Mamici de septembrie - octombrie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
alinam spune:
Azi am faku primele analize din viata mea
.
aoleu, dupa ce ca toata noaptea nu am dormit de frica ce credeti, se uita asistenta dimineata la stanga mea si zice " vai ce ghinion am de luni dimineata, nu se poate, tocmai mie sa mi se intample, ia uitati ce vene subtiri " , va dati seama ca m-am ofilit si imi venea sa fug de pe scaun....... i-am zis ca ii arat si dreapta , la drepata cica stau mai bine, bun m-am mai linistit, dupa care intreaba alta asistenta: "ii iau eprubeta mare sau mica?", normal ca raspunsul a fost "mare" .
in rest nimik nou, a maine merg la ecografie, prima ............
Norina si eu am dureri si daca merg prea mult si daca stau prea mult pe scaun ...... sper ca nu e nimik.
Racaru incearca sa papi zilnik un iaurt cu musli, ajuta!!!
Alina
+6
mysweetest spune:
Buna dimineata gravidute!.Eu am avut UM pe 25 noiembrie 2005 iar DPN pe 4-5 septembrie 2005.Eu am sensibilitate la mirosuri dar greturi,
si stare de rau am doar cand imi este foame si sunt foarte obosita, in rest, in general ma simt bine. Am fost la ginecolog si a facut o ecografie la 6 saptamani (varsta gestationala)si s-a vazut saciul si un firisor alb inauntru.Mi s-a spus ca embrionul are 8,4 mm si sa vin peste vreo 3 saptamani casa ii vad cum ii bate inimioara.Sarcini usoare va doresc si sa ajungem cu bine in toamna!
moni25 spune:
salutare burtici!v-a fost dor de mine
Am lipsit tot week-end-ul,am dat 2 examene,si iata-ma la serviciu
Eu nu am greturi, nu sunt constipata,nu am nimic.Racaru te sfatiuiesc sa mananci in fiecare seara cat de mult compot de prune,si nu o sa te mei constipi.Eu problema asta am avut-o dupa prima nastere,eram si cusuta...E nasol sa fii constipat.Deci compot de prune si de ce nu o lingura de tarate inmuiata in apa se lasa un pic la umflat si se consuma si cu putina miere.
Ioana,imi pare rau pentru tine
moni25 spune:
tot eu sunt
Ioana,iti spuneam ca imi pare rau pentru tine, si sper sa-ti repari cat mai repede masina ca sa poti
linistita.Am glumit desigur
.nu stiu cand o sa ma duc la ecograf caci nu am nici un pic de timp.nu am o trimitere de la medic si am inteles ca e destul de scump.voi cat platiti.poate ma hotarasc saptamana asta.
Moni 9 saptamani+ si Maria 4 ani
Ioana75 spune:
Moni, felicitari ca ai mai scapat de 2 examene! Eu la eco, la un cabinet particular, dau 450.000 o data (doar eco). Daca vreau si control, mai scot ... LA CM Unirea e mai scump, peste 1 mil.
alinam, iti tin pumnii sa-ti iasa bine toate analizele! Eu inca n-am bani de analize, miercuri ma duc sa-mi ia o galeata de singe
. Eu nici nu pot sa ma uit sa vad acele, stau cu okii inchisi la analize
.
Ioana
norina spune:
Alinamimi pare rau ca ai trecut prin chinuri astazi, dar ai dreptate, asa fac unele asistente
duse cu pluta, se apuca sa comenteze numai tampenii de fata cu pacientul. Tu ai fost totusi un caz fericit, sotul meu chiar a lesinat la o faza din asta, pt ca in timp ce-i lua sange a zis catre o colega: "uite draga, s-a lipit acul de vena si nu mai pot sa trag...Atat! in secunda urmatoare era deja lesinat. Halal profesionalism!Norina
alinam spune:
MONI din ce oras esti tu mah ? ca si eu tot doua examene am avut in weekend.poate om fi colege 
alinam spune:
ioana75 da sunt gratuite mah analizele.........
si eu muream de frica, da gata am trecut de asta, azi am vazut ca nu e asa rau, chiar nu m-a durut, si cand te pisca tantarul e mai naspa 
de unde ai scoso cu galeata??? o fiola acolo ![]()
alinam spune:
IOANA curaj mah ca nu iti ia o galeata, vezi ce tare sunt acum
, si in plus sunt gratuite analizele, aproape toate.
si nici nu doare , deloc........
apropo ..... DPN -ul meu e 27.09 ![]()
miflore spune:
Buna Gravidutelor!
Vin si eu sa ingros randurile mamicilor de septembrie!!! Ioana, te rog frumos, pune-ma si pe mine pe lista, am incercat in fel si chip sa intru pe ea dar n-am reusit, probabil ca tu faci o mica vraja...
Datele mele sunt UM 23 decembrie 2004 si DPN 29 septembrie 2005!!!
Multumesc muuult si sarcini usoare si frumoase tuturor! Vorbim!
Mihaela
5+