Mamici de mai-iunie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
mstroie spune:
Ahaaa eu nu mai intru in pantalonii obisnuiti de cand aveam 2 luni. Acum mai am putin si nu mai incape nici salopeta de gravide
(am luat 14 kg).
Ieri am scos de pe internet liste cu nume de baieti si am incercuit cu tati fiecare ce nume ne plac si pana la urma a iesit: David Matei ce ziceti? dar nu e sigur, mai avem timp sa ne razgandim.
Ce credeti ca fac acum? Ma uit pe walmart.com la produse pentru bebe, au niste preturiiii, ca m-am enervat pe Romania.
Mari
25+ saptamani 
at andreea spune:
Mickyyy-numele de Maya este absolut superb, f. f. interesant.
Mstroie -David Matei suna bine, dar de ce va ganditi sa le dati 2 nume???
Fetele care se intreaba de greutatea bb-ilor mergeti pe ivillage.co.uk la pregnancy calendar si vedeti cate grame trebuie sa aiba de la o saptamana la alta.
Andreea si Emma sau Thomas de 24 saptamani (26 de la UM)
gusta spune:
Buna burtici si noi am venit la semnat de condica.felicitari noilor carucioare.Noi inca stam prost cu nervi cred ca saptamana asta e de vina e mai incarcata.Sper sa imi revin repede
.
Noi nu avem nici o noutate .Mapet boxeaza de mama focului dar asta e rezistam.
marilena si mapet
gabitzam spune:
Voi urmariti discutiile de la fetele mai "mari", de ianuarie-februarie, martie-aprilie? Tot ma gindesc cu emotie cum o sa fim cind o sa ne apropiem de momentul acela mare, cind o sa stam cu sufletul la gura, cind o sa aflam vesti despre una sau alta din fete... Mi se face pielea de gaina. Recunosc ca imi e teama de momentul acela. Ati discutat cu doctorii vostri despre cum o sa nasteti (natural, epidurala, cezariana)?
Aseara cred ca bebe sughitza, ca vreo 5-10 minute am simtit destul de ritmic cum salta in sus burta. Se vedea chiar si cu ochiul liber, a vazut si tati lui bebe, si a fost super incintat ![]()
Gabitza si bebe Andrei
DPN 31.05.05
crissu spune:
Da, complicat cu numele.
Maya Marisa ....foarte frumos Mickyy dar de unde le scoti ca si Malina imi place....adica te inspiri de undeva anume.
Lu' tati ii place Iulia si nu renunta la acest nume......n-am ce-i face.
Aaaaaa burtici am uitat sa va mai zic sa consumati multe lichide caci mie dr. Iosup mi-a zis ca am tesuturile cam deshidratate desi eu consum cam 2 l apa zilnic. Voi cam cata beti?
Criss si
19 saptamani+
Cloreta spune:
Gabitza, ce dragut a fost, imi vine sa rad:))
Imi place David Matei, cred ca mi-ar fi fost mai usor la nume de baieti.
Ne mai gandim/ certam pe tema numelui:)))))
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/0033.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiatmarepg2.jpg
Mickyyy spune:
crissu....habar n-am...ne vin pur si simplu. Malina a fost propunerea mea cu care tati a fost de acord din prima, Maya a fost a lui si mi-a placut si mie
. Cand ii cautam nume fetei eram in drum spre Braila.....asa ca vreme de vreo 2 ore am spus toate numele care ne treceau prin minte....si de baieti si de fete (pe atunci nu stiam inca sexul) iar cand am ajuns la Malina ne-a sunat bine la amandoi si asa a ramas pana in ziua de azi. Si cum voiam sa aiba si nume de sfant, tati a ales Ioana, care si mie-mi place.
Acum dupa ce-am iesit de la ecograf...tati a fost cel care a propus Maya, si ni s-a parut super din prima...dar din pacate nu prea stim cu ce sa-l legam. Marisa ne-a venit duminica.....ne uitam la un film in care pe o tipa o chema asa....si ni s-a parut noua ca e si nume de sfant, suna si bine, merge si combinat cu Maya....asa ca momentan ne-am oprit la combinatia asta.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
gabitzam spune:
Maya si Marisa nu au la origine amindoua cumva Maria? Ca mie asa imi suna.
Gabitza si bebe Andrei
DPN 31.05.05
Doro76 spune:
Salutari la gravidutze ![]()
Abia asteptam sa-mi dau si eu cu parerea. Asadar: in ceea ce priveste colul si eu stiu ca important e sa fie inchis, chiar daca e scurt! Eu nu am inteles inca daca se poate lungi in timpul sarcinii, asa cum, de exp mi-a crescut mie de la 29 mm la 32!!!
Am vazut mai multe rezultate ale bebeilor vostri la echo si mi-e teama ca fetitza din burtica e cam uriasa
: la fix 21 de saptamini avea 400 de grame.
Eu am luat maximum 4 kg, dar toate s-au asezat la burtica, asa ca nu mai incap in hainele de acum doua luni
Bixtonim am luat si eu ca nu mai puteam sa respir iar zilele trecute , cind simteam ca racesc am luat oscilococcinum, dupa ce am vorbit cu dr
Doro si bb EVA DPN 3 iunie
crissu spune:
Mickyy misto...........a fost cat de cat simplu la voi. Tati nostru e incapatanat vrea Iulia dar nu gaseste nici un nume de sfant care sa se potriveasca cu Iulia....???????? Poate imi dai tu vreo idee. 
Tu ai mai fost la Radoi in ultimul timp?