Mamici de ianuarie - februarie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Patricia neaparat daca vrei la fetita cercelusi sa-i faci gaurile in spital; Cu cat este mai mica cu atat suporta si constientizeaza mai usor durerile (ia ex. de la colici sau vaccinuri); Sa te interesezi la spital la tine daca se fac gauri, daca nu, eu stiu ca se fac sigur la Giulesti si Municipal.

Kita(Alina) si Samburasul vioi de 38 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amary, unde esti? Nici un semn de la tine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Gabiu, eu ii dau gluconatul de calciu in ceai. Gasesti la farmacie ceai Baby Drink, e foarte bun, ajuta si la colici si nu simte gustul (oribil) al calciului. Nu e bine sa i-l pui in lapte. In lapte simte gustul amarui si risti ca la un moment dat sa refuze sa mai bea lapte, pentru ca il asociaza cu ceva neplacut.

Patricia, e bine sa faci gauri in spital, dar sa ai si cerceii cu tine. La Elias se fac gauri si o colega de salon de-a mea i-a facut fetitei gauri, dar cind a ajuns acasa a constatat ca erau prea mici fata de tortita cerceilor, asa ca s-a intors cu fetita la spital sa i le refaca...

Shobo, te orientezi la spital si vezi cum faci cu banii.

De Cornelia stie cineva ceva?

Legat de banutii de concediu post-natal: am observat (cu incintare) ca iau mai multi bani in acest concediu (cel de 4 luni) decit luam la un salariu obisnuit. . Cu alte cuvinte, cei 85% din salariul brut sint mai multi decit salariul net. Eu lucrez in continuare de acasa (nu am facut pauza decit cele 3 zile de materniatate), dar cu toate astea am cerut ca primele 4 luni sa figurez in concediu, ca e mai convenabil...Interesati-va si voi la serviciu, s-ar putea sa aveti surprize placute.

Si-acum problema: bb s-a umplut de bubite rosii (dintr-acelea care seamana cu cosurile). Are pe toata fatza si azi i-au aparut si pe pielea capului. A mai avut si pina acum, dar nu asa de multe...sa ii dau cu ceva?

Leta si un bebe

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Gauri pt cercei... da, se fac in spital. Cand sa plecam acasa s-a infiintat o tanti cu o trusa de ace si ne-a intrebat: cine vrea gauri? Initial am zis ca si noi. Cerceii erau acasa...
Cand i-a dat prima gaura altei fetite din salon, a plans atat de tare ca mi s-au taiat picioarele si am inceput sa plang si eu desi nu era copilul meu... Am zis ca eu nu-i fac asa ceva copilei pentru nimic in lume. N-am fost in stare pur si simplu. Dar asta nu inseamna ca eu sunt normala la cap sau ca nu e bine sa le faci acum, cand intr-adevar nu constientizeaza.

Anda, mama Irinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

'Neatza mamici active!
Sunt tare mandra de dulcea mea, care ne-a lasat sa dormin 8 ore . Doar ierei nu dormise deloc :).
Patricia, si eu i-am facut gauri in spital. Venise deja nasica cu cerceii, i-am dus fetelor la sterilizat, si in ultima zi, cu o ora-doua inainte sa purcedem, am fost la neonato in sectie si i-au facut gaurele. A plans, am plans, a trecut, am o maimutica cu cercei acum.

dulcea mea, amara mea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello!

Cornelia nu a nascut inca. Se pare ca azi dupa 10 intra in cezariana. Va tin la curent(sper sa ma lase si bb)!

Crinuta mama, am avut ieri o zi..... Nu a prea vrut sa doarma. Chiar daca ieri l-am scos pe balcon pentru prima data. A facut ochii si mai mari. Ca sa imi arate ca ii place afara si ca nu vrea sa doarma. De asta nu am dat nici un semn! Sper ca diseara sa dau(dar nu depinde de mine).

ANA felicitari!!! BB sanatos si mincacios!

Anda, umorul tau e super.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

http://community.webshots.com/user/tazmanu75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Si eu vreau tot in spital sa ii fac, o sa am cerceii cu mine, si chiar daca mi se va rupe sufletul, stiu ca pe urma va fi mult mai greu.

Cornelia, tinem pumnii!

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

Fetelor, dar de ce nu scoateti copiii afara la aer? Stiti cum ii place dulcei mele cand iesim la aer? E adevarat ca in ultimile zile, cand a nins si a fost urat, nu am mai iesit, din pacate. Si cam simtim lipsa.
Ii place atat de mult afara, doarme neintoarsa. Daca in casa imi plangea, cum a scos nasucul la aer, adoarme instant. Si la fel, cum a simtit ca intram in casa, incepe iar spectacolul.
Nu stam mult, vreo 15-20 de minute, maxim 30 :). Imbracata bine, in carucior, and there we go...

dulcea mea, amara mea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Cornelia, iti tinem pumnii.
puiul meu nu doarme bine afara. se tot foieste, mai atipeste, dar se trezeste repede. in schimb, in casa dar cu geamul deschis doarme foarte bine, cateva ore.
eu n-am fost in stare sa-i fac fetei gauri in urechi. am zis ca daca o vrea isi face ea cand o fi mai mare,ca am auzit si eu varianta aia cu pistolul, la magazinele de bijuterii, si am inteles ca nu e asa dureros. eu am gauri in urechi dar nu-mi place sa port cercei, asa ca am zis sa nu chinuiesc fata degeaba, pana nu stiu daca pe ea o intereseaza asa ceva sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Crinuta au ser fiziologic la Farmacia Help Net D-na Ghica; Insa nu mai aveau decat cateva flacoane!

Kita(Alina) si Samburasul vioi de 38 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput