Mamici de ianuarie - februarie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
crinuta spune:
Eu am intrebat de ser la 0,5, deoarece ma enerveaza ideea de fiole.
Kita, pl, spune-ne exact la care farmacii sa cautam.
Fetelor,eu ii pun in nasuc picaturi Mar, apa de mare si nu mai stiu ce. Sper ca e ok mai ales ca scrie ca e pt sugari si copii mici.
Crinuta si
Rayan
ana maria spune:
Astazi ar fi fost dpn-ul nostru. Bebe a venit insa mai devreme cu o luna si jumatate dupa cum stiti, si acum cantareste 3250grame, deci cam ca un bebe la termen. Avem o problemuta, bebe a facut hernie inghinala (foarte frecventa la baieteii prematuri) iar acum alerg pe la doctori ca sa gasesc o metoda sa aman cat mai mult oepratia.
Lali asta e depresia: trisitete nejustificata, mare vulnerabilitate in legatura cu bebe (te temi de tot ce-l inconjoara), dar in principiu trece odata cu perioada de lauzie. Daca alaptezi e mai greu ca nu poti sa iei antidepresive dar trece. Chiar am fost saptamana trecuta la ginecolog la controlul de dupa 6 saptamani fde lauzie si mi-a spus ca perioada mai proasta ca lauazia fizic si psihic pentru o femeie nu este. Nu nuita ca si oboseala poate da depresie.
Adita vaccinul baietelului meu nu s-a inflamat a ramas doar un punct rosu.
O sa intreb si eu doftoru la vaccinu de 2 luni.
Proaspetelor mamici multa rabdare si odhniti-va cat mai mult (doarme bebe doarme si mama)!!! Pe mine m-a cam ajuns oboseala dupa aproape 7 saptamani de cand sam nascut. Mi s-a intamplat chiar sa adorm noaptea cu bebe langa mine, ceea ce nu e o idee deloc buna.
Viitoarelor mamici va tin pumnii sa nasteti usor!!
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
galaxy spune:
Salut fetele!
In primul rand, felicitari pentru noile mamici! 

Cornelia, iti tinem pumnii!!! O sa fii si tu mamica in curand. 

Uite si noi pe forum, dupa un weekend fara net. Noi suntem bine: mancam mult si dormim. Dar avem ore de stat treaz dupa masa.
Viktoria, am nascut natural, fara nici o perfuzie. A fost o experienta extraordinara, dar si grea ca si oricare nastere. Si ai grija de tine. Vad ca se aproprie si la tine termenul.
Oana, stai calma, si incearca sa dormi cand doarme Seb. Totul o sa fie bine. Uite la Seb, si bucurate de minunea ta.
Fetele, una dintre voi intreba ce se foloseste pentru furia laptei. La spital mi-au dat Oxitocina spray de nas. E foarte bun, cu el nu am avut probleme cu sani si nici cu alaptatul.
Va pup,
io, tati si Robert http://www.gallaxy.tk
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
bellamia spune:
Corneliaa, multa bafta!
Crinuta si eu ma confrunt u aceeasi problema, ciclul tinea inainte 4 zile, acu am 8 si nu se mai opreste....Mai astept pana sa merg la medic, numai bani pentru asta nu avem acum la cate-i trebuie lui bebe...nu ma apuc sa enumar petru ca stiti prea bine. Nu stiu cum va descurcati voi financiar? Noua 14 milioane pe luna nu ne ajung!!!!!!!!!!!!! Oare am gresit ca avem un bebe acum? Dar nu vom avea niciodata mai multi bani! Ma simt super naspa.
Pupicei la mamici si bebei, Alex si bellamia.
adita spune:
Ana Maria, baietelul unei prietene a avut hernie inghinala. ei au fost cu copilul la Marie Curie, unde i-au invatat sa-l lege cumva (era o intreaga filosofie, cu un scul de bumbac) incat sa stea toate la locul lor si le-au spus ca daca sta tot timpul asa legat, de la inceput, sunt sanse foarte mari sa scape fara operatie. din pacate ei nu prea reuseau sa-l lege (au inceput cand copilul era deja marisor si nu statea locului nici pic), asa ca pana la urma au ajuns la operatie, care a decurs foarte bine
Alina Maria spune:
Buna la toate mamicile si burticile !
Felicitari noilor mamici , ma bucur ca ati trecut in sf. pragul spre a fii mamici !
Viktoria multumesc de suport , eu reactionez asa caci sunt si hormonii batai vina care ma rastoarna intr-o clipa . Am avut de infruntat si depresia sotului si m-am uitat pe mine si fara sa-mi dau seama imi vine greu cu multe nimicuri . Cel mai greu imi e ca nu pot face tot ceea ce vreau eu , ma refer fizic nu-mi permit .
Timpul trece si in curand vei fii din nou mamica , sunt asa de curioasa ce va fii .
La toate se apropie clipa cea mare , va tin pumnii si va urmaresc toata ziua , ma rog atat cat mai am din ea fara de Mandy .
Deocamdata doarme bine , mananca bine , nu plange fara motiv , ceea ce nu suport e cand plange de oboseala caci nu-i pot face nimic .
Nu mai imi aduc aminte , v-am spus ca am pus poze cu ea pe site la capitolul Mandy (desigur)?
Daca totul merge cum vreau eu poate mai intru astazi o data sa vad cum va mai merge si sa vad daca va pot fii de folos , asa putine cate stiu as vrea sa pot raspunde la unele intrebari.
Va urez o saptamana placuta plina de evenimente !
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Shobo spune:
Witchie, esti BETOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!
Am ris cu lacrimi, nu alta! iar eu doar imi inchipui, nu am ajuns acolo!!... ai un simt al umorului fantastic (imi pklac tare mult oamenii cu un asa simt al umorului, denota inteligenta!) si imi placi ff mult cum le spui tu acolo!... SUPER!
acum poate tu chiar ai umor negru ca sa zic asa... insa eu am ris tare de tot!... caci e spus adevarul adevarat in niste cuvinte super!...![]()
![]()
![]()
Eu si bibisor sapt. 38
Dr. Tutunaru - ELIAS
ana maria spune:
Adita multam de informatie. Eu merg astazi la o doctorita de la municipal care are o metoda de asemenea ca sa-l leg pe bebe. Mie de operatie nu mi-e frica, sunt sigura ca va fi bine, decat ca trebuie amanata sa se faca bebe mai marisor.
Anda acum am vazut ca ai descris super depresia post-natala. Eu am trait-o in cele 3 saptamani de stat in spital si dupa ce am venit acasa oricat mi-ar fi de greu apreciez foarte tare ce am. Te pup si abia astept dupa ce se face frumos afara sa iesim cu bebeii la plimbare.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Shobo spune:
Leta, da, merci frumos, am primit PM-ul tau.
singurul lucru ce nu l-am inteles este cu anestezistul, cit ii dau pina la urma? ca eu nu am trusa si nici nu o sa cumpar. el imi va cere 1,5 mil si asta e tot pt el? sau atita costa doar trusa la el si tre sa-i mai dau ceva (cit?) si pe manopera (adica intepatura)?![]()
deci toti pot fi platiti dupa nastere fara pb. eventual le zic atunci sa stea linistiti... ca vor primi!
aaa, si cu rezidentii, cite 1.5 mil la fiecare? sau impreuna la atita ai ajuns? oare daca eu voi sta in garsoniera toti or sa se astepte sa dau mai mult, ca, deh, daca stau acolo, inseamna ca-mi permit? Simona tot cam ca tine a dat?
... ma intreb si eu, ce sa fac? :)) desi nu cred ca voi sari peste ce ai dat tu, pot sa se uite ei cum or vrea!...
in rest imi e clar, sa am maruntis la greu pe acolo...
pupici
Eu si bibisor sapt. 38
Dr. Tutunaru - ELIAS