Mamici de ianuarie - februarie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 11
Leta spune:
Shobo, deci 1,5 doar pentru prestatia anestezistului. Pentru trusa platesti suplimentar. La rezidenti - fiecare primeste cite 1,5.
Cred ca Simona a dat mai mult (ea a facut cezariana), dar sa stii ca sumele vehiculate prin saloane nu sint mai mari decit cele precizate de mine (unele fete au dat chiar mai putin).
Oricum, toti se poarta frumos cu tine si inainte de a primi banii, asa ca nu trebuie sa iti faci probleme.
Leta si un bebe
Want my life back...
Viktoria spune:
Crinuta ma bucur ca ai reusit sa vorbesti cu medicul si te-ai linistit, legat de picaturile din apa de mare sint cele mai bune pentru nasuc, deoarece celelalte pot crea o dependenta si trebuie sa ai grija cit le folosesti.
Alina draga si eu astept sa-mi tin
in brate. Important e sa imi revin repede si sa pot veni acasa. O vecina de-a mea a nascut prima data cu cezariana si acuma de doua zile normal. A doua zi au intrebato daca vrea sa vina acasa. Ieri sotul meu a avut niste dureri de cap si sa simtit si el destul de prost, deci iti dai seama ca si eu am sa vreau sa vin cit mai repede acasa la ei. Asta insa depinde cum ma voi simti. Ai grija de tine si dormi. lasa treburile in casa pe mai incolo deoarece pe urma vei avea probleme cu lapticul la Mandy. Legat de sexul copilului sint si eu curioasa ce va fi, important insa e sa fie sanatos(a). Lunea viitoare merg din nou in spital la control.
Galaxy ma bucur ca ai scapat cu bine si ai avut parte de o nastere usoara. merci ca te gindesti la mine.
adita spune:
Nu zice nimeni nimic de baiatul meu frumos? nu v-ati uitat la poza? laudati-l repede ca ma supar pe voi![]()
Shobo spune:
Leta, multumesc frumos, m-am cam lamurit. e bine ca stau toti linistiti ca primesc dupa... sa nu cumva sa-si faca pb. daca primesc/sau nu si sa nu-si faca treaba cum trebuie... eu am sa incerc sa-i atentionez totusi pe toti in acele momente ca vor primi, desi numai la asta nu tb. sa-mi stea mie mintea in travaliu atunci!
da, ma mira anestezistul...eu auzisem ca 1 mil costa trusa si 1 mil manopera insa probabil a crescut omu' "preturile" intre timp ![]()
il voi mai intreba si pe dr. daca e, ca am vazut ca imi zice cam cit tb sa dau.
in rest e cam cum ma asteptam...
Eu si bibisor sapt. 38
Dr. Tutunaru - ELIAS
galaxy spune:
Alina Maria, Mandy e o dulcica si jumatate. Cred ca o mancati din priviri si nu numai!!
io, tati si Robert http://www.gallaxy.tk
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
Shobo spune:
Adita, acum l-a mvazut si eu pe
- scump foc si grasunel, nu? parca al tau a avut 4kg? ohoho... sint curioasa de cit se va face si alnostru, ca dr-ul zicea tot vreo 4 kg prin dec... insa acum nu mai stiu exact daca chiar asa va fi!... acum 2 sapt. echo zicea ca are 2.700!
oricum sa va traiasca!
dar cei 2 din poza cu caciulite, sint ai tai? ca parca stiu ca mai ai 2 dar baiat si fata! iar cei din poza par a fi baietei amindoi!
simpatici sintteti toti 3 acolo cu caciulite de mos!
pupici
Eu si bibisor sapt. 38
Dr. Tutunaru - ELIAS
adita spune:
Multumesc. intr-adevar e cam grasut. a avut 4.300kg, sunt tare curioasa cat mai are acum, ca n-am cantar acasa. oricum, e clar c-a mai crescut, deja multe lucrusoare i-au ramas mici. si eu care ma vaitam cu o zi inainte de operatie ca e prea mic in comparatie cu fratii lui(la eco imi spusesera ca are 3.5kg). Intr-adevar, am baiat si fata, doar ca fata era tunsa scurt in poza aia, si arata mai mult a baiat. cred ca mai pun vreo doua poze, s-o vedeti si cu zulufi
ixxi spune:
Multumesc de incurajari, fetelor. Nu stiu ce/i cu mine, de obicei sunt tare si eu ii incurajez pe ceilalti, dar acum......... Mi se pare ca nu mai am timp, mai am atatea de facut si nu stiu cand va vrea domnisoara mea sa vina.
Noi am cumparat sapt trecuta o comoda in care sa punem hainutele ei, dar eu fiind cu examenele nu am reusit sa fac nimic. Trebuie sa o sterg, si sa atanjez hainutele, trebuie sa fac ceva mancare si sa/i las sotului in congelator (parca vad ca zilele alea nu o sa manance nimic) trebuie sa spal tot ce mai este de spalat, caci dupa......si alte treburi gospodaresti....1001 de lucruri, iar mie imi este continuu somn ziua, caci noaptea....noaptea nu pot face galagie oricum.
o sa fie bine, sunt sigura, imi va trece, doar si voua v/a trecut, nu?
O intrebare suplimentara pt fetele care cunt de ceva timp in CM: din media venuturilor brute pe ultimele 6 luni vi s/a oprit ceva CSA, somaj, sanatate, impozit?
Pana la urma ne/am hotarat la nume, asa ca Oana te rog trece/ne si pe noi Cristina Mihaela.
Pupici
ixxi si
piersicuta 38+
dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi
Witchie spune:
alina, mandy a ta seamana tare bine cu miss yellow a noastra:)
abia astept sa pot pune si eu poze cu Irina. Deocamdata nu am descarcat din aparat fotografiile, dar aduce foarte bine cu Mandy - si la forma nasucului si la obrajori.
sa ne traiasca.
Dar sotul de ce s-a depresat?
Despre umorul meu:) sper doar sa nu supar pe nimeni cateodata mai sar calul:) In rest, mai radem, mai glumim, mai dam un pumn in zid, mai trece o zi...
Nu uitati ce mi se repeta mie zilnic: pana la 7 ani copilul simte si preia toate starile mamei.
Ana Maria eheee ce departe mi se pare momentul plimbatului in carutz... dar, cu mare placere. imi pare rau ca nu am mai ajuns la tine la spital cand am promis, scuze.
Anda, mama Irinei
Leta spune:
Shobo, despre anestezist: eu am avut trusa epidurala de-acasa asa ca nu i-am platit decit "manopera" si i-am dat 1,5 milioane dupa capul meu, nu mi-a cerut el.
De altfel, fetele din salon au zis ca e mult, ca ajungeau 800000 - 1000000.
Dar m-am gindit ca daca tot n-am cumparat trusa de la el, sa nu simta ca e in paguba ![]()
Nu stiu exact cit cere pentru trusa - am auzit doua variante: 1 sau 1,5 mil.
Leta si un bebe
Want my life back...