Mamici de septembrie - octombrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Flavia_Hurducas spune:
Mai primiti o mamica de sept-oct.?
Pana acum nu am indraznit sa vin la voi, pentru ca facusem doar cele doua teste acasa, care erau pozitive. Acum insa am si rezultatul de la analiza de sange si totul este adevarat. O minune!
Flavia
LiaMia spune:
Adriana - fericirea ta emana din felul in care scrii si ma bucur mult pentru tine. Sarcina usoara!
Cum de ai vazut toate acele detalii la eco 9+?
Lia
in sapt 10
Flavia_Hurducas spune:
Si incep cu o intrebare. Este vreuna dintre voi fumatoare. Eu fumam aproape 15 tigari/zi, dar acum incerc sa le reduc la mai putin de 5. Deocamdata am fumat doar 2 tigari si este tare greu. Voi cum v-ati descurcat cu aceasta problema? Speram sa ma apuce greturi si rau la mirosuri, dar nici vorba de asa ceva.
Flavia
Ioana75 spune:
Flavia, am citit la aspirante ca deja ai fumat 2 tigari
. Te rog eu nu mai fuma, sa nu faci vre-un rau lu' bb.
Eu fumeze vreo 14 ani. Din septembrie, cind m-am hotarit ca peste 3 luni vreau bb, am renuntat sa-mi mai cumpar tigari, si am fumat asa, max 1-2 pe zi de la colegi. Si nici macar in fiecare zi. Iar de cind mi-am facut testul pozitiv, n-am mai pus in gura tutun. Pur si simplu nu indraznesc, cind stiu cite malformatii sint cauzate de tutun.
Si sa stii ca nu mi-e greu deloc. Ofac pentru
, nu pentru mine
.
Ioana
adriana_i_ spune:
quote:
Originally posted by LiaMia
Adriana - fericirea ta emana din felul in care scrii si ma bucur mult pentru tine. Sarcina usoara!
multumesc! La fel si tie

quote:
Cum de ai vazut toate acele detalii la eco 9+?
Liain sapt 10
A fost eco transvaginal, si doctoritza a avut rabdare sa suceasca scula aia (scuzati descrierea plastica
), ne-a aratat manutzele si piciorusele... atat de mici... mai sa nu imi dau seama ce sunt... dar si cand m-am dumirit si am vazut si mugurashii degetelelor, am chiuit de bucurie
... Si totul e cu atat mai fantastic cu cat micutzul omuletz are doar 2 cm...
Nu stiu cum o sa rezist 5 saptamani cat mai sunt pana la urmatoarea eco...
Pupici,
Adriana
si bebitzu' in burtica, 8+ saptamani.
alinam spune:
Norina o sa vaem ce discuta pe aici...
Flavia eu sunt fumatoare, pana sa aflu ca sunt insarcinata fumam un pachet pe zi, acum imi ajunge un pachet doua zile, stiu ca e orikum prea mult, incerc sa ajung la 5 pe zi dar nu prea pot.... greu tare... azi de exemplu am avut o zi cumplita la munca si am fumat.... cum fumam pe vremuri, a fumez tigari ultra lights.

nu pot sa le las.
alinam spune:
aoleu,acum mi-am dat seama ce foame imi e! voi cum stati cu mancatul? mancati mai mult? mai sanatos??
eu zilnic pap un iaurt cu musli, iaurtul pentru calciu, in rest de toate, a, am fakut o pasiune pentru bake rolls sarati, simpli, dimineata pentru greturi la mine au efect 
Flavia_Hurducas spune:
Eu m-am abtinut cat am putut si astazi nu voi mai pune tigara in gura. Si sper ca maine nu voi mai fuma nici acele doua tigari. Oricum astazi a inceput sa mi se faca putin rau.
Dar, orice pentru un
sanatos.
Flavia

Sarcina usoara si fara probleme!