Mamici de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Margott, bine ai venit printre burticile noastre!
Sarcina usoara si baietel sanatos si nazdravan! Asteptam mai multe detalii despre tine si bebicul tau. Te-ai gandit la un nume?

Fetelor, sa stiti ca da au avut dreptate cu Vivaldi. Chiar ii place printesei mele. Cand aude Anotimpurile, incepe sa baleteze in burtika.

Mygirl si Alexandra (24 sapt +)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Dragi burtici,
Eu in febr. voi implini 30 ani. Stau si ma gandesc ca este cam mult,tinand cont ca sunt casatorita de 9 ani. In primii ani am hotarat amandoi ca nu este momentul, apoi n-am simtit ca vrem un copil, iar acum doi ani am luat decizia si sa va spun ca am asteptat 1 an pana sa apara micutul. Chiar ma speriasem ca nu pot ramane insarcinata. Dar cu incredere in Dumnezeu in sept am ramas insarcinata.Sunt f. bucuroasa, ma gandesc tot timpul la bebe, la ce vom cumpara.
Referitor la nume, ne-am gandit sa-i punem David.Nu pot spune ca ne-am gandit mult, dar ne-a placut la amandoi acest nume.Mai aveam si alte variaante, dar aceasta a fost pe placul amandurora.
Am citit despre kg. luate in timpul sarcinii si pot spune ca depasesc bine de tot limitele. La dulciuri nu ma pot abtine; ca un facut in week-end ma apuca o pofta de dulce ca ma pun pe facut clatite, chec, sau cumpara sotul ceva dulce. Cum sa substitui dulcele cu fructe, ca fructe mananc oricum. In rest ma simt bine, am fost la echo 3D la 20 sapt (acum am intrat in sapt 22) si este totul in regula.
Cam atat acum, va doresc o seara linistita si o noapte cu vise frumoase.

MargottDPN 5 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineataaa!!! Si o saptamana frumoasa si usoara! Nu stiu pe unde sunteti astazi, ca de obicei la ora asta se umpleau cateva pagini de povesti. Si eu care m-am trezit special ptr voi, sa citesc ce-ati mai facut in weekend(ca noi am stat numai in casa), ce rostogoliri au mai facut bebelusii vostri...
Eu, dc am fost singura zilele astea, iar m-am gandit la toate prostiile si m-au napadit gandurile negre (mai ales dupa ce am citit mai multe povestioare triste pe forum). Dar Alexandra mea
a facut tumbe mai tot timpul, parca sa ma incurajeze. Azi sunt mai optimista.

Va pup pe burtici

Mygirl si Alexandra (24 sapt+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Salutare ! Toata lumea e treaza si cu chef ?
In sfarsit am o zi buna ! Ma simt extraordinar de odihnita si.....calma .
andutzy - chelia mea a fost doar unul din lucrurile pe care,cu orice risc, mi-am propus sa le fac 1 data in viata . Asa ca nu va exista recidiva .Multumesc pentru sugestie .

Aurasa - ce bine de tine ! Distractie placuta la sanius !

red rose - bafta la examene !

iuliana - ma bucur sa intalnesc pe cineva de "talia" mea . Deja pot fi trecuta la categoria "mamici grele" cu 12 kg la activ

Margott - bun venit , la multi ani ! Mai bine mai tarziu decat niciodata . Numele ales de voi este grozav si daca as fi avut (sau voi avea )baiat , David e unul din numele favorite .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna dimineata!
Bine ai venit, Margot! Te-am trecut pe listutza mea, cu baietelul tau

Mamaaaa, ce de mai zapada la Bucuresti in weekendul asta!
Simbata n-am scos nasul afara, doar "admiram" din cind in cind cum imi batea viscolul in geam. Stand in casa, m-a chinuit talentul si am facut o placinta cu brinza. Spre surprinderea generala a publicului, mi-a iesit buna Mai ales ca a fost prima data cind am facut cu foi de placinta.
Daca am vazut ca am o zi buna, am pus si de-o ciorba de perisoare. Se pare ca mai am sanse, credeam despre mine ca-s dezastru la bucatarie. Barbata-miu e cel mai bucuros, mai ales ca el m-a luat stiind din start ca nu stiu sa gatesc.

Duminica bebe a avut program de patinaj artistic, tot baleta dintr-o parte in alta a burtii. La un moment dat s-a tuguiat burtica intr-o parte si am abut senzatia ca-i simt capusorul, era cam cit un ou

M-am aventurat si pe afara, i-am facut galerie lui tati care dezgropa masina din zapada.

Ei, cronica de weekend fiind facuta, va doresc o saptamana super!
Pupici la toti piticii din burtici,

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Margot, bun venit printre noi.
Sarcina usoara si bebelus sanatos .

Mygirl si eu ascult Vivaldi, fiindca am cumparat in we. CD-ul.
Bebita mea misca, dar nu-mi dau seama daca ii place sau nu, fiindca asta oricum era ora ei de joaca.

Duminica am iesit in parc, am facut poze si am admirat bebeii si saniutele lor colorate.
Ma mir ca nu am cazut prin zapada, ca eram cu ochii numai dupa copilasi.
Abia astept sa-mi vad bebelusul si sa ma joc cu el, dar pana in mai ...

Spor la treaba.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Prezenta la apel! mai tarzior asa ca am ajuns mai greu la serviciu. Incet dar sigur, ca nu prea au curatat astia strazile si patrunzi mai greu. Dar important e ca am ajuns.

Weekend-ul a fost bun in sensul ca ne-am bucurat de zapada toti: tati cu lopata si eu cu Alina cu zapada, sania, copiii de pe strada etc. Azi noapte nu prea am dormit insa si spre dimineata m-a durut stomacul. Tati zicea ca de foame, ca nu prea ma mancat w/e-ul asta. Acum sunt OK, dar teribil de obosita.

Si a inceput sa ma doara spatele rau de tot. Eu am o usoara scolioza si in "civilie" o rezolvam cu gimnastica zilnica. Dar cum mai toate exercitiile se intampla pe burta, acum nu mai pot. Dar vreau sa merg de saptamana viitoare la aerobic de gravide la Active Center si sper sa se reolve. As merge si la gimnastica acvatica, dar sa vedem.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by simonaeus
Mygirl si eu ascult Vivaldi, fiindca am cumparat in we. CD-ul.

Si eu, si eu Se vede ca citim la Odiseea sarcinii...
Am scos acasa mai in fata toate CD-urile cu muzica clasica. Iar la servici ii pun jazz

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Am mers ca un ursulet pana la servici de frica sa nu patinez si sa cad pe gheata.........si m-am imbracat asa gros de abia ma pot misca.
Carolinah stiu ce inseamna durerea de spate. Aseara am avut o a doua criza de spate pana acum. E groaznic......eu am vazut ca ma doare spatele cand mi-e frig la picioare sau cand stau in curent. Am suportat insa cu stoicism fara nici un No-Spa.
Ruxel chiar am intrebat si eu medicul, vineri cand am fost la consultatie, de miscarile lui bebe si de burtica, si cum noi suntem surioare de gravidie cam asa sta treaba: ceea ce simti tu mai sus de buric sunt gaze si nu bebe.........uterul la varsta noastra de sarcina cica e undeva sub ombilic asa ca e normal sa-l simti jos pe bebe cum face tumbe. Eu tot asa jos i-l simt. Deci nu te ingrijora
Fetele am nevoie de sfatul vostru: medicul mi-a recomandat sa iau 10 zile pe saptamana vitamine la alegere dintre: Materna, Prenatal sau Centrum si as vrea sa va intreb care credeti ca sunt mai bune? M-ar interesa sa nu incep sa ma umflu de la ele dupa ce le iau si sa fie si pe placul lui bebe.
Aaaaaaaaaaaaaa si nu in ultimul rand bun venit si din partea mea Margot.............sarcina usoara in continuare si tine aproape de noi
Criss si 21 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Burtici,
Am uitat sa va spun ca fetita mea se misca asa de mult de nu mai pot de dragul ei. Si e si cuminte, daca eu dorm doarme si ea iar dimineata incepe activitatea.
Cand ajung la birou parca stie ..........incepe falfaiala .Ma bucur asa de mult.
Acum nu mai pot de cald ca m-am imbracat ca pentru expeditie la ghetari.........................nu stiu ce-a fost in capul meu.
Criss si

Mergi la inceput