Mamici de ianuarie - februarie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 9
EmmaT spune:
Scuze ca ma bag si eu asa in subiect
, dar Albert Adrian al lui Rachel este nascut pe 26 ianuarie,nu pe 27....
Numai bine!
Emma
Viktoria spune:
Crinuta nu te impacineta nu este nimic grav. Gindeste ca ai avut o cezarina , deci ai o rana pe uter si ii trebuie un timp de 6 saptamini pina se vindeca.
Anda si Oana e normal aceasta depresie , e din cauza hormonilor batai vina insa trece si asta cum trece si timpul.
Alina nu te impacienta, fa-o pe Mandy cu Baneocin pudra. Poti sa ne intrebi orice si oricind, de aceea sintem in forum sa ne ajutam cum putem, macar cu un sfat. Vezi ca pe la noi exista o revista"Eltern"(Parinti) si da sfturi foarte bune legate de cresterea si ingrijirea copilului. De asemenea eu mi-am cumparat una din Romania si mi-a trimiso mama prin posta.
Ixxi de ce nu poate sta sotul cu tine? GIndeste ca in curind vei scapa si iti vei tine comoara in brate, de asemenea exista calmante .Cu cit gindesti mai pozitiv cu atita vei scapa mai repede.
Kita draga eu nu am avut probleme cu hemoroizii, insa sa stii ca in fiecare dimineata maninc un mar pe burta goala si beau foarte mult ceai si apa. Am auzit ca trec dupa nastere. Incearca si tu sa maninci cit mai multe fructe , mai ales dimineata pe stomacul gol.
crinuta spune:
Viktoria, o sa merg la dr zilele astea. Deja sunt vreo 8 zile de sangerare ca la ciclu in primele zile, cu cheaguri multe si destul de abundent. Tot astept sa vad ca devine mai putin abundent si nimic. Parca azi e mai puternic decat zilele trecute.
Nu ma doare nimic, nu arata nimic suspect, deci elimin vreo posibila infectie din calcul.
O fi menstruatie? E posibil sa apara asa devreme? E posibil sa dureze mai mult decat de obicei?
Crinuta si
Rayan
adita spune:
Cornelia, iti tin pumnii.
Shinutza, si eu mai mananc ciocolata si bebe doarme bine,dar cred ca s-a obisnuit din timpul sarcinii, ca atunci mancam destul de multa.Noi facem botezul pe 13 februarie, dar nu ne stresam prea tare cu pregatirile.facem ceva mai modest, la o cantina, noi pregatim mancarea
Kita, stiam de o alifie pt hemoroizi (hemorzon), dar nu stiu daca e sigura in timpul sarcinii.
Daca vreti sa-l vedeti pe flacaul meu, o sa pun si eu o poza in album
shinutza spune:
si noi tot pe 13 februarie vrem sa facem botezul. si nu vreau sa ne ia pe nepregatite. mai ales ca mie mi-e mai greu sa ies din casa, ca nu prea are cine sa stea cu bebica.
in biserica ma intereseaza, care usnt indatoririle parintilor?
dulcea mea, amara mea ...
crinuta spune:
Am vorbit acum cu medicul meu. Saptamana viitoare e de garda si atunci ma voi duce. I-am spus de sangerari, a spus ca e normal, e menstruatie.
Crinuta si
Rayan
shinutza spune:
si baita de a doua zi, in cazul in care faci botezul duminica, o faci lunea?
heeeelp! :)
dulcea mea, amara mea ...
adita spune:
Shinutza,la biserica, in ceea ce priveste botezul, parintii n-au nici o indatorire, tot greul pica pe nasi.In legatura cu baita de a doua zi, noi am considerat ca face parte din categoria traditii populare si n-am tinut cont de ea
lbelciug spune:
Buna fetelor,
cineva scrisese ca a cumparat de HelpNet ser fiziologic la sticla de 0.5l. Eu am intrebat la cateva astefl de farmacii, dar nu am gasit decat la fiole. Va rog spune-ti-mi la acre din farmaciile HelpNet ati gasit la 0.5l si cam cat costa?
Va mai intrebasem acum ceva vreme pe ce criterii ati ales voi medicul pediatru de familie? Va rog raspunde-ti-mi si mie.
Merci mult.
Liviana - Kinder de 38+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu
Lali spune:
Kita, eu am avut aceeasi problema si doctorul meu mi-a spus ca pot sa dau cu hemorzon de doua ori/zi, o cantitate nu foarte mare ca nu se absoarbe. Insa eu te sfatuiesc sa te tratezi ca daca nu iti trec pana la nastere, dupa sunt infioratori ! Eu am avut parte si cand stateam cate 1 ora la alptat in fund imi venea sa urlu !
Cornelia, ma gandesc la tine ! Nastere usoara !
Adita si vaccinul lui Dragos de pe manuta s-a inflamat sambata dar am inteles ca ar fi o reactie normala. Maine vine doctorita si o intreb.
Cine vorbea de depresie ? Daca plang fara motiv, sau din ceva nesemnificativ se pune ?
bebe Dragos si mamica Lali
http://community.webshots.com/user/laurastoica100
"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza