Mamici de ianuarie - februarie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 3
kita spune:
Aoleu Witchie, eu as cam opta pentru cezariana, tot la Municipal.
Tu ai avut anestezie cu epidurala , Nu?
In ce salon ai stat dupa nastere?
kita (Alina)
gabi.i spune:
Bine a-ti venit acasa Oana sa fiti sanatosi si sa nu mai aveti nevoie de spital.Cat despre smecherasi asa am patit si eu cu fetita si m-am lasat pacalita. vreau s-ti spun ca asa mi- a facut pana la un an aproape.
Gabica mamica
Witchie spune:
Kita, nu mai stiu numarul salonului dar NU era in aripa cu fluturasi. Rezerva minunata era ocupata. Paturile erau groaznice, mai ales dupa epidurala in coloana, faptul ca patul e curbat te face sa te simti naspa. Si e cumplit de cald. Dar asistentele copiilor sunt minunate, nu te teme. Sa iti iei apa plata la tine. Si asa cum spuen Crina, e important sa faci un efort sa te dai cat mai repede jos din pat.
Daca experienta mea cu cezariana nu a fost ca in filme nu inseamna ca trebuie sa ti se intample si tie la fel. Curaj!
Pregateste bancnote de 50. Fac minuni. Cele de 10 nu mai au valoare.
Anda, mama Irinei
NataliaS spune:
Oana - Bine ati venit acasa!!! Doamne ajuta ca ti s-a facut bine puiul, acum ai grija de tine ca epuizarea nu-ti face bine deloc.
Cornelia - macar tu ai burta lasata, a mea e tot cocotata sus sus si nu da nici un semn ca ar vrea sa coboare, dureri mai am si eu din cand in cand, dar nu contractii serioase, iar de ieri am inceput din nou sa ma umflu ca o gogoasa atomica, am niste maini si mai ales picioare ca de crocodil...Toata lumea ma incurajeaza ca poate sa mai dureze vreo 2 saptamani, doctorul imi spune sa fac sex

sa prevenim suprapurtarea...ce sa mai chiar imi vine sa ma dau cu 

...
Fetita Cocai e o scumpa, de altfel pe aici pe la acest topic e plin de copiluti frumusei...de abia astept sa contribuim si noi la "colectie"
Pupici,
Natalia si bebelina - 40 sapt
shini spune:
salut
sunt in saptamana 39 DPN 5 februarie.bebele meu avea ieri in jur de 3,700 iar doctoru' a zis ca pote sa vina in orice moment.
am trecut prin tot felul de emotii privitoare la momentul nasterii, dar acum cu ajutorul vostru sunt mai optimista si ma gandesc ca din momentul in care incepe in 3-4 zile se termina si ajung acasa cu puiul meu in brate si totul va fi bine si frumos.
va citesc cu regularitate si am invatat o multime de lucruri de la voi.
pana la urma am hotarat ca voi naste la cluj, gine.I, doctor romeo micu. vreau sa nasc natural si bineinteles cu anestezie .
fetele care a-ti nascut curand la gine.I cum sunt conditiile? eu nu sunt din cluj.
kita spune:
Shini nu pot decat sa iti urez nastere usoara si neprelungita, pentru ca ai un bebe mare, iar pana saptamana viitoare sunt mari sansele sa depaseasca 4Kg! Asa ca aveti grija de voi!
Oana ma bucur nespus de mult ca sunteti acasa, unde-i bine!
Am inceput sa ma stresez cu modalitatea de a naste! Dr. meu inca nu mi-a spus cum, saptamana viitoare mai fac o eco, si probabil atunci voi sti. Uneori zic sa nasc natural, alteori imi vine sa-l pisez sa nasc cu cezariana, asa ca atuci cand am auzit cum s-a simtit Anda, n-am mai apucat sa va urez un bun venit acasa, Oana si Seb!
Kita(Alina) si Samburasul vioi de 37 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos
Viktoria spune:
Oana si Seb bine ati venit acasa! Ma bucur ca Seb se simte mai bine, ai grija de tine si dormi atunci cind iti permite Seb. Stiu de la Doris si altii copii caci atunci cind sint bolnavi au nevoie mai mare de mama si laptic. Sa stii ca unor copii le place sa-i porti linga tine ,de aceea eu mi-am dorit acel sal cu care ii porti in diferite pozitii si ai si miinile libere.
Ti-ai facut analizele? Cum stai cu diabetul?
Alina, sper ca la tine e totul in ordine si Mandy e bine sanatoasa.
Galaxy sper ca esti deja acasa, sau probabil te lasa astazi acasa. Da un semn de viata cind poti. Spune-mi cum a fost in spital si cum e cu un bebelus?
Shini nastere usoara. Cornelia ne rugam sa scapi si tu cit mai repede.
Viktoria spune:
Anda sa stii ca ma surprins ce ai scris, ca dupa doua zile poti pleca acasa dupa operatia de cezariana. Aiceea te tin 3-4 zile dupa nastere normala si o saptamina sau mai mult dupa cezariana in spital.
Natalia iti doresc si tie nastere usoara si un bebe sanatos si mincacios. De Laura ce mai stiti?(e si ea din Cluj)
Fetelor la noi ninge asa de frumos si eu un frig de-ti vine sa stai doar in casa. Noroc ca am fost ieri la cumparaturi si acuma trebuie sa merg doar dupa Doris.
oana cretu spune:
Eu am gastro, cu febra azi noapte de aproape 40, nu pot sa ma dau jos din pat de ameteli, va zic ca sa nu va speriati ca nu intru.
Multumim pentru primirea facuta!
Viktoria, au zis ca nu-i nevoie sa fac analize, ca odata cu nasterea a trecut.
Va pup! Poate o sa va scrie George in locul meu.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
shinutza spune:
buna dimineata mamicilor.
dulcea mea de 3 saptamani are o problemuta: se irita la fundulet.
am o intrebare, cred ca e o problema de care v-ati lovit deja: cum schimbati voi pampers-ul, inainte sau dupa ce papa? pentru ca, la fel ca toti copii, in timp ce papa, face si kk. si daca o schimb inainte, e egal cu zero. daca o las neschimbata, se irita uratel la fundulet. daca o schimb dupa ce papa, se agita foarte tare, regurgiteaza, adoarme mai greu ...
nu prea stiu cum sa fac.
si impotriva iritatiilor, ce folositi? in afara de bepantene, care mi s-a recomandat ca "unguentul minune", dar care nu mi se pare chiar asa eficient.
va multumim din suflet pentru sfaturi.
shinutza si iulia
feel