Mamici de mai-iunie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
crissi spune:
mai fetelor, ce i cu colu' asta? ca mie Iosup , mi a zis , la 21 de saptamini ca are 35 mm, este inchis, si orientat posterior...
a mai spus ca totul este super ok, doar ca deocamdata pozitia bebeului meu este cu capu' n sus si chisioarele n jos
, ca doar n o sa i vina singele n cap pina n iunie, nu??![]()
ce mi se pare mie cam aiurea e ca baietzelu' meu cintareste 357 gr. , si mi se pare cam lesinat de foame.. hm?? ce ziceti..
nu pot sa va spun ce rautz imi e de la raceala asta... am baut 2 l. de ceai ieri cu 4 lamai stoarse, iar farmacista la prostit pe tati si i a vandut "apa de mare" ptr desfundat nasu' , evident buna de nimik... respir tot cu 1/4 dintr o nara.!!!
abia astept sa treaca tentativa asta de iarna... mie imi iesisera ghioceii in curte, si ma bucuram asha tare.....na! ca acum a trantit cu moloziciu asta de zapada...
cum stati cu burtile.. ca io spre disperarea prietenilor incap in toate hainele vechi.., adika nu necesit garderoba de gravida.. de unii chiar fac misto de mine cika" tu asha o sa nasti, din lipsa asta de burta faci unu de 5 kile"![]()
![]()
Va pup fetelor, pe toate
Crissi 21+
crissi
crissi spune:
Aa, si fetelor , am uitat sa va spus ultimu' motiv de " paruiala " din casa, numele bebeului![]()
..ptr. ca tati zice ca din Cristina si Cristian, nu poate sa iasa decit un alt Cristi.
...
dar mie mi se pare cam , nu stiu cum, i as pune alt nume.. totusi...
crissi
simonaeus spune:
at andreea, monu, si eu simt uneori miscari f. jos, dar cred ca e normal.
am intrebat doctora si mi-a zis ca am colul sus si nu e nici o problema.si andutzy a vorbit cu dr. ei despre asta si i s-a spus ca e normal.
crissu, felicitari pentru fetita. si eu tot fetita am, desi credeam ca am baiat, dar sunt cea mai fericita.
crissi, fetita mea cantarea cam tot atat la 21 de sapt (tot Iosup a calculat) si mi-a zis ca e OK.
despre col stiu ca are 40 mm, e orientat posterior, iar bebe sta tot cu capul sus si piciorusele jos.
eu de dimineata am o durere foarte jos, dar am luat un NoSpa , stau linistita (pe scaun la birou) si sper sa-mi treaca.
Simona si bebe Anna
at andreea spune:
Crissi, chestia aia cu apa de mare e singura care o da medicul pentru desfundat nasul. Si eu m-am infuriat amarnic din cauza ca nu face nimic, dar asta este...
Am citit aici pe forum ca au folosit gravidutele si bixtonim, dar diluat cu ser fiziologic.
Andreea si Emma sau Thomas de 24 saptamani (26 de la UM)
Cloreta spune:
Buna dimineata,
cam lenese fetele..........
Andreea si eu am Rh pozitiv si grupa 01, tati are AII dar Rh nu l-a facut. Si mi-a dat sa fac dozare de anticorpi anti AII.
Vineri am rezultatul. CRisuu, felicitari inca o data! AI vazut, tocmai tu care ziceai ca o sa schimbam culoarea carucioarleor ai patitt-o:) Si nu-ti mai face probleme cu masuratorile daca doctorul spune ca e totul ok.
Crissi si noi avem probleme cu numele fetitei:)))))
Mie imi place Patricia, Aimee, Teodora (la asta suntem amandoi de acord) el vrea in special Claudia! Hac!:)
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/0033.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiatmarepg2.jpg
Androix spune:
Saliuuuuu!
Eu sunt aia care a folosit si bixtonim cu ser fiziologic si acum de fro 2 saptamani folosesc niste resturi de olinth pentru copii tot asa diluat cu ser fiziologic. La bixtonim pun 3/4 ser iar la olinth pentru copii concentratia este jumi juma. Mihai face misto de mine ca am fro 3-4 sticlute de olinth si le umplu pe toate odata, torn dintr-una intr-alta si el zice ca parca sunt Alchimistu' lu' peste!
Ei ce treaba are el...? Nu sunt probleme nici cu bixtonimul diluat nici cu olinthul. Medicul meu mi-a dat voie sa le folosesc. Nasa mea le-a folosit pe toata perioada sarcinii. Mai nasol e cu dependenta ca pe ea a tinut-o aproape 6 luni dupa ce a nascut. Apoi dintr-o data pac! n-a mai avut nevoie si a scapat.
Andreea
24 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Cloreta spune:
Crissi mai incapi in hainute normale? Vai, eu am salopeta de burtici demult! Adevarul e ca sunt o mare burticoasa. Am plecat cu 57 de kg si am 65 acum siin fara de burta si jur imprejur nu e mare schimbare. Sunt ca un balon:))
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/0033.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiatmarepg2.jpg
crissi spune:
Cloreta, dap, mai incap in hainele mele normale, si Iosup m a intrebat cite kg. am luat in astea 21 de saptamini si cind i am zis : 4, a cam facut ochii mari... si a zis " hai sa vedem cit a luat si copilu".. si s a dovedit ca baietzelu' meu are greutate normala totusi ptr. 21 de saptamini chiar daca io am luat doar 4 kg... ce sa va zic.. numai seara parca se vede burtika, in rest deja a devenit cam caraghioasa treaba, ca mi surprind colegii de la serviciu cum se uita la burta mea cind vb. cu mine.. , si se uita cam intrebator...adika" chiar o fi in 5 luni"![]()
Faza misto e , ca io abia asteptam sa mi creasca burta mare, mi am cumparat haine de gravida.. asta acum vreo 2 luni, haine pe care nu le am purtat niciodata inca... poate mai incolo...![]()
crissi
crissu spune:
Crissi e ciudat totusi ca mai intri inca in hainele obisnuite.....eu am luat deja 6 kg si ieri mi-a cumparat tati cadou niste blugi cu burtica tare practici si haiosi. Apropo burtici sunt din magazinul Victoria si a dat pe ei 1.100.000.....de, cadou ca a aflat de printesa lui
. .........nu stiu cat de incantat a fost ca deja se obisnuise cu ideea de baietel dar s-a obisnuit repede, e un dulce. Deja se ingrozeste cand o sa-i cerem amandoua bani de cumparaturi
(rochite,cercei,farduri, tampoane, funditze etc)
Si cu toate ca am luat atatea kg printesa mea la 19 saptamani cantareste doar 263 de grame..........micuta de ea. Asa ca nu te mai plange Crissi. Oare nu e prea putin? V-am stresat rau de tot azi.
Simoneus si eu sunt foarte fericita.................plutesc nu alta mai ales ca bebelusa mea mi-a tras niste chionturi serioase de acum. Sunt tare fericita.
Mickyyy spune:
Neata burticute!
Am intrat doar sa semnez condica, sa nu ma dati disparuta...ca noutati nu prea avem!
Felicitari fetitelor si baieteilor nou aparuti pe listuta!
Noi inca nu suntem 100% hotarati la nume, ne place foarte mult Maya, problema e ca nu prea gasim un al doilea nume de sfant cu care sa mearga, singura combinatie care am gasit-o si ne place cat de cat e Maya Marisa! Dar mai vedem noi pana in iunie.....
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii