Mamici de mai-iunie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 3
sim76 spune:
ely bine ai venit...si eu sunt noua pe aci,dar te rezolva fetele cu trecutul pe lista
cu miscatul am aceleasi nedumeriri,chiar incepusem sa ma cam panichez, dar se pare ca pe la 20 de saptamani incep bebeii sa miste asa mai in forta,asa ca esti pe aproape...
aseara cred ca am simtit-o si eu pe bebella asta a mea,chiar de cateva ori, dar azi se da puturoasa ...:)
Simona si bebella de 18 sapt +
gabitzam spune:
Buna dimineata la toate fetele si burticile!
Cam flescaiti nametii astia
Nu ma pling, ca nu tin neaparat sa avem zapada si gheata si mizerie. Dar aseara cind am vazut ca ninge ma gindeam ca dimineata nu mai gasim masina sub zapada in fata blocului.
Bine ai venit,Elly. Am sa te trec imediat pe listuta.Intrebai de miscarile bebe-ului. Nu la toate fetele este la fel. Eu de exemplu l-am simtit foarte devreme prima data, cred ca pe la 16 saptamani. Acum sint in saptamina 22 si deja simt un balet adevarat la mine in
. Alte fete l-au simtit mai tarziu.
Gabitza si bebe Andrei
DPN 31.05.05
crissi spune:
fetelor , sa ma treceti si pe mine cuun carucior ALBASTRUUUUUUUU

mi a spus Iosup vineri ca o sa am un baietzel care pare a fi foarte bine "DOTAT"
ptr. varsta lui...
in rest echografia a fost in regula , toate par ok, data probabila a nasterii poate fi intre 7 si 10 iunie...
Faza e ca baietzelu' meu sta cu capu' n sus si picioarele in stinga jos, pozitie pe care daca nu si o schimba , am mari sanse sa ajung la cezariana... well, ce sa va zik , sint fericita rau.. si ma bucur mult ca e bebeul ok...
in alta ordine de idei , am racit tare de tot, abia respir cu o nara... m am holbat toata noaptea la olynthu' ala , dar nu m am fasait in nas delok, dar nici n am prea dormit , nu stiu cum sa scap de raceala asta.. o sa incerc sa l comving pe tati sa ne faca o frectzie azi...
Va pup pe toate.. si pe cele noi ...
Crissi 21+
crissi
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Va mai scriu si eu, sa nu cumva sa ma uitati.
Burtica e bine, dar eu am o stare f. f. proasta. Tot astept sa imi revin. Vad ca multe burtici nu prea sunt in forma. Auzeam ieri o stire, cum ca 24 ianuarie ar fi fost cea mai depresiva zi a anului. Poate are si asta vreo influenta. Sau luna plina...
Pupici burticilor!
Cornelia
(24 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
sperantza nu moare spune:
buna dimineata tuturor, mamici cu burtici
nametii astia lipseau, noroc ca sunt flescaiti. detest zapada si iarna in general, dar de azi cred ca mai tare....
am tras o spaima mare de tot - noroc ca stau bine cu nervii. am plecat cu masina si l-am luat si pe tatal meu cu mine sa-l las in drum. dupa ce am dat zapada jos de pe masina, da-i si pleaca si m-au luat niste palpitatii de era sa-mi sara inima din piept, palpitatii dureroase, imi zvacnea jugulara si ma inecam. nu i-am zis nimic saracului tata ca cine stie ce se speria si eu mai tare. aproape de unde a coborat am vazut o farmacie deschisa si m-am dus acolo, mi-a dat farmacista o fiola de calciu si mi-am revenit. oricum nu cred ca mai conduc de azi, doamne fereste se intampla ceva in trafic...
o zi buna
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
carolinah spune:
Doro, eu as fi obtinut o programare la dr Iosup la CMU pt a 2-a saptamana de cand am sunat. Mie nu imi trebuia asa repede, dar tu incearca, eu zic ca reusesti. Si eu fac eco la 26-27 saptamani pt ca mi-a zis Meclea de la Sanador ca nu se vede septul interatrial sau asa ceva si ca trebuie repetata eco. Dar n-o mai repet la el din aceleasi motive enumerate de tine.
NewGirl (cred), e super patutul. Arata ca al Alinei, chit ca asta e Cam si am dat vreo 4-5 mil pe el in 2002. Si al meu nici nu are masa aceea de infasat. Asa ca avantaj tu.
Cornelia, revino-ti, fata mea. Bucura-te de copiii tai si lasa depresia
.
Si eu am contractii nedureroase la greu (traiasca NoSpa) si cateodata chiar si usor dureroase. Si ma feresc cat pot sa o ridic pe Alina, dar nu-mi reuseste intotdeauna. Si doctorita mi-a zis ca asta e tabu, dar ce sa fac? Si ea e copilul meu, nu?
Acum astept sa merg la eco pe 9.02 sa vad ce se mai intampla cu colul, ca de la a 2-a la a 3-a eco se scurtase de la 41 mm la 37 mm. Parca vad ca acum e pe la 32. Dar mai vedem.
Voi ce eco mai faceti? Eu am facut la 8, la 12 si la 19 saptamani. Si mai fac acum la 26-27. Si apoi?
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
andutzy spune:
Neata, fetele dragutzele cu burtici proeminente!
Hai ca am prins si eu glas. Am fost la ginec si m-a linistit. Col lung , inchis, a stat 10 min cu mana pe burtica si a zis ca miscarile sunt normale, burtica e moale si contractiile daca nu dor, pot fi oricat de numeroase ca nu sunt motiv de panica. Mi-a marit ratia de no-spa la 3 pe zi si cate un scopantil supozitor seara(NASHPA!!!)Dar ce nu face mami pentru puiul ei?
A zis ca nu e cazul inca sa renunt la serviciu, ca sunt ok. Contractiile pot aparea de exemplu si de la frig, dar mi-a repetat ca sunt normale. A zis ca se antreneaza uterul pentru expulzia finala ( a dat exemplu fitness-ul, cum ne antrenam noi muschii la sala sa facem fata la eforturi).
Abia astept sa vina Crissu a noastra de la eco, sa vedem ce a facut la nea Iosup. I-am tinut si ei pumnii toata dimineata.
Deci, cam atat de la noi doi.
Va pupam,
Dragos Alexandru si
Andutzy- UM 18.08.2004
nefertari spune:
Buna dimineata pe zapada ! elly_b - bun venit !
Deja cred ca frumoasa mea e campioana la rasucit ! Mi-a tinut un recital aseara ca-mi venea sa-mi dau demisia - acum se vede cu ochiul liber - deci m-am distrat de una singura uitandu-ma cum mi se modifica forma si consistenta burtii in fct. de pozitia rasfatatei .Parca era un titirez , mai ales dupa ce l-a simtit si pe tati ca a venit .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
Doro76 spune:
Crissi[/b, sa-ti traiasca baietelul si sa-l nasti usor!!
[b]Carolinah[/b, o sa incerc la Iosup la CMU. Dr meu spune ca ,in ceea ce ma priveste trebuie sa fac eco la 27 de saptamini din cauza colului care e scurt. La 14 saptamini era de 29mm, iar de atunci nu mai merg la birou si se pare ca s-a mai lungit un pic la 32mm.Din cauza asta trebuie sa stau cit mai mult in pat si e cam nashpa 

[b]Eli,, bine ai venit 

Doro si BB EVA 21 +
nefertari spune:
andutzy - in sfarsit sper ca te-ai mai linistit, asa ca lasa burtica sa faca fitness de una singura ![]()
crissi- felicitari pt baietel
sperantza - nu avem nevoie de senzatii tari in per.asta !
Cornelia - iti dau dreptate - ieri parca eram apucata - am tipat, aseara i-am pocnit una la fund lui Alex ,nu ca n-ar fi meritat-o insa in "conditii normale" n-as fi facut-o .
Se pare ca saptamana asta e urata rau pentru Varsatori , printre care ma numar 
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)