Mamici de ianuarie - februarie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Shobo... mai terminati cu aruncatul cu banii... Eu i-am dat doctorului care mi-a facut cezariana si catorva asistente care au avut grija de mine. Atat. Si n-am murit si nu s-a uitat nimeni urat la mine. E drept ca am donat 2 cutii de oxitocina altor "mamici mai sarace" inainte de a intra in operatie (nu mai dau detalii ca ma apuca nervii).
O sa aveti nevoie de foarte multi bani pt bebe, dupa.
Daca tu te apuci sa ungi si rezidentii, unde ajungi?

Anda, mama Irinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Adita si Alina aveti niste copii tare frumosi. Sa va bucurati de ei in continuare.
Oare Cornelia o fi scapat. Fetelor nu aveti nici una telefonul ei? Sau sa o intrebati pe Coca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Anda , Galaxy , multumesc mult , printesa mea chiar ca e frumoasa insa nu e brunetica asa cum ne-am asteptat , seamana cu tatal ei roscata cu ochii albastri .
Anda sotul meu e el mai sensibil din fire si isi face multe griji in general dapa-i acum , plus oboseala si teama ca ar fi putut sa ma piarda .
Adita , puitul tau e frumusel fos , lasa ca e mai bine mai grasut ca macar stii ca e crescut bine , respectul meu pt. mamica care s-a ingrijit de el .
Da Viktoria te cred ca de-abia astepti sa o ,il , ti in brate , eu sper sa te refaci repede si sa fii acasa si mai repede pt. micuta Doris dealtfel , o sa-ti lipseasca .
Am scris povestea nasterii lui Mandy la capitolul nasterea le glob .
Va las insa am sa revin !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Witchie, ai dreptate!!!

nu trebuie sa aruncam asa cu banii, de asta tot sondez ca tocmai asta nu vreau sa fac! si de asta imi tot exprim parerea pe aici daca mi se pare mult. si mi se pare mult 3 mil pt anestezist! nu ii voi da mai mult de 2 mil cu totul! rezidentilor cite 1 mil. cel mult (si poate nu apare la nastere decit unul totusi-eu numai pe Bogdan il stiu mai bine)... si atunci ii voi da doar aceluia. moasele vor vedea de la mine probabil 700mii de caciula sau 1 mil daca e doar una si chiar ma ajuta ca lumea.
nu au cum sa pretinda mai mult!... sint mamici care nici atit nu-si permit si totusi trebuie sa le ajute si pe ele!

dar multumesc inca o data, Leta, m-ai ajutat sa-mi formez o parere despre ce e pe acolo!

pupici

Eu si bibisor sapt. 38
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Crinuta, SER FIZIOLOGIC la sticla de plastic am cumparat de la farmacia HELP NET de pe str. Dna Ghica, la aprox. 30000 lei, cam pe la inceputul lunii ianuarie. O alta farmacie la care se mai gaseste este 2NA la Unirii, dar acolo am gasit prin decembrie si n-am cumparat.

Daca sunteti interesate, maine cand o sa ies din casa ma duc sa vad daca mai au, numai sa-mi spuneti!

Adita, sa-ti traiasca copilasii! Te sun maine cand ma intorc de la eco!

Viktoria, eu maninc kg intregi de fructe zilnic. Cred ca n-am mancat atatea fructe toata viata cat am mancat in timpul sarcinii, si vezi ca tot am avut probleme. O saincerc sa mananc si pe stomacul gol, caci recunosc ca asa n-am incercat!

Lali, parerea ta: crezi ca problema hemoroizilor mei l-ar putea determina pe dr. sa-mi faca cezariana?

Va pup, si multumesc pentru raspunsuri!

Kita(Alina) si Samburasul vioi de 38 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kita, eu sunt intersata de ser fiziologic.

Alina Maria, foarte frumoasa povestea nasterii. Imi pare rau ca nu te-au operat imediat ci te-au lasat sa te chinui.
Cum adica moasa a spus ca erai dilatata 9 si tu de fapt erai abia 6? Nu mi se pare normal.
Oricum Mandy seamana cu taticul. O fi ceva anul asta ca vad ca mai toti copiii seamana cu taticul.
Cand am nascut eu toti copiii din salon semanau cu tatii, apoi de aici de la noi fetita Simonei, baietelul lui Lali, Irina a lui Witchie, Mandy, Rayan al meu( desi acum incep sa descoper si de la mine unele trasaturi).

Eu inca nu sunt hotarata daca sa scriu sau nu povestea nasterii. Ma emotionez de cate ori imi aduc aminte.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ixxi, mie mi-au oprit decat 1% somaj pana am terminat primele 30 de zile de concediu prenatal, dupa asta nu se mai opreste nici 1%....bine, ca initial tipa de la conta mi-a oprit si impozit, sanatate, etc, dar am facut scandal si i-am trimis legislatia in vigoare si dupa ce a citit-o mi-a dat si restul de bani...

Oana si comoara 37+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Fetele, ajutati ma si pe mine cu un sfat. Pot sa pun gluconatul de calciu in biberonul cu laptele lui bb? I-am dat asa cu lingurita si nu i-a placut deloc.
Coraly, nu i-am facut proba suptului. De fapt, io cred ca am lapte da el nu poate sau nu vrea sa suga. Stiu ca laptele de mama e cel mai bun da nu puteam sa il tin flamand, asa ca am preferat sa ii dau n supliment cu lapte praf.
Bbii vostri au colici? Al meu urla de mi-e tare mila de el. Ce pot sa ii fac io sa nu mai sufere asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna!!
Bebelushii sint niste scumpi, toti! Nici eu nu mai am rabdare sa o vad pe beblusha mea si sa ma mindrasc si eu cu poze :-)))

Astazi am fost la control, se pare ca sintem pregatite, se poate intimpla in orice moment. Am avut citeva reprize bune de contractii, unele chiar dureroase, colul este f.f. moale si scurtat bine, ea este jos de tot, asa ca....astazi, in urma controlului si al mersului putin pe jos prin zapada, vad ca s-au accentuat putin durerile de burta si de mijloc.
Mamele de fetize, voi le-ati facut in spital gauri pentru cercei??

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Patricia eu nu i-am facut gauri in spital dar te sfatuiesc sa-i faci acolo pt ca eu i-am facut pe la 3luni tot acolo unde am nascut dar a fost groaznic pentru ca deja constientiza si a tipat de nu-ti zic,iar dupa ce s-a calmat pana am iesit din spital de cate ori vedea halat alb incepea sa tipe. Acum am inteles ca se pot face si la magazinele de bijuterii cu nu stiu ce pistol si nu este dureros dar despre asta poate stiu fetele celelalte eu doar am auzit pe undeva ca se poate si asa.

Gabica mamica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/stroengr/my_photos

Mergi la inceput