Mamici de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Lucas, bine ai venit.
Arsurile- Rennie (slabut) sau Maalox (super bun)maxim 3 pe zi.

Andreea si Emma sau Thomas de 24 saptamani (26 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut burtici!
Ai? Iosup nu e bun? Hai ma... Ce naiba! Nici nu mai stii ce sa crezi si ce nu... oricum nu sunt de acord cu faza ca cel care iti face eco tre sa fie musai ginecolog ca atunci e mai indicat. Ginecologul interpreteaza rezultatul si da verdictul. Ecografistul face ecografia si masoara ce e de masurat.
Lucas, bine ai venit!
Fetele, maine sunt nasa de botez, am un finut RARES MIHAI si abia astept... Sper sa am si poze cat mai repede si sa pun chiar si pe net, ca din pacate trebuie scanate... bla bla bla

Andreea 24 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Scrie ,scrie carolinah - iti face bine !

gabitzam - era la un moment dat un subiect despre arsuri -sigur il gasesti in arhiva - din cate imi aduc aminte fiecare isi gasise propriul remediu - mie mi-a placut unul cu bombonele gen Jellibon , Sugus .

lucas - indrazneste ! E loc pentru toata lumea !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna burtici.Noi suntem bine si bun venit noi burtici.
Hai ca sa ma bag si eu inseama cu medicii sa va spun cum este aici dela doctorita care ma are in grija(sa ii zic asa,nu e medicul de familie)mi-a dat trimitere la spital sa fac echo si tipa de acolo era specializata numai in echo ea citit ce ii arata echograful dupa mi-a scris totul pe o hartie a pus parafa si cu acea hartie m-am intors la doctorita.Parca nu stiti ca sunt medici si medici.

Dureri de spate am si eu si arsuri dar nu iau nimic asa ca le indur .constipatie nu am, dar am avut pe la inceput pana in saptamana a 10 acum sunt ok.

Eu degea astept sa treaca timpul ca pe 5 februarie am biletul de intors in tara pentru o vizita la mamica si nu mai pot de nerabdare.O sa il dau pe bebe huta poate se invata si dupa altfel nu mai vrea.

marilena si mapet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

quote:
Originally posted by Mickyyy
Aratati-mi voi un ginecolog care face ecografie morfologica completa si o sa recunosc ca ma-nsel.

Ma bag si eu in seama. Dr. Albu de la Giulesti face eco morfologica (eu la el am facut) si e si ginecolog, am vorbit cu pacientele lui care erau la coada cand am fost eu si erau foarte multumite de el.

Mari25+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Lucas bine ai venit! Ia uite ce de mamicute
Androix, ce nasica burticoasa vei fi sa ne aduci poze.
Eu am botezat doua fete, acum sunt mari, una e la facultate deja.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Androix sa-ti traiasca finutul si distractie placuta maine!
Si eu cred ca o sa botez anul asta, am o prietena care e graviduta in 8 saptamani si daca nu or sa vina nasii lor de cununie (batrani) cu pretentii ca vor ei sa boteze, o sa botezam noi

Mari25+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

mstroie, n-am avut de-a face pana acum cu dr. Albu....poate ca o face.....dar nu cumva e acel doctor care-i spunea unei tipe de pe forum ca bebelusul ei e fetita, are 1,5kg si-a nascut 7 zile mai tarziu o mandrete de baiat de 1.850?! Stiu ca tocmai am citit povestea nasterii lui Piscotel si stiu ca mamica lui se "plangea" de competenta unui medic, dar nu i-a dat numele!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Dr-ul meu i-a citat ca fiind f. buni la eco morfologica pe dr. Pelinescu si pe Albu, amandoi fiind gineco si cu experienta multa.
Dar, tot el a spus ca nu baga mana in foc pt. nimeni, nici macar pt. el.
Orice om poate gresi, deci... Eu zic sa nu ne mai batem capul pe tema asta.
Bebeii nostri sunt bine, sanatosi, indiferent cine le afce eco .

Simona si bebe Anna

Mergi la inceput

Pai si dr. Iosup le-a spus unor fete de aici ca au fata si mai tarziu ca au baiat sau invers.
Orcium eu nu am avut de-aface cu Albu decat la eco morfo dar am barfit cu fetele de la usa cabinetului care erau pacientele lui si unele chiar mai nascusera cu el si erau foarte multumite, unele venisera la recomandarea colegelor de servici care fusesera pacientele lui. Ei nu mai conteaza, ca noi toate oricum o sa nastem cei mai frumosi si destepti copii.

Mari25+ saptamani

Mergi la inceput