Mamici de septembrie - octombrie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Lucia si Oana multumesc frumos pentru raspunsurile legate de iaurturi. Se pare ca e greu de gasit... Eu am aici un fresh market si am vazut iaurturi elevetiene, trebuie sa merg saptamana asta neaparat. Kefirul nu prea imi place insa daca nu voi gasi alta solutie asta va fi.
Lucia, copilul tau va fi perfect santos, frumos si destept. Nu iti fa ganduri negre. Cred ca e normal sa te gandesti si la partea rea si atunci esti mult mai motivat sa dai toata atentia alimentatiei, medicatiei, etc. Asta nu inseamna ca va fi rau. Tu esti asa atenta la amanunte, bebe-ul tau va fi sanatos. Gandeste pozitiv.

Ioana si Flavia multumim de informatiile cu alimentele. As mai completa ca nu este indicat consumul anumitor tipuri de pesti de exemplu ton, pt ca, contine un continut mare de metal (mercur). Din pacate nu am gasit lista completa cu tipurile de pesti, de ton am citit si stiu ca somonul e ok. Si eu am fost contrariata ca stiam ca pestele se recomanda insa se pare ca nu toti.

Flavia si pe mine la o luna ma cheama la consultatie. E bine asa, fi linistita.

Raluca bine ai venit. Sarcina usoara.

Norina nu te gandi la greutate, gandeste-te ce minune creste in tine. Cu kilogramele ne vom lupta dupa nastere. Ma si vad plangandu-ma de cat de mult m-am ingrasat.
Nu le putem avea pe toate.

Eu nu prea ma impac cu vitaminele prenatale, ma cam roade stomaul de ele. In rest sunt bine. Stau cam mult la calculator si ma mai ia cu dureri de cap, dar nu am ce face daca e de asa natura jobul.
Cu somnul, ma apuca asa pe la pranz, fac pauza si ies la aer sa ma trezesc. Seara la 10 mi se inchid ochii....

Va pupic si sa avem numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

quote:
Originally posted by miflore

Voi stiti ceva, e obligatoriu sa le fac de dimineata sau nu conteaza daca sunt luate probele in timpul zilei? Si urina? Trebuie musai prima?
Mihaela 5+

Buna,
Iacata-ma si pe mine asa, repejor, ca treaba ma asteapta... Da, trebuie sa te duci la recoltare dimineata, pana sa imbuci alimente care pot influenta rezultatele analizelor (ex. cafea, cola, capsuni, pate de ficat - creste colesterolul intr-un ritm de ametesti! etc.).
In ceea ce priveste urina, recomandabil sa se ia proba din pisul de dimineata, dar nu primul jet. Acestea sunt recomandarile pe care le-am primit eu de fiecare data cand s-a pus problema recoltarilor.
LiaMia
P.S. E asa intensa activitatea aici, ca abia reusesc sa tin pasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

quote:
Originally posted by Flavia_Hurducas

Fetelor, voi de ce luati utrogestan? Mie mi-a dat numai Maltofer Fol, vitamine care conțin Fer și Acid folic.
Flavia 6+

Flavia, pe ce s-a bazat recomandarea medicului: cumva lipsa de fier la analize?
Merci de raspuns,
LiaMia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmmyla spune:

Buna fetelor! Azi am fost si eu la medic pt ca nu mai aveam rabdare sa astept pana maine...si mai sunt si racita un pic...asa ca mi-am cautat medicul pt control si sa il intreb ce sa iau pt raceala. Si uite ca totul e in regula si sunt si eu oficial . Totul e ok...ii bate inimioara si i-au aparut mugurii de membre. Medicul e foarte multumit si eu de asemenea. Sper sa aveti toate o sarcina usoara si sa ajungem la termen cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmmyla spune:

RalucaN ma bucur pt tine si te inteleg perfect ce inseamna pt tine acele 2 liniute, asa a fost si pt mine si cred ca pt noi toate. Iti urez bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianasb spune:

Moni, tu ai sarcina exact la fel ca a mea!
sa speram ca mai rau de atit nu o sa ne fie!
ai aflat de ce ai intepaturi in burta?am si eu la fel,dar cred ca de la faptul ca sunt constipata.
si as mai fi curioasa sa aflu daca fervexul(luat,bineinteles, inainte de a afla ca sunt insarcinata)poate afecta sarcina?
in rest totul e bine.analizele au iesit nesperat de bine;dr. nu mi-a dat nici un fel de tratament.
sunt in a-3-a luna, am luat aproape 2 kg in greutate,dar asta e viata.
sa nu uitati sa va dati cu crema de corp, e f. important.
va pup si mai tinem lagatura!sarcini usoare!

Mergi la inceput