Mamici de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

AJUTOR!

Am luat contact pt cateva minute cu o fata cu varsat de vant(a treia saptamana de boala). Eu am avut varsat de vant in liceu, acum vreo 10 ani, dar sunt stresata deoarece ea mi-a zis ca bebe al meu nu a avut si e risc de contaminare!

Voi ati auzit asa ceva? E vreun pericol la cele 25 de saptamani ale mele?

PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIz, ziceti-mi si mie ce stiti. Imi aduc aminte ca in liceu am luat-o imediat ce a facut-o o colega de a mea, eu neavand-o inainte!

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

andutzy stai linistita, nu e nici un pericol pentru bb....si nici pentru tine daca ai avut. Eu am acum 21 de saptamani, dar cand eram in 17 saptamani de sarcina, fica-mea a facut varsat de vant. Eu am avut cand aveam 5 luni si ma gandeam ca poate nu am imunitate...Am intrebat medicul si mi-a spus asa: "daca ai avut, nu mai faci. Chiar daca faci, nu e nici un pericol pentru sarcina, pentru ca ai trecut de 3 luni." ... dar nu am facut. Mai mult, am o cunostinta care cand era insarcinata in 4 luni a facut varsat de vant, dar a nascut un copil perfect sanatos !!!!
Deci, fi fara grija...zic eu!

20+

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

Buna,

Andutzy,
Eu sint in Gemeni ! dar tot horoscopul de vineri a fost plin de previziuni de scandal. Asa ca m-am facut mica si nu am zis nimic toata ziua.
Treaba cu varsatul de vant nu o stiu, dar daca vrei poti sa postezi o intrebare pe site-ul lui Tutunaru (reclama - la sectiunea intrebari) si iti raspunde destul de repede (de regula in aceeasi zi).

Ruxel, mie mi-a facut cineva "testul" ala cu firul de par, dar nu prea cred in prostii din astea. A ghicit bine tipa respectiva, dar tot nu cred in test.

va doresc o saptamana buna,
Alina B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Buna ziua la burtici!
Gabitzammultumesc ca m-ai trecut pe listuta ta.
Eu pot spune ca nu-l simt pe bebe miscandu-se asa acum scrieti voi; nu stiu de ce, poate ca nu prea stau in pat, caci medicul mi-a spus ca este totul bine, si de frica sa nu pun kg. multe pe mine ma misc toata ziua.Ce-i drept seara, cand ma asez pe pat simt micutul zbenguindu-se. Este o regula ca baieteii se misca mai putin?
Mie medicul mi-a recomandat Pregvit-Zinc (tot vitamine cu minerale). A luat cineva asa ceva?
Va multumesc pentru urari, dorindu-va si voua sarcina usoara si micuti sanatosi!!!
Margott 22 sapt DPN 5 iun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Sperantza nu te supara....iarta-ne ca suntem aiurite (eu si fetita ma refer )......ne sta gandul la datul cu saniuta.
Ai dreptate cu vitaminele si eu cred ca nu-i prea mare diferenta intre ele dar chiar nu stiu ce sa aleg sa fie bun si din cauza asta am apelat la experienta voastra.
Ruxel eu zic ca am simtit bebita inca din saptaman 16 dar......... nu sunt chiar sigura suta la suta. Cert este ca de la 19 saptamani o simt serios si tati a simtit-o. Mie nu mi-a facut nimeni testul cu inelul ci doar m-am uitat pe tabelele alea chinezesti si japoneze si ce crezi ca ziceau toate: ca am baiat........ei bine se inseala am fetita.
Burtici eu am luat cam mult in greutate pana acum: 6-7 kg e imens nu?
Criss si 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andra, eu cred ca daca tu ai facut deja varsat de vant atunci ai si anticorpi si atunci este ferit si bebe de boala.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Multumesc de sfaturi! Gata, m-am linistit.
Dar la prima ora, chiar ma gandeam, ca parca prea sunt linistita, nu aveam azi nici o problema, ceea ce era in sine o problema
Oricum, m-am linistit.
Dupa amiaza, merg sa vad o noua medica de familie din zona de la mine. Sa vedem ce impresie imi face. Am zis ca mi-o aleg dupa perioada de proba, ca pe bone
Va pup cu drag

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Margot, nu am spus ca este o regula ca baietzii se misca mai putin....vroiam doar sa trag o concluzie, in speranta ca daca al meu se misca destul de multumitor...o fi fata ???
In legatura cu "testul" ala cu firul de par.....nici eu nu prea cred in ele, si pana nu-mi spune un doctor ca a vazut clar ce este, nu ma bazez pe nimic.

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Carolinah, sar'na...
Am mai rascolit si eu intre timp, am gasit chiar pe Femina, aici, pe forum, niste preturi... Pentru gimnastica acvatica, ce ma interesa pe mine, este 50$ sedinta , cu aceasta Vavina, care am inteles ca e meseriasa. O fi la Crowne Plaza, dar mi se pare prea mult.

Am inteles ca ar mai fi si la Giulesti, la 50.000 / ora, dar nu stiu ce conditii sunt acolo.

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Mikka,
nici nu ma gandesc sa dau 50$ pe ora. Ca doar nu am innebunit!

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput