Mamici de septembrie - octombrie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Salutare tuturor, in sfarsit azi ma simt iar ceva mai bine si uite am si ceva ravna la scris. Ma uit cu nepoteii mei la Gartfield 2 si ma amuz copios impreuna cu ei, dar cu laptopul pe masura in fata, ca am ceva de recuperat... Am observat ca au inceput poftele, la modul ca numai atunci cand vad ca cineva mananca ceva, atunci as manca si eu in rest.. nu mi se nazare asa din senin.
Aaaaa... si inca ceva.. acum 2 seri am inceput sa plang pentru ca sotul meu a inceput sa cante o melodie a Mirabelei Dauer, ceva cu mama, si brusc mi s-a facut dor de mama. Am plans de imi sarea tricoul pe mine de nu mai stia ce sa faca sa ma opresc. Iar cand a zis ca il mananca piciorul si i-am replicat cu lacrimile siroaie in ochi "mananca-l si tu pe el" si am realizat ce am spus, brusc am izbucit intr-un ras... era sa cad jos din pat. Voua vi s-a intamplat sa treceti asa brusc de lao extrema la alta decand sunteti insarcinate?
Bun venit noilor gravidute, si curaj pentru lunile urmatoare tuturor "colegelor de generatie"

Oana D - 7 saptamani

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Annete, ne bucuram ca te alturi grupului.

Bine ai venit!

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Oana, sa stii ca si eu trec prin astfel de stari. Intr-un moment sunt suparata si nervoasa, iar in celalalt sunt numai lapte si miere.

Este normal, aceste stari se datoreaza hormonilor care trec prin o gramada de modificari. Te rog totusi cand ai stari din acestea sa te gandesti la pui pentru ca tot ceea ce simti tu se transmite la bebel si nu ai dori sa ai un bebe agitat.

Stiu cum este dorul de casa, dar incearca sa nu te stresezi atat de mult incat sa incepi sa plangi. Incearca sa fi tot mai fericita, sa te uiti la emisiuni hazli, filme comedie, etc, ceva ce sa nu te emotioneze prea tare.

Feletor, azi am scris pentru prima oara in jurnal si sa stiti ca a fost ceva superb, o experienta unica, mi-au venit lacrimile in ochi si cand tati si-a bagat un ochi mai avea putin si plangea, nu am scris nimic extra, dar e atat de emotionant sa-i scri bebelului si sa stii ca dupa cativa ani va citi.

Va pup pe toate!

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor! Ce faceti, cum va mai simtiti? Mie nu mi-a fost rau deloc weekend-ul asta.

vickic, imi pare rau ca nu a fost sa fie ... Data vitoare insa sint sigura ca o sa fie bine!
lianasb, annette - bine ati venit la noi in grup! Sanatate multa si sarcina usoara!

Despre jurnal ... si eu m-am gindit sa scriu unul, dar nu pentru , ci pentru mine, sa ma ajute in sarcinile urmatoare (da, vrem mai multi copii). Pina la urma insa m-am hotarit sa nu mai scriu ... sa ma vad eu sanatoasa in luna a 9-a si oi sta sa scriu atunci din urma.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata mamici!
Vineri am fost la dr., dar din nu am vazut decat sacul care era bine fixat pe uter. La urmatoarea vizita (9 sapt) voi avea sansa sa ii vad si inimioara cum bate. Oricum si eu si sotul spuneam ca aveam deja prima poza a bebelului nostru, chiar daca acum este doar un punct negru.

Am aflat si DPN – 28.09.2005. Ioana75, esti draguta sa adaugi si asta in lista

Si acum o intrebare: am primit si lista analizelor pe care trebuie sa le fac. Una nu stiu ce este – UDRL. Puteti sa ma ajutati voi?

Ah, era sa uit, bun venit noilor gravidutze!

Flavia 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Flavia, ma bucur ca totul e in ordine si sarcina e bine fixata. Despre analize: VDRL-ul e o analiza care se cere si atunci cind te casatoresti, si e sifilis-ul.

Fetelor, eu azi am in autobuz. Eram pregatita, cu punga in buzunar, n-am facut mizerie. Dar nici ca s-a ridicat cineva de pe scaun sa-mi ofere locul ... deh, sintem in Romanica. Azi imi twermina de reparat masina, de-abia astept sa scap de transportul in comun.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

'Neata, fetele!
Vickic - multumesc pentru urari. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toti bbii si pentru toate burticile! Iar tie iti doresc deasemenea numai din cele bune, copii sanatosi si ... fii fara grija ... vor veni atunci cand va fi sa fie nu neaparat can veti zice hop (noi ne-am 'luptat' cca 6 luni de la 'hop'.
Oana - stai fara grija ca mai toate experimentam asemenea variatii bruste de stare de spirit. Sunt explicabile medical (ex.hormonii) si n-ai de ce sa-ti faci probleme!
Bun venit noilor gravidute!
In rest, azi dimineata am crezut ca nu mai scap. Am crezut ca voi voma ... Din fericire, nu s-a intamplat... Pana acum am avut doar greturi usoare de dimineata pana spre pranz uneori. Le domolesc mancand ... Nici eu nu-mi explic cum vine treaba, dar asa stau lucrurile, daca nu mananc mi-e mai rau ...
Pupici burticilor si aveti grija de bbi,
LiaMia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Neata fetelor!Flavia ma bucur pt tine ca esti bine, asteptam cu nerabdare raspunsul tau. Poimaine merg si eu la control, sper sa fie bine ca tare m-am speriat in week-endul asta - m-a durut tot timpul in zona ovarelor si nu mai stiu ce sa cred(mai ales ca am cateva prietene care mi-au spus ca ele nu au avut asa ceva Ei lasa ca ma fac eu mare si le arat eu lor ca o sa fie bine!Sanatate maxima tuturor!Norina 6+

Mergi la inceput

Norina, nu te mai lua dupa vorbele unora si altpra, pentru ca fiecare sarcina este particulara. De exemplu eu nu am greturi, pofte, sensibilitate la mirosuri si toata lumea ma intreaba “te simti bine? Cum de n-ai greturi?“. Incerc sa raman calma, iar daca am vreo nelamurire sa o rezolv la dostor, nu intreband in stanga si in dreata, pentru ca dupa aceea s-ar putea sa ma simt mai rau.

Flavia 5+

Mergi la inceput

Ioana75, multumesc ca ai completat si DPN pe listuta!

Flavia 5+

Mergi la inceput