeee, in care sa urinez auzi? am reusit pana la urma dar........................................................
Mamaaaaaa da sunt scumpe si vitaminele astea nu gluma........ Ma duc peste medicul de familie sa-mi dea macar compensat iar de nu mor cu el de gat .
Si mai intreb si eu asa sa ma aflu in treaba: macar iti ajunge o luna din vitaminele astea de 500.000??????? Nu accept raspuns negativ .
V-ati dat pe bancuri,glume, maxime serios de tot.
Criss si 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata burtici.
Bun venit noilor burtici.
EU ma simt tare umflata si ma dor toate.Azi mergem la medic sa vad ce zice de zburatul meu cu avionul poate nu imi da hartie si numai pot pleca.Numai la chestia asta ma gandesc de dimineata.
Mapet face niste tumbe de nu mai poate de bucurie.

va pup dulce

marilena si mapet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Bine ai venit Fran.

Andreea, felicitari pt. fetita.
Deci pana la urma vei avea o Emma si nu un Thomas.
Poate il faceti si pe Thomas cat de curand.

Eu am venit azi la serv. cu RATB-ul fiindca colega mea cu masina nu prea are curaj sa mearga pe vremea asta si am facut mai mult de 1.5 ore (Titan - Dorobanti, zona Perla).
Desi am stat pe scaun, am obosit si mi-e somn, de parca as fi mers pe jos pe langa autobuz.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Simonaeus-pai avem timp si pentru Thomas. Bani sa fie. Ca noi asa consideram ca faci copii cand poti si financiar, sa nu se chinuie in societatea asta de 3 lei, asa cum ne chinuim, macar putin si noi. In plus, apartamentul nostru, desi dragut si in zona buna, nu prea permite doi copii. Asa ca mai e de lucru pana sa vina si Thomas.
Adica asa cum tatal meu a stiut sa lucreze in constructii in strainatate ca sa-si "inzestreze" fiicele (cat a putut si el), asa trebuie si noi sa facem pentru familia noastra.
E drept ca barbatu-meu, aseara, se tot fataia si m-a luat la intrebari pe subiectul ca al doilea cand il facem si cum facem sa fie baiat.

Andreea si Emma de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata,

daca vreti gimnatistica acvatica:
va spuneam si ieri de Hotel Majestic, azi am informatii, deci:
Sedinta dureaza 50 min. dupa aceea poti sa mai stai sa innoti.
program: in fiecare zi de la 11:30 si :
marti, joi: 17.30
miercuri,vineri: 18.00
Preturi: sedinta 150.000 lei
abonament 5 sedinte 600.000 lei.
daca mai vreti informatii tel: 310.23.35;311.32.12 cereti la piscina.
daca vreti sa vedeti cum arata www.hotelmajestic.ro; piscina nu este mare.
eu am facut anul trecut gimnastica acvatica si mi-a placut.
nu este speciala pentru burtici, dar instructorul este o tipa super misto.

Referitor la vitamine: eu am luat numai acid folic pina in sapt. 14 dupa aia mi-a dat sa iau centrum (una pe zi) si ferretab (2 /zi - dimineata si la prinz, contin fier si acid folic)Preturi: centrum 200.000 (30 de pastile) si ferretab 320.000 (100 de pastile)si eu zic ca nu prea m-am ingrasat!!!

UAU!!! cred ca sunt cea mai batrina de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by lucas
UAU!!! cred ca sunt cea mai batrina de aici.

De ce? Eu am implinit 37 in noiembrie trecut. Tu citi ani ai?

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

URAAAAAAA, nu sunt singura!
37 de ani, anul trecut in decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Daca imi aduc aminte, mai erau citeva fete pe aici cu virste apropiate. Dar care-i problema? Principalul e ca sintem grase si frumoase si sanatoase
Esti la primul bebe ca si mine?

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Fetelor, va anuntz cu caldura ca acum cind sint in saptamina 22am inceput sa nu mai intru in haine cum trebuie... adika trebuie sa mi deschid blugii cind conduc , cred ca ma incordez mai tare cind injur.. la volan... probabil ca in maxim 2 -3 saptamini n o sa mai intru in blugii obisnuitzi, si va trebui in sfirsit sa ma imbrac si cu haine mai de gravidutza...
Am reusit sa scap de intrushii din nas cu retzeta lu' Androix , cu ser fiziologic si olinth... alta viatza nene , sa respiri pe nas..
Cit priveste materna cu seleniu, mie mi a scris medica de familie retzeta si la farmacie mi au dat gratuit... , pretul era de vreo 380 .000 lei... faza e ca iau numa' una pe saptamina , ca sa nu devin balena ucigasha..prea repede..
azi dimineatza , cind am iesit sa dau de mincare la catzea , mi s a parut ca seman un pik cu Katarina Witt, si am facut 2 tumbe pe gheatza din fata usii, de mi a inchetzat inima..ashadar , am dat ghetele cu toc jos, m am incaltzat cu adidasii , si cu ghetele frumusel in punga , m am urcat in masina , si am decolat spre munca.. cred ca aratam cam bizar cu palton lung si negru si adidasi albi in picioare..., dar n a durat decit pina n birou... si pin ' la urma ce nu face omu' de frika...

Pupici la fete si baietzei...
Crissi 22+

crissi

Mergi la inceput