Mamici de mai-iunie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
nefertari spune:
Daca va uitati pe carte de vizita a lu' Iosup scrie - medic generalist .Cu alte cuvinte eu am incredere in competenta lui .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
Cloreta spune:
Asa mi-a spus si mie dna doctor, ca este foarte tare l ainterpretarea ecografiei, a rezultatelor.
Acu' ce sa mai zic? Am fost, gata! Am vazut-o pe bebelina scumpa
e bine!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
simonaeus spune:
Fetelor, dr. meu face si el ecografii (am facut 3 la el), dar pt. morfofetala ma trimisese la prof. dr. Pelinescu, fiindca are mai multa experienta.
E drept ca eu l-am sunat de 2-3 ori, dar cum era in timpul sarbatorilor de iarna nu l-am gasit.
Pt. ca am auzit multe fete ca Iosup e bun m-am dus la el si acum asta e, nu vreau sa ma gandesc la alte aiureli, fiindca analizele le am bune, am facut 4 eco care sunt bune, deci n-are ce sa fie.
Optimismul conteaza f. mult in sarcina.
Simona si bebe Anna
lucas spune:
Cioc, Cioc,
vin si eu daca ma primiti! va citesc de peste 3 luni, dar nu am indraznit. ieri am primit rezultatul de la amnio, si a iesit ok, deci se poate spune ca voi fi o mamica de mai -iunie. 22 de sapt. de la UM, sigur baiat, ca de, la amnio iti da pachetul complet, adica iti spune sexul sigur.
fara sa stiti m-ati ajutat foarte mult!!! si vreau sa va multumesc.
nefertari spune:
mygirl - daca la analiza secretiilor nu ti-a iesit nimic altceva decat Candida
- las-o moale cu Clotrimazolul - s-ar putea sa nu rezolvi nimic pana dupa nastere - pentru ca draguta asta de ciuperca apare si pe fond de sarcina . Gasesti o gramada de detalii pe google .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
gabitzam spune:
Bine ai venit printre noi, lucas! 
Ne bucuram ca totul e in regula cu bebe al tau. Am sa te trec pe lista chiar acum.
Si eu tot in sapt.22 sint acum :)
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
gabitzam spune:
Hai ca am lamurit-o cu constipatia!
Spuneti-mi acum si mie ce facem cu arsurile, ca deja ma omoara, ma trezesc si noaptea cu acreala in git. Si vad ca doar cu apa nu trec!
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
crissu spune:
Buna burtici dragute,
Pe mine Dr. Radoi tot la Iosup m-a trimis zicandu-mi ca e bun. Eu am vazut ca pe stampila pe care o pune pe ecografie scrie medic de familie dar......cred totusi ca stie ce face pe acolo.
Lucas perfect.........aveti grija in continuare. Iar ne-au egalat baietii.
Despre constipatie ce sa va zic..........eu inainte de sarcina eram cea mai mare constipata din lume, acum de cand cu burtica m-am mai reglat ceva ceva. La mine e invers vedeti. Oricum mananc fructe zilnic,si un iaurt, si miere de albine cate o lingurita,si cereale cu lapte sau fara cum le preferati...,.......sunt excelente.
Danielutza felicitari pentru fetita ma bucur tare mult pentru tine. Eu tot fetita o sa am .
Criss si
Iulia DPN 26 iunie
carolinah spune:
Azi se pare ca sunt plina de nervi. Nimic nu imi merge cum trebuie, toata lumea vrea ceva de la mine. Grrrrrrr...
Nici nu stiu de ce va scriu asta, dar sper sa ma mai calmez. Totul imi iese pe dos, cred ca sunt pur si simplu idioata
Sper ca voua va merge mai bine.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
simonaeus spune:
Lucas, bine ai venit. Sanatate multa, bebe frumos si sanatos si nastere usoara.
Carolinah, hormonii sunt de vina... las' ca trece.
Gabitza, si eu am arsuri, dar inca le fac fata si nu ma deranjeaza chiar asa de tare.
Simona si bebe Anna