Mamici de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Buna dimineata, doamnelor!

Gabitzam, ce exercitii acvatice? Zi-ne si noua, scoate-ne din ceata!

Am citit si eu cate ceva pe la Odiseea, dar n-am gasit mare lucru...

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Crissu, eu am luat Materna cu Seleniu (1 tub in luna a 3-a si unul la 3.5-4.5 luni), dar nu stiu daca de la ele m-am ingrasat.
Sunt in sapt. 26 si am luat 8 kg.

Sa intelegem ca te-ai linistit in privinta miscarilor bebelusei...

Apropos de Vivaldi, am luat niste lovituri in ficat la Vara...

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

buna mamicilor, sunt noua printre voi desi va citesc de foarte mult timp. Sun in 22 saptmani cu DPN 10.06 sarcina fara probleme majore si mai ales fara greturi si cu bebe cam lenes nu a miscat decat cand am implinit fix 21 saptamani si atunci foarte slab.E baietel conform morfologiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by crissu
medicul mi-a recomandat sa iau 10 zile pe saptamana vitamine la alegere

Tare doctorul asta al tau

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by mikka
Gabitzam, ce exercitii acvatice? Zi-ne si noua, scoate-ne din ceata!
Am citit si eu cate ceva pe la Odiseea, dar n-am gasit mare lucru...

Ha?! Are you talking to me?
Ce exercitii acvatice?!? Mikka, eu ziceam de Vivaldi, ca si eu ascult, precum ziceau Simonaeus si mygirl. Scria aici intr-un articol, pe care nu-l mai gasesc acum-acum, ca sa le punem la bebei muzica clasica, in special Vivaldi.

Later edit: Uite ca l-am gasit, pe articol adica :) http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP24

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Neata, fetele si o saptamana minunata!
Hop si noi sa semnam condica!
Dupa ce sambata ne-am extaziat de cat de frumos ninge afara, dar nu am reusit sa-l scoatem pe tati pe strazi, ieri am reusit, ne-am plimbat prin nameti si am fost invitata lui la La Mama, restaurantul nostru preferat, ca na, sa nu mai gatesc si duminica.... Va dati seama ca eram in extaz, si plimbare in zapada si papa bun la restaurant...ce mai, super zi!
Bebe al meu se pare ca il place pe Hulio Iglesias, a miscat de zor cand l-am ascultat in week-end, pe el si pe Toto Cutugno. Si cred ca ii mai place ceva, dar asta pentru ca ii place la nebunie lui mami : se numesc GOOMBAY DANCE BAND si erau la moda undeva prin anii 70-80. Eu am o caseta cu ei, cu Sun of Jamaica si de-astea si o ascultam mereu in ultima vreme, poate o va recunoaste bebe cand se naste. Nu situ daca ii stiti, sunt vechi saracii...
Cert e ca dupa un week-end asa frumos bebe ne-a rasplatit cu un balet in burtica, de a vazut si tati burta cum se misca si a cazut pe sapte....
Azi noapte insa m-a cam durut stomacul, e clar, trebuie sa tai elasticul si la pijama, deoarece desi ridicata peste burtoi, tot ma tine si din cauza ei am avut dureri- dimineata, cand m-am schimbat, in 10 min nu ma mai durea...
Alina Balan, tot capricorn? Super! Eu urmaresc dimineata in general horoscopul lui Neti Sandu la Pro, de obicei chiar mi se potriveste!
Va pup, iar m-am intins pe km intregi....
De fapt va pupam,
Dragos Alexandru 25 saptamani de la UM (DPN 24 mai) si

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

buna.....ziua,
ce mai faceti? scrieti de zor !!!!
Aseara am iesit si noi cu cainele si cu fetitza in parc....cu sania. Nu mai poate de bucurie ca e zapada afara. Se arunca in zapada, se tavalea, abea am bagat-o in casa.
In privinta miscarilor, Crissu, disting f. bine miscarile lui de gazele din burta. Nu intotdeuna il simt in jurul buricului, dar nici jos de tot nu este. Auzi, ma gandeam, tu ai fetitza, da? O simti ca misca de ceva vreme.....si eu la fel. Vad pe-aici pe forum ca fetele cu baieti, i-au simtit putin mai tarziu (nu toate !).....poate am si eu tot FETITZA ?! Ce bine ar fi......ca tati si cu Alex isi doresc asa de mult sa fie fetitza
Eu mai imi fac testul ala cu firul de par agatat de inel de aur....il stiti? nu este 100% sigur, dar de obicei nu da gres.Ideea este ca inima lui bb sa bata destul de tare (sarcina sa fie peste 6-7 luni). La mine cu Alex nu a gresit. Vineri l-am pus pe tati sa-l faca si a iesit fetitza, apoi ieri am pus-o pe sora-mea si a iesit baiat.... Acum ce-o fi , sanatos sa fie, nu?
Iar in privinta miscarilor, in timpul zilei...se misca cel mai mult...chiar si acum in timp ce scriu
Eu ieri am facut budinca de clatite cu gem si cu branza de vaci dulce...a iesit SUPER, dar tati a facut clatitele si eu m-am ocupat de restul

pupici

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata,
gimnastica acvatica, dar nu special ptr. gravidute: Hotel Majestic, in centru (vis a vis teatrul Tanase, linga teatrul Majestic).
D-na Profesor: Simona Brincusi. nu am acum telefonul la indemina, dar are site pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Deh, Gabitzam, ce sa-i faci, poale luni si minte scurta...

Altcineva zicea de exercitii, pls, luminati-mi si mie neuronul ramas stingher...

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Ieri a fost mare vaj pe aici. am incercat sa ies putin cu Maria afara, dar fata mea a vrut repede in masina, ca sufla crivatul prea tare. Azi pare asa de frumos de la mine de la geam. Parca as face o plimbare, pacat ca sunt la birou. Frumos, frumos, dar am facut 1 ora jum. pana la serviciu (nu stau in oras). Cu ceva emotii si burtica tare, ca daca mami se incorda, se incorda si ea.

Nu stiu ce se intampla, dar parca mi-au revenit greturile. Si pofetele... As manca de toate, dar mi se face rau de la toate mirosurile. Cat mananc e bine, dupa asta iar imi e rau. Sper sa fie o perioada trecatoare...

La mine bb misca prin toata burta. Sambata ma lovea f. jos, ca ma gandeam cu grija la colul meu scurt. Dupa o mica revolutie in burtica, a inceput sa dea in coaste. De ieri il simt ...peste tot. Cred ca nu e multumit cu nici o pozitie .

Va pup,
Cornelia (25 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput