Mamici de septembrie - octombrie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Norina eu te sustin sa il intrebi. Nu ai de ce sa fii penibila. Si mie mi-a spus dr. Tot felul de lucruri banale (sa nu faci baie, sa mananci bine, sa nu te joci cu caini sau pisici si alte chestii de astea). Si bineinteles ca mi-am facut o intreaga lista de intrebari pentru data viitoare.
Sa ne anunti si pe noi daca afli ceva.

Flavia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Flavia,te referi la baia in cada?Si asta e intrzisa?de cine?Eu imi fac baie in cada des am grija sa nu stau in apa fierbinte si nu mai mult de o jumatate de ora.La fel am procedat si la prima sarcina si nu am avut probleme.
epilatil probabil pune bine sangele in miscare,alta explicatie nu gasesc.Voi ce mai ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Moni, prima a fost dr. care mi-a spus: „gata cu baile in cada, de acum numai dusuri cu apa caladuta”. Dupa care acelasi text l-am auzit de la prietene care deja au nascut , de la mama etc. Se pare ca poate produce avort spontan, mai ales daca apa este fierbinte. Si uita asa am renuntat la una dintre cele mai mari placeri ale mele. A mai ramas schiul, la care nu am renuntat inca. Chiar duminica am tras o tura, dar ma duc mai incet, nu mai fac pe grozava.

Flavia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetelor. Reusesc si eu sa intru mai tarziu asa...Eu nu am inca nimic, nici un simptom (ma dor sanii dar cam atat). Oare durerea de cap care ma tot incearca e de la sarcina? Imi vine sa mor, stau cu Nurofenul in geanta si ma uit lung la el. Nu, nu il iau, normal.
Azi dimineata am tras o tranta pe gheata. Am cazut drept in fund, mi-e frica sa nu cumva sa-l fi zdruncinat pe bebe.
Doctorul a zis sa ma duc la 40 de zile de la UM sa vedem daca e bine pozitionat. Asta inseamna saptamana viitoare. Pana atunci tac, astept si rabd. Sper sa fie totul bine.
Va pup si sa aveti grija de voi si de burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eu cred ca poti sa te epilezi dar te doare muuult, mai rau, am incercat eu aseara Imi venea sa urlu de durere, nu mi s-a intamplat, am un Braun si eram multumita de el, il suportam super. Acum insa, cred ca raman asa...neepilata, macar pana imi iau inima in dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc pentru link, Flavia!

Da, de baie stiam si eu ca nu am voie, si mie mi-a zis atit doctorul, cit si alte fete de pe site. Dusul sa traiasca!

Fetelor, o aspiranta, Raluca, tocmai ce a anuntat ca e , asa ca mai asteptam o mamica de octombrie!

Am o intrebare pentru mamicile din USA, stiu ca e off-topic dar va rog sa imi raspundeti. Ce inseamna DOE, cind se specifica la salary intr-o oferta de job? Va multumesc anticipat pentru raspuns, si s-ar putea sa mai am intrebari pentru voi

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Flavia,esti .Mie imi este frica sa ma dau si cu sania daramite cu schiurile.Dar la baie nu renunt.Si cred ca nici la epilat.Eu cred ca lucrurile care nu sunt in exces nu dauneaza:de ex:1 pahar de bere dupa friptura sau o baie calduta seara.Nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Moni, nu vreau sa te superi, dar mie mi-a zis doctorul clar ca n-am voie nici o picatura de alcool, ca poate afecta dezvoltarea copilului. Desigur, poate si sa n-o afecteze, cine se crede norocos poate sa se riste. Io v-am zis ca sint paranoica, sa nu se intimple ceva rau, cu bb sau cu mine.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

fetelor, maine merg si eu la primul control, va dati seama ca abia astept! Am sa-l intreb si de epilat desi pana la urma eu tind sa cred ca depinde de fiecare cat de mult suporta, depinde de organism. Flavia sa stii ca si pentru mine este o mare povara "pedeapsa" cu baia. Eu nu reusesc sa ma acomodez cu dusul cu apa calduta pt ca imi este frig Toata sarcina sau numai primul trimestru?Apropos, la faza cu schiatul esti tare, eu nu as avea curaj.Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna fetelor!
Imi pare tare bine ca ne inmultim, bun venit noilor gravidute.
In sfarsit am reusit sa scap si eu de nebunia de la serviciu si sunt in concediu o saptamana.
Am citit ce ati scris voi despre epilat, eu insa nu ma vad apeland la lama timp de 9 luni, cat o sa suport cu ceara asta o sa folosesc. Iar de vopsit iarasi ma gandesc numai cum as arata daca nu m-as vopsi 9 luni, eu am inceput sa albesc de la 20 de ani si mi-e groaza, deja mi se pare ca arat oribil. O sa ma vopsesc insa dupa primul trimestru.
Problema mea azi e alta: am simtit dimineata o arsura la buza si asta la mine inseamna herpes ... stiu ca nu pot sa dau cu nimic dar oare herpesul il afecteaza pe bebe? Voi ce stiti? Sunt tare suparata, colac peste greturi si nebunie asta imi mai lipsea.

pupici

Mergi la inceput