Mamici de mai-iunie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
at andreea spune:
Si ce mesaj frumos scriam! A trecut un coleg si mi s-a impiedicat de fire si gata, a facut o restartare rabla asta de computer.
Andutzy, ma bucur ca esti mai linistita.
Crissi felicitari pt. baietel. Elly_b, bine ai venit.
Cele care au ceva cu ziua de 24 - am vazut si eu stirea si eu cred ca nu ar trebui sa mai ascultati ineptiile celor de TV.
Andreea si Emma sau Thomas de 24 saptamani (26 de la UM)
nefertari spune:
Chestia cu muritul calc. cand ti-e lumea mai draga, ar trebui definita si adaugata legilor lui Murphy , daca nu cumva exista pe acolo pe undeva .
Mie mi-a "crapat" UPS-ul zilele trecute. Exact dupa ce terminasem o situatie ffff urgenta ...... pana de curent
Aici intreruperile de curent sunt frecvente
Mi s-a innegrit in fata ochilor - la propriu si la figurat si ce a fost la gura mea toata apa din Dunare n-a putut spala .
Mesaje vesele pentru fetele triste :
Brunet, simpatic, caut gagica cu port USB liber pentru transfer de
informatzie genetika
Dintzii tai sunt ca stelele de pe cer: de un galben orbitor shi la
mare distantza unul de celalalt.
- Ti`ai facut operatie estetica cumva? Caci am vazut azi la fereastra un cap de castravete in loc de cartof cum eram obisnuita...
Nu conteaza cat de inalt e cerul,cat de adanc e oceanul,cat de
puternic e vantul,cat de vast e raul,vreau doar sa-ti spun..... ca nu e treaba ta.
122. Salut! Sunt un extraterestru nervos in telefonul tau, ceea ce
> tastezi tu acum sunt co***ele mele! AAAUUU...YESS! Dupa zambetul tau vad ca itzi place. Mersi pentru laba! Pa!
- Am gasit mesajul tau printre cele 126 de mesaje primite astazi. Sa
> fie vorba de destin?
Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii
suporti, de o CRUCE sa scapi de ei.
Spune-mi, intra? Da? si doare? Ohh, da! Doare! Il bag incet! Tot doare!
Bine! Sa incercam alt pantof atunci!
Eu vreau tripleti. Tu vrei gemeni. Te invit la mine, ca sa vedem
cine castiga.
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
andutzy spune:
Mai fetelor, cu riscul ca ma bate Crissu, nu mai am rabdare sa nu va zic. Pana la urma are fetitza, am primit sms de la ea. Noi stiam prima oara ca ea baiat,eu fetitza si ziceam ca ne incuscrim, dupa aceea aveam amandoua baieti dupa ecografia mea la iosup, acum a fost si ea la iosup si se pare ca ne e scris sa fim cuscre![]()
Hai ca o las pe ea sa va zica mai multe cand ajunge, eu doar ma bucur mult pentru ea la ora asta!!!!!
Andutzy- UM 18.08.2004
gabitzam spune:
Atunci sa mai trecem o domnisorica pe lista, cu carucior roz :) Sint convinsa ca de-abia asteapta sa vina sa ne povesteasca. Nu-mi aduc bine aminte, daca ea isi dorea anume baiat sau fetita.
Prin urmare, doamnelor si domnisoarelor, scor egal la carucioare roz si bleu, 19
-19
![]()
Gabitza si bebe Andrei
DPN 31.05.05
mariamunteanu spune:
Ce-a fost pe 24 ian. ? N-am dormit toata noaptea, o fi fost luna plina ?
Maria 23 sapt.+
Androix spune:
Salut burticile!
Bun venit noilor burticute!
Doro, cred ca ai vrut sa zici ca ii tii pumnii lui Andutzi, dar nu ma supar sa mi-i tii si mie pentru maine.
Ca s-ar putea sa merg la doctor asa inainte de vreme ca mi-e dor de el ![]()
Nici eu nu stiam de ecografia de 27 de saptamani. Este cea de la 14 sapt, apoi 20 si apoi pe la treizeci si ceva parca... 27 nu am auzit. Eu zic ca nu merita sa arunci cu banii, mai ales daca le-ai facut pe cele mentionate inainte.
Elly, falfaielile alea sunt bebe. 
Mygirl,
mare dreptate ai!
Apropo de mobila, eu cred ca voi incepe prin a pune cava banuti la adapost si astept expo baby in aprilie. Fetele de la mamici de ian- feb au gasit la editia din toamna niste oferte care li s-au parut bune. Daca nu mai caut si prin alte parti. Ideea este ca nu vreau sa dau nici zeci de milioane, si nici sa las pe ultima suta de metri. Nu de alta dar sunt atat de cusurgioaica de felul meu incat daca l-as lasa pe tati sa ia singur patutul, siguuuuur i-as gasi o hiba si l-as pune chiar pe el sa doarma in patutul "defect" 
![]()
Andreea
23 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
nefertari spune:
Meciul se va fi terminat cand ultima candidata a nascut - exact ce spuneam ieri - ca ar trebui sa contorizam si schimbarile "bruste "de sex. Mai creste ceva , mai pica ceva
.Oare nu ne-a crescut si noua vreo punguta cu doi bani ?????
Sa o primim cu flori pe crissu .

Sa nu ma bateti rau
CURS PENTRU SOFERITE :
1) Ecuatia cu o necunoscuta: Automobilul
2) Exercitii de dinamica grupului: Ce trebuie sa fac cand stam in masina
3) Parcarea, ParteaI: Notiuni elementare
4) Parcarea, Partea II: Manevre
5) O adevarata provocare: Frana si acceleratia.
6) Cutia de viteze. Descriere completa (pentru blonde numai cutia automata)
7) Folosirea corecta a semnalizatorului.
Notiuni elementare de fizica: Corpuri in miscare
9) Adevaruri optice: Luminile rosie, galbena si verde ale semaforului.
10) Curs special: Parcarea in garaj.
11) Ecuatia cu mai multe necunoscute: Cutia de scule - descriere generala
12) Curs de supravietuire I: Unde se afla lumina de avarie
13) Curs de supravietuire II: Schimbarea unui cauciuc
14) Curs de supravietuire III: Schimbarea mai multor cauciucuri (Da, este posibil!!)
15) Curs de supravietuireIV: Verificarea cu succes a nivelului uleiului si a apei. 
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
Cloreta spune:
Buna burtici,
eu am facut azi analiza pentru dozare de anticorpi. Vineri am rezultatul.
Altfel vad ca va aprovizionat deja pentru bebe. Patut in genul asta era la CArrefour in jur de 2,7 milioane parca.
Cu ecografiile nu stiu cate sunt de facut, eu am fost la 10 si la 21 saptamani, intreb data viitoare la control. Oricum abia luna urmatoare ma duc la doctor din nou, am fost saptamana trecuta cu rezultatul de la eco morfo, m-a si masurat la burtica, a zis ca am colul putin scurt dar nu e problema.
In rest, tonus excelent!
Pupam burticile.
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/0033.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiatmarepg2.jpg
at andreea spune:
Stati asa ca eu nu pricep. Dozarea de anticorpi se refera la chestiile cu RH si cu grupa sanguina sau la altceva?
Am intrebat doctorul de familie si nu cred ca a priceput ce spuneam -probabil vorbeam eu pe langa total.
Asa ca lamuriti-ma voi, pana nu ma apuc de google-it 2 zile pe subiecte de RH si grupe sanguine.
Eu am O1, RH negativ si tati are A2, RH tot negativ.
Andreea si Emma sau Thomas de 24 saptamani (26 de la UM)
Cloreta spune:
Pt grupa mi-a dat mie sa fac
eu 01 tati AII, a spus tanti de la recoltari ca sunt rare cazurile cand nu iese ok si ca atunci neonatologul se ocupa la nastere, perfuzii.............nu mi-a spus prea multe.
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/0033.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiatmarepg2.jpg