Mamici de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

Neata pe la amiaza

M-am trezit si eu din hibernare. Adevarul e ca am mult de lucru zilele astea (am avut o perioada mai putin productiva anul trecut din cauza greturilor si acum trebuie sa recuperez).

Andutzi, nu iti face probleme pentru tine (nu prea au cum sa dea afara femei insarcinate! ). Ma intreb daca nu exista vreo lege pentru protectia taticilor... Sigur ca atmosfera nu este frumoasa acolo, dar gandeste-te la ce este mai important acum - bebele.
Si mie mi se fac mici sicane la servici, dar incerc sa nu bag in seama rautatile si ma concentrez la ce am de facut aici si atat. Nu mai vreau sa imi fac sange rau. Om vedea noi cand ne-om intoarce din CIC.

va pup
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Va multumim pentru incurajari. Avem de gand acum la 5 sa intram amandoi la el si daca considera ca intr-adevar nu suntem buni de nimic, cum ne-a jignit mai devreme maine eu intru in medical si tati isi da demisia. Nu va fi bine, deoarece noi doi formam compartimentul marketing si va fi cam greu sa se lipseasca de noi in prag de campanii publicitare...
Cat despre bebe, sper sa fie ok, sa nu fie suparat pe mine ca l-am stresat atat dupa amiaza asta. Ii promit ca diseara imi voi face timp pentru el sa comunicam putin prin morse, sa ne iubim si sa ne rasfatam putin, asa cum putem prin buritca...
Sa-mi tineti pumnii la ticalosul asta,
Va pupam, week-end linistit alaturi de tatici si burtici,
Dragos Alexandru -24 saptamani(DPN-24 mai) si

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

buna tuturor,
am si eu o intrebare: de cateva zile (poate chiar mai mult) simt ca bb misca mult mai sus decat il simteam la inceput. La inceput il simteam ca misca jos de tot,acum il simt in zona buricului. La voi este la fel?

pupici
saptamana 21

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Andutzy eu cred ca se va linisti seful, nu isi permite sa ramana fara voi.
Asa, diseara sa va iubiti Bb o sa stie:)
Va pupacesc,
o seara faina si un week-end minunat sa aveti!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Andutzy, eu eram cu nervii, acum m-am mai linistit. Dar si mie mi-a fost rau si mi s-a intarit burta. Nu cred ca se pune problema de pierdut sarcina, dar si eu incerc sa ma temperez.

Ruxel, poate s-a intors cu capul in jos si de aia il simti tu sus. Pe mine ma pocnea aseara in vezica si pt ca ma deranja, m-am asezat in patru labe cu fundul in sus si l-am miscat inainte si inapoi pana s-a dus de acolo. (Tati se distra si ma intreba daca ii fac vreo aluzie ). Inca merge, ca nu e prea mare, dar mai incolo nu cred ca mai tine figura

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Cloreta-m-am hotarat- oricare dintre voi, poate pe rand ar fi mai bine, finalistele, e binevenita la mine la 7 feluri. Daca totusi vreti sa veniti toate odata, asteptati pana intru in top 500 cele mai bogate femei din Cluj si se va putea sa veniti si voi si sotii si copii si cateii-pisica, etc.
Chestia este ca daca voi vedeti Clujul ca fiind ca capatul pamantului ce o sa va faceti daca, dupa o serie de intamplari fericite si banoase, va trebui sa va faceti concediul in Hawaii. Acolo nu e departe??? Sau de ex. vreti sa mergeti de Anul Nou la Viena, pentru concertul Operei (ceea ce imi doresc si mie, foarte, foarte mult!) si treceti prin Cluj si apoi, gata, ati ajuns la masa de 7 feluri. Sau pur si simplu va desprindeti de sudul tarii si trageti o tura prin nord-vest sa vedeti ce misto poate fi, cateodata.

Analize-am repetat urina ca nu era ceva in clar acolo si a iesit superbrici, asa ca azi e o zi buna.

Andreea si Emma sau Thomas de 24 saptamani (26 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Azi am muncit din greu - la album !

El e Alex
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Weekend placut !
EXERCITIU DE RELAXARE - Rostiti tare si clar - GOOOOOS-FRA-BA ! (a vazut careva filmul ? )

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Nefertari, ce ochisori frumosi si expresivi are-seamana f. mult cu tine, sa stii.

Andreea si Emma sau Thomas de 24 saptamani (26 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dragelor, care mai sunteti pe aici, bineinteles ca am fost la direct9or si de data asta a dat-o la intors. Nu mai facea pe durul, dimpotriva s-a justificat pentru dimineata si a zis ca in nici un caz nu-si doreste plecarea noastra. Nu cred ca am reusit cumva sa-i schimbam atitudinea care este generala(cred ca el si in fata oglinzii cand se vede dimineta tipa si jigneste), dar ne-a facut bine la orgoliu aceasta intrevedere. Asa ca bebe al meu parca s-a relaxat si el, probabil e mandru de parintii lui
Nefertari, ce bine iti sta cu parul lung, sa nu te mai tunzi cheala, te rog eu! Esti alta persoana, pe bune!
Eu va mai urez o data un week-end placut, cu liniste si tot ce va doriti. Am auzit ca e posibil sa avem si ceva zapada in acest week-end!
Va pupam,
Dragos Alexandru-24 saptamani(DPN 24 mai) si

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

Ma bucur ca s-a rezolvat, Andutzy. Nu te mai gandi la asta acum.

Zicea de dimineata la horoscop ca e bine sa evitam conflictele azi (mai concret - sa nu ne certam cu sefii). Pe mine m-a ferit Dumnezeu sa dau ochii cu sefii azi.

Week-end placut!

Mergi la inceput