Mamici de septembrie - octombrie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Sa stiti ca azi m-am simtit cam ametita,poate fi si din cauza ca am stat numai la calculator
In fine,eu la prima sarcina am luat putin in greutate ca nu mancam bine si -v-am mai spus-vomam toata ziua(sarcina toxica).Dupa nastere am slabit vreo 10 kg si aveam la 1,65 cam 48kg.Eram slaba.Acum,daca nu mi-e rau..mananc toata ziua si am deja 55 kg.Deci am luat ceva.Dar nu-mi fac griji,stiu ca dupa nastere BB va avea grija de sileta mea.
Va pup,pe maine!

Moni9+ si Maria 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, la inceputul lui ianuarie era un subiect la discutii generale unde s-au postat site-uri care "ghicesc" sexul bebelusului in functie de diverse chestii. Dupa ce scriu mesajul asta ma pun pe cautat, daca nu vi le trimit de acasa, ca mi le-am salvat la "Favourites".

Si eu vreau fata, el baiat, iar pe 21 februarie am programare la Iosup, de-abia astept sa ne zica ce o sa fie! Mai nou de fapt imi doresc un copil sanatos, fie fata fie baiat!

Despre kilograme ... eu cred ca am pus cel putin 1 kg, dar nu imi fac griji! Sint convinsa ca noptile albe de dupa nastere ma vor ajuta sa dau jos toate kilogramele in plus. Am citit ca ideal, o femeie pune 14kg, dar stiu si de cazuri de 20+ care au revenit la silueta dinainte. Bine, stiu si cazuri care nu au reusit, dar noi o sa fim bine.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Fetelor, eu ma fost la dr. Saptaman trecuta (vineri), am vazut ca sarcina este fixata bine si m-a mai chemat abia peste o luna. Si voi tot asa rar mergeti?

Flavia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Ioana, deja poti sa afli sexul copilului. Nu este prea devreme?

Flavia 6+

Mergi la inceput

Flavia, pe mine tot la o luna ma cheama, si asa stiu de la multe mamici ca e OK. Despre sex: Iosup este unul dintre cei mai buni ecografisti, si el vede sexul din saptamina 12-13. Alti doctori stiu ca spun la 4-5 luni.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor!
Gata, mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa ma mut la voi. De doua zile sunt posesoarea a doua liniute foarte frumoase (sa nu radeti de mine, dar ma uit tot timpul la testul acela cu asa un drag ...). Azi am mai facut unul si este tot pozitiv, deci mi-am zis gata, la gravidutze cu mine. Sunt foarte fericita si vreau sa va doresc tuturor sarcina usoara si sa ajungem cu bine la termen, sa avem bebei frumosi si sanatosi.
Ioana, merci mult pt. mesajele de la aspirante. Trece-ma si pe mine te rog pe listuta magica, cu UM 5.01.2005.
Va pupic mult fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Bine ai venit, RalucaN! E loc destul la gravidutze ,asa ca simte-te ca acasa si asteptam vesti de la tine in continuare. in cinstea celor 2 liniunte!Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna Raluca!!! Suntem foarte apropiate ca moment al conceptiei, eu am avut UM pe 04.01, o sa fim mamici de balante!
Bine ai venit, sa ai parte de o sarcina usoara, chiar ai ceva simptome? Vad ca fetele au greturi si altele, eu nu, inca. Oricum ele sunt mai avansate, poate greturile incep dupa saptamana 6.
bravo pentru liniute. la 40 de zile de la UM poti merge la medic sa vezi la eco sacul gestational, asta inseamna saptamana viitoare! Mai e doar un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Multumesc mult fetelor!
Kid, deocamdata nu am simptome, e prea devreme. Doar sanii ma dor si sunt mai tari putin. A, si imi e somn tot timpul. Dar eu eram somnoroasa si inainte.
Eu am mai avut o sarcina acum un an si ceva (din pacate am pierdut-o din cauza toxoplasmozei - va povestesc eu in zilele urmatoare, ca acum nu prea am chef sa-mi aduc aminte) si au aparut primele greturi pe la o luna si jumatate.

Mergi la inceput

Raluca, bine ai venit! Esti pe listuta de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41807&whichpage=1" target="_blank">Capitolul 4, care va asteapta pe toate!

Ioana

Mergi la inceput