Mamici de mai-iunie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
andutzy spune:
Cine zicea ca e nervoasa?
Eu am plans pana acum. Acum gandesc si eu insa la rece ca l-am putut afecta pe bebe cu nervii mei, sper sa nu fie cazul.
M-am certat cu idiotul de directorul nostru pana acum, am iesit eu din birou si l-a luat pe sotul meu la ture, ca el ne concediaza pe amandoi, fitze de-astea...
Al meu vrea sa-si dea demisia, am zis ca innebunesc de nervi.
Acum cica m-am mai calmat dar manacn si mi-e teama ca voi
de nervi...
Numai idioti patronii astia, pe bune!!!
Andutzy- UM 18.08.2004
Cloreta spune:
Andutzy nu te mai necaji, eu m-am certat cu seful meu atunci cand a aflat, pret de o luna si ceva. Si zicea ca sunt eu nebuna:))
Ma mai ia si pe mine cateodata nebunia dar ma abtin, nu face bine lui bb.
Ia mai lasa-i incolo, tu ai grija de tine si de sanatatea ta!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
andutzy spune:
Sincer, cat rau credeti ca-i face o astfel de suparare lui bebe?
Acum m-au apucat remuscarile, nu ma puteam gandi la asta cand m-am enervat???
vezi prin filme tot felul de faze in care femei gravide pierd(doamne fereste) sarcina de la o suparare....
Andutzy- UM 18.08.2004
crissu spune:
Fetele oare ce sanse sunt ca la eco morfologica (facuta la Iosup mentionez) sa-ti spuna ca bebe e de un sex si la nastere sa fie altul?
Intreb asta ca daca la sex s-ar insela iti dai seama la celelalte organe mai dificile: inimioara, plamani,rinichi etc. Zic si eu ...........nu ma impuscati?
Azi merg la consultatie la Radoi. Ce sa-l mai intreb ia ziceti?
Criss si 
at andreea spune:
Andutzy-mai sunt si zile din-astea. Oricum, pe tine nu are voia sa te atinga nici cu o intentie de "dat afara", ca o incurca.
Andreea si Emma sau Thomas de 24 saptamani (26 de la UM)
Cloreta spune:
Andutzy scoate ideea asta din cap. Nu pierdem sarcina dar e bine sa ne menajam nervii, se pare ca transmitem starile noastre lui bb.
Crissu cred ca mia mult de sexul copilului nu poate sa se insele. Stai linistita!
Eu stiu o tipa care stia ca are baiat si chiar si cu o zi inainte de a naste la eco tot baiat au zis ca are si a nascut o fetita!:)
Andreea, hai, cine vine sa pape felurile alea de mancare? :))
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
simonaeus spune:
Fetelor, imi pare rau ca am deschis subiectul asta cu Iosup, dar pt. ca noi vorbim aici si bune si rele...
Va rog eu mult sa nu va mai panicati pe tema asta, ca n-are nici un rost.
Andutzy, citeam intr-o revista ca atunci cand te enervezi e bine sa poti plange, nasol e sa te abtii si sa tii supararea in tine.
Desigur ideal e sa nu te superi, dar si daca se intampla, stai linistita ca bebe e bine.
Andreea A, eu as veni oricand cu cea mai mare placere la masa, daca n-ai fi la Cluj.
Da-ne macar niste retete la cele 7 feluri si poate, daca ne apuca harnicia si nu e prea complicat facem si noi in we bunatati.
Simona si bebe Anna
andreea.a spune:
Buna ziua! Acus am aterizat si eu, am terminat de citit ce-ati scris pana acum si ma tot intreb: nu tot noi il ridicam in slavi pe Iosup acum ceva vreme?! Eu zic ca stie omul ce face, ca doar de aia ne-au trimis doctorii nostri (unii) la el. Eu votez pentru incredere in Iosup. ![]()
Crissu, si eu merg tot azi la Radoi. La 17. Tu la ce ora ai programare? Poate ne vedem pe acolo sa ne admiram burticile. ![]()

Andreea & bb :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
Mickyyy spune:
Andutzi, o cearta cu seful nu poate fi asa de "periculoasa" pentru bebe....eu zic ca situatiile in care exista riscul sa pierzi sarcina apar in cazuri mult mai grave (moartea cuiva drag de exemplu).
Crisu, in general corectitudinea "sexului" in umra ecografiei tine de performantele ecografului, varsta sarcinii la momentul ecografiei si bineinteles de experienta ecografistului. Asa ca in cazul tau sansele sa se insele sunt foarte foarte foarte mici.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
crissu spune:
Mersi de raspuns Mickyy......deci nu are cum........... ca am auzit tot felul de povesti si daca cu sexul s-ar insela ce sa mai zic cu altele.
Cloreta ar fi bine sa fie asa cum zici tu. O sa intreb si medicul astazi cand merg la el si o sa-mi citeasca ecografia.
Andreea am la 16 programare dar nu cred sa ma tina o ora acolo.......dar poate totusi ne vedem. Mi-ar place.
Va pupape ziua de azi Criss si
20 saptamani