Mamici de septembrie - octombrie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Flavia_Hurducas spune:
Norina, de chestia asta nici nu am auzit, dar m-ai pus pe ganduri. Tocami aveam de gand sa ma epilez si eu in weekendul asta. Asa ca si eu susnt foarte interesata de acest aspect.
Flavia 6+
Ioana75 spune:
Fetelor, nu ma speriati cu epilatul in zona Z, ca eu m-am epilat deja saptamina trecuta, cu crema.
Dar de vopsit parul ce stiti? Eu as vrea sa-mi fac din nou suvite peste 2-3 luni...
Ioana
Flavia_Hurducas spune:
Cu epilatul voi vă referiți la epilatul cu cremă? Pe mine mă interesează cel cu epilatorul. Există contraindicații.
Ioana, de vopst citește la Sarcină pe DC.
Flavia 6+
Ioana75 spune:
Flavia, la care din cele 2 tipuri de epilari exista contraindicatii? Te rog frumos, scrie aici link-ul catre discutia despre vopsit, ca eu n-am reusit sa o gasesc.
kid, daca vrei, iti fac cunostinta cu maica-mea, care are 2 copii Balantza
. Stiu de la ea ca pina la 5 ani am fost rea, apoi cel mai cuminte copil, iar la frate-miu pe dos: nu zicea nici pis cind era mic, dar apoi s-a mai "inrait"
.
Ioana
norina spune:
Flavia si Ioana, sa stiti ca e serioasa treaba cu epilatul intr-adevar de epilatul cu ceara este vorba,dar si de cel cu aparatul electric. Oricum am inteles ca pe perioada sarcinii se recomanda lama
ceea ce ma ingrozeste, eu nu m-am ras de 14 ani! ar fi groaznic!Iar cu vopsitul, am auzit la fel, ca nu prea ar fi indicat.Dar cum noi suntem fete destepte
ne informam din toate sursele, ca doar nu ne-om lua dupa toate babele...Norina 6+
moni25 spune:
Mai fetelor,voi glumiti?!Eu chiar azi vroiam sa ma epilez,am renuntat sa merg la cosmetica din lipsa de timp si vroiam cu epilatorul.Chiar nu se poate sa-mi dau blana jos de pe picioare?!sunteti sigure,ca la lama nu ma gandesc ca eu sunt paroasa![]()
Ioana75 spune:
Fetelor, dar poate aflati si explicatiile pentru anti-epilat si anti-vopsit. Eu nu ma pot gindi decit la faptul ca bb va fi stressat de durerea epilarii cu ceara sau cu aparatul
.
Ioana
Flavia_Hurducas spune:
Da eu asa m-am obisnuit cu aparatul, ca nici nu ma mai doare dupa atatia ani. La lama nici nu vreau sa ma gandesc.
Ioana, uite si linkul despre vopsitul parului...pacat ca nu zice nimic depsre permanent.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=503
Flavia 6+
Flavia_Hurducas spune:
Norina, ma omori cu epilatul cu paratul. Unde ai auzit sau citit asta? Vreau si eu sa ma mai documentez.
Ar fi al doilea lucru pentru care as suferi foarte tare, alaturi de interzicerea baii!!! Cu ocazia asta am mai definit un punct interzis sau nerecomandat in timpul sarcinii
Flavia 6+
norina spune:
Flavia,nu am gasit pana acum nicaieri scris, dar cosmeticiana mea mi-a zis ca pe perioada sarcinii nu vin multe cliente la ea pt. ca "nu e indicat", nici mie nu-mi convine si deocamdata pana nu stiu din sursa avizata, eu tocmai m-am epilat ieri
.Din cate am inteles, nu e bine cand bebe e un pic mai mare ( de la 3-4 luni incolo), pentru ca din cauza durerilor pot incepe contractii si se naste prematur. Eu sincer nu stiu ce sa cred, as vrea sa il intreb maine pe doctor dar mi-e teama sa nu fiu penibila
Voi ce ziceti?Norina