Mamici de mai-iunie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
crissu spune:
Gabitzam e tare nu? Dar de ce spui asta te-a socat ca mi-a dat la alegere?
Aaaaaaaa si mi-a luat si tensiunea dragelor. Am 9 cu 5? Cam nasol, cam mica dar mi-a zis ca ptr sarcina e bine si ca ne faceam grija daca era mare.
gabitzam spune:
Nu mami, problema era ca ti-a dat sa iei vitamine 10 zile pe saptamana ![]()
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
at andreea spune:
Mai, ce scriitoare v-ati facut in weekend.
Bine ati venit, Margot si alina_a! Mi se pare mie sau suntem destul de multe gravidute de mai-iunie, poate mai multe decat in alte perioade. ![]()
![]()
![]()
Apoi, ma bucur sa "citesc" stiri de la gravidute despre care nu am mai auzit mare lucru de multa vreme: Aurasa si Red Rose-bafta la examene.
Breaking news! Acum am aterizat de la ginecologul meu si adevarul s-a lasat dezvaluit. In burtica la mine este, in mod clar, o
fetita, deci in zona x sunt 2 obiecte, nu trei, ca la baietei.
Totul e ok in burtica-lichid destul, cap cat trebe de mare, lungime, greutate, dezvoltare exact cat trebe. 
Eu am iesit weekendul asta afara cat am putut, la aer, la cumparaturi -Praktiker, sa vedem preturi de parchet si alea-alea.
Gabitzam-felicitari pentru placinta cu branza, cred ca mi-ai facut pofta-diseara execut si eu una.
Andreea si Emma de 27 saptamani
mikka spune:
Lucas, sa traiesti... am postat intrebarea inainte sa vad ca ai raspuns deja.
DPN 15 mai
mstroie spune:
Felicitari Andreea sa-ti traiasca bebe Emma, eu ma cam oftic cand vad ca aveti fetite, sa nu ma certati.
Si eu iau Tardyferon fol, dar n-am nimic de la el.
Am iesit si noi aseara la o plimbare scurta prin zapada.
Fetelor daca vreti sa vedeti o balenuta cu 15 kg in plus (fetita nu este a mea): http://community.webshots.com/user/mstroie
Mari
25+ saptamani 
simonaeus spune:
Mikka, ceva exercitii speciale pt. gravide se fac si la Active Center.
Nu stiu mai multe, dar au site: www.activecenter.ro
Simona si bebe Anna
Mickyyy spune:
Neatza burtici.
In sfarsit....credeam ca nu mai ajung azi la birou...am lasat masina-n strada (ca de obicei) si cum stau la "bulevard", desteptii care au dezapezit mi-au ingropat-o in zapada....ce era ea ninsa, plus cat au mai adunat si aia cu plugurile lor in lateral....cert e ca am stat mai bine de-o ora cu lopata s-o scoatem la lumina (dupa juma de ora abia eliberasem usa sa putem intra
). Si cum eu de felul meu am mancarici undeva...n-am avut rabdare sa stau langa tati pana termina treaba, asa ca am pus si eu mana pe lopata....si m-am resimtit mai devreme...dar vad ca m-a lasat durerea.
Oricum, una peste alta...fara prea mari aventuri (exceptand dezapezitul si urcatul pe trotuar in fata firmei) am reusit sa ajung si eu la scarbiciu...da' n-am nici cel mai mic chef de munca!
Stau si-mi fac planuri de viitor...astept sa plece sefu 2 saptamani in dubai (azi e ultima lui zi de munca, sper sa nu mai apara si maine inainte de plecare), ma gandesc ca maine ar trebui sa ajung la un seminar la Marriot si nu am cu ce naiba sa ma imbrac, ma gandesc daca o sa mai reusesc sa parchez masina diseara in fata blocului...si tot asa.... Imi fuge minte la orice altceva, numai la treaba nu
.
Si nici chef de forum nu prea am...cred ca o sa cam iau o pauza.....
Bun venit noilor burticute si sarcina usoara in continuare! Si felicitari pentru noile carucioare de pe listuta!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
mikka spune:
Simonaeus, merci pt link, chiar atunci ma uitam si eu pe el... Pare interesant, dar sa vedem si ceva preturi, program de functionare etc.
Cind aflu ceva concret, va dau de stire.
DPN 15 mai
sperantza nu moare spune:
buna dimineata la pranz,
si eu care credeam ca e lumea innametita, ti-ai gasit aveti spor la scris...
bun venit noilor burtici, sarcina usoara si bebici sanatosi
la mine we a fost administrativ respectiv sambata gatit, cah! dar am facut 4 soiuri de papa si daca nici acum nu-mi ajunge o saptamana, nu'sh ce fac; iar duminica curatenie, cah-cah!
aseara am fost pe-afara la plimbare si in vizita, unde se pare ca lui bebel i-a placut ca a tot piciorit de zor, e drept era muzica, dar nu Vivaldi, ci alt gen de muzica pe care eu nu-l agreez, dar el e mic si nu stie nu? o fi dansator?
crissu, iar ma superi, tu ai DPN ca mine si cu mine de ce nu esti "sora", bine....!
in alta ordine de idei, ce mai medic "hotarat"! (iar gabitza nimic nu iarta, dar face placinta buna, yamy! cu stafide?)
Mie una mi-a recomandat Maltofer pana in saptamana 20 (dar de la farmacie mi-au dat Tardyferon fol, bine ca stiu de la ce mi-e greata) si dupa aceea Materna cu Seleniu pana la sfasitul sarcinii, banuiesc ca ti-a dat de ales pentru ca probabil contin cam aceleasi lucruri
o zi buna tuturor
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
carolinah spune:
Eu eram cu gimnastica acvatica. Intra pe www.activecenter.ro si vezi care e treaba. Eu am primit urmatorul raspuns:
Gimnastica aerobica: marti & joi, intre 18:00-19:00,
in Calea Grivitei nr.71( Instit. pt. Ocrot Mamei si
Copilului)
Gimnastica acvatica: sambata, intre 9:30-11:00,piscina
de la Crowne Plaza(langa Hotel Parc)
In ambele cazuri va rog sa ma sunati pentru
programare.
Vania Limban
Active Center
Tel:0722288856
Web: www.activecenter.ro
lina, cu Alina (12.11.02) si BB