Mamici de mai-iunie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
Aurasa spune:
Buna, fetelor!!!!!
Ce bine ca s-a terminat saptamana asta!!!!! Parca nu mai venea ora 16 sa plec acasa....
Oboseala maaaaare, somn insuficient (inca vizitez baia de 4-5, uneori 6 ori pe noapte si apoi stau cu ochii in tavan asteptand somnul), muuult de lucru la serviciu. Pe scurt: nevoie mare de concediu. Mai am 2 saptamani si intru in concediul de odihna e anul asta (11 zile
).
In rest, BB mic e foarte miscaret si din ce in ce mai puternic, eu nu mai am nici o durere, doar 1-2 contractii usoare, care nu necesita No-Spa, lipsa de pofta de mancare in continuare (am luat 3 kg diin septembrie pana acum.
Un Week-end cat se poate de frumos, in ciuda frigului de afara,
Aurasa
Aurasa
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005
red rose spune:
Buna dragele mele burtici,
Va salut in mare fuga. Va citesc cand prind un moment de respiro pentru ca sunt in sesiune. Am scapat de 3 examene pe care sper sa le iau ca nu degeaba il chinui pe bebe cu psihologie de am innebunit eu.
Am fost si eu la medic de curand si mi-a dat sa iau fier cu acid folic. Tardyferon folic (daca am retinut bine) dar am patit-o foarte rau de la el. Dupa ce l-am luat am vomat si aveam scaunul ca o apa neagra si trebuia sa stau tot timpul la baie. A fost groaznic, l-am intrerupt si acum o sa vad ce vom face. In rest nu am nici un fel de probleme. Sunt in saptamana 23, luni o incepem pe a 24a, m-am ingrasat 5 kg, cam asta e. Cina a facut morfo la Herghelegiu? Eu trebuie sa merg pe 10 feb.
Va pup si sa-mi tineti pumnii la restul examenelor. Bun venit fetelor noi, sarcini usoare tutror.
Red rose
mikka spune:
Fetelor, da' stiu ca aveti spor la scris...
Nefertari, la Badiu am fost la CMU... nu mi-am facut curaj inca sa merg la spital, si sper nici sa n-o fac pina in luna a 8-a, cind trebuie sa mergem la el macar la 2 saptamini, deci la clinica n-o sa se mai poata...
Pentru arsuri, cel mai eficient este laptele dulce. Am incercat si cu bomboane, si cu caramele, si cu fructe, dar cu lapte a fost cel mai bine.
DPN 15 mai
iuliana spune:
Va zic eu o reteta contra constipatiei care, de obicei, da roade...acum depinde de fiecare persoana. Deci, seara, inainte de nani, puneti intr-o farfurie niste stafide peste care turnati lapte sa se inmoaie. Dimineata le mincati pe stomacul gol...ieftin si eficient:). Spor la treaba
!! Eu, slava Domnului, nu sufar de constipatie si tare bine mai e, insa la prima sarcina numai eu stiu prin ce am trecut si cu arsurile si constipatia. Din cauza arsurilor din primele 4 luni nici nu puteam minca. Acum sint superbine:).
Apropos de echo la 28 saptamini. Cind am fost la dr. am intrebat-o daca imi va mai face vreo echo. Mi-a spus ca NU, doar daca sint ceva probleme medicale. Asa ca se pare ca nu o sa mai fac, asta in cazul in care totul e OK. Rezultatele sint bune, nu a putut sa imi spuna cit cintarea bb la 18 saptamini, dar totul e cf. graficului. Am fost mai mult decit multumita.
Le invidiez pe cele care spun ca au luat numai 3-5 kile....auliuuuuu, si eu cu suncile mele
. Noroc ca la sarcina anterioara am luat 36 kilute si acum nu ma mai sperii, ca mai rau de atita nu se poate:)....putea sotul sa ma dea de-a dura, dar eu tot bela, sharmanta si rachitoare ma vedeam![]()
![]()
. O sa dau eu jos, ca mai ramasesem cu 6, dar nici nu m-am strofocat sa dau jos cu regimuri si la cit de lenesa in ale gimnasticii sint:)....mai pauza:).
Eu ramin cu increderea ca e fetita asa cum mi-a zis la echo. Nici aici persoana care face echo nu interpreteaza rezultatele, ci numai dr. ginecolog.
Candidoza am facut si eu la ambele sarcini. La prima mi-a trecut de abia dupa ce am nascut...acum m-a palit din nou. Mi-a dat si mie clotrimazol crema, dar daca nu trece nu mai incerc cu nimic. Oricum nasc prin cezariana, deci sper ca nu va afecta copilul.
Eheheiii, si eu am avut niste show-ri cu sotiorul meu din cauza socrilor. Ma apucase o criza de nervi,la propriu,si m-am racorit doar dupa ce le-am dat tel. sa le spun sa ma lase in pace ca acum nu am chef de scandaluri din cauza lor. Cred ca s-au lamurit lucrurile in sfirsit. Apoi am dat tel. la mama si m-am descarcat nervos si gata...dupa aia toate au fost vesele si frumoase. Nu ar trebui sa lasam pe altii sa ne faca sa ne dam cu capul de pereti si apoi tot noi (si copiii) sa suferim. Eu vreau sa imi impun sa nu ma mai consum din cauza altora...punct!!!
poze 1,poze 2,poze 3
Aurasa spune:
Buna fetelor!!!! A venit Iarna, in sfarsit. Ca tot ma plangeam ca nu vad si eu zapada pe anul asta.
Red Rose, bafta la examene. Stai linistita in privinta Tardyferon-ului. Si eu am patit la fel in primele 4-5 zile, Il dadeam afara si mai luam unul, scaunul era precum spui si tu. Pana la urma, organismul s-a obisnuit si acum il tolerez binisor (am o usoara greata dupa ce-l iau, dar trece.
Pupici,
Aurasa
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005
anky spune:
Iulia,ca bine zici,si mie imi vine citeodata sa ii dau lui soacra-mea cu ceva in cap dar mai bine ma abtin,dar nu stiu pina cind.Deh..noi sa fim sanatosi ca defapt socrii oricum nu conteaza,cel putin pentru mine.
O zi buna
Anca DPN 08.05.05
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
iuliana spune:
Anky, pai eu ajunsesem sa nu am sarbatoare si luna linistita fara certuri din cauza lor. As scrie cred ca un roman cit am suferit din cauza lor. Gata, am zis pas, nu mai fac pe-a draguta si nu mai pup in fund, mama ei de treaba.
Aoleu, eu am inceput sa nu mai pot dormi noaptea normal. Azi noapte ma cataram cu picioarele pe barbat-miu si saracu' nu a mai rezistat ca s-a sculat in mijloc de noapte sa imi aduca o perna sa mi-o pun intre picioare. I-am zis ca tre' sa se obisnuiasca de acuma incolo ca ma are de tras 20 de saptamini![]()
poze 1,poze 2,poze 3
mygirl spune:
Fetelor, tare pustiu pe aici! Noi suntem singurele, tati e plecat la serviciu si nu putem iesi la plimbare din cauza nametilor de afara. Asa ca ne internetim si ascultam Vivaldi (am citit ca la 24 de saptamani ne plac "Anotimpurile"). Trece asa greu timpul fara voi....
Duminica placuta!
Mygirl si Alexandra (24 sapt+)
andreea.a spune:
Salutare mamici!
Mygirl, si noi suntem pe aici. In asteptare de musafiri. Mai ales de mancare! 
Va pupam! 

Andreea & bb :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
Margott spune:
Buna fetelor!
Iata-ma si pe mine aici, cam tirziu ce-i drept (dupa vreo 10 ani) dar... cu sanatatea OK.
Astept un baietel pe la inceputul lui iunie si considerati-ma deja una de-a voastra!!!
La noi in familie e veselie mare, burtica creste si statul pe Net, alaturi de voi, face ca totul sa treaca mai repede!