Mamici de septembrie - octombrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
adriana_i_ spune:
Buna fetelor ,
ma primiti si pe mine in club? UM 28.11.04, DPN 04.09.05 
Cate ceva despre mine: am 31 de ani, e primul copil si sunt extrem de fericita
. Pana acum nu am nici un fel de probleme, in afara de greatza de dimineatza care ma tine toata ziua, dar nu tare, numai asa cat sa o simt
, cam pe la pranz si seara ma ia cate o repriza mai tare, dar inca nu am vomat
. Sanii putin mariti si uneori durerosi, nu mi-e somn mai mult decat de obicei, in schimb obosesc extrem de repede. In rest, plutesc...
Pe bebe l-am vazut deja de doua ori si e un duuuuulceeeee
. Prima data la 7 saptamani de sarcina, la controlul care a confirmat-o. Avea 4.8mm, era cat un bob de mazare, si jumate din el era inimioara care batea voiniceste si ne-a furat inimile pentru totdeauna... A doua oara acum luni, deci la 9 saptamani (8 + o zi), are deja 2 cm, un capshor bine conturat, cu nasucul in vant, manutzele si piciorusele micutze, de abia inmugurite... Acum ma ocup sa cresc acolo degetzele
...
De luat iau deocamdata doar Acid Folic (5mg pe zi), probabil de prin saptamana a 15-a (cand ma duc din nou la control + masuratori de pliu nucal si organe + analize sange triplul test), voi lua un cocktail (vorba doctoritzei) care contine acid folic, iod, si nu mai stiu ce.
Ce sa va mai spun... Traiesc din plin fiecare clipa, nu ma stresez, ma feresc de orice situatie care mi-ar putea aduce stress sau nervi. Ma protejez, si mai ales vorbesc zi de zi cu bebitzu'... Sunt pur si simplu fericita...
Si ma bucur din suflet ca existati, ca am descoperit comoara asta care e DC-ul
.
Va doresc la toate sarcina usoara si fara probleme, si sa ne vedem cu bine la mamici de septembrie-octombrie 2005 ![]()
Adriana.
Ioana75 spune:
Lia, mersic de info!
Adriana, bine ai venit la noi! Sarcina usoara si bb sanatos! Ce frumos povestesti, sa ne mai zici ce faci
!
Ioana
alinam spune:
mama ce ne inmultim........ pe zi ce trece suntem tot mai multe
Mariana am vorbit cu medicul de familie, a zis sa-i fak o vizita sa-mi dea de fakut analize si dupa ce fak analizele ma trimite el la un ginecolog.
m-am mai linistit ca merg prima data la el, pentru ca am incredere in el.
Norina (sper ca nu am gresit numele) o sa nastem amandoua odata 
Racaru spune:
Buna fetelor,
Eu am fost la doctor la inceputul saptaminii pentru ca ma durea spatele foarte tare. Nu mi-a facut ecografie dar mi-a recomandat sa iau utrogestan (intravaginal) 4/zi+ magne B6 - 4/zi, iar acidul folic il iau de vreo 3 luni.
Pentru ecografie sunt programata saptamina urmatoare adica la 5 saptamini de la conceptie(7 de la UM).
Eu am antecedente- o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamini - asta este motivul pentru care doctorul meu mi-a dat atit de mult utrogestan.
Sper sa fie bine.
Felicity eu am simtit greata prima data in saptamina 4 de la conceptie. Stai linistita ca o sa ai si tu sau poate tu o sa fi o mamica foarte fericita dar fara greturi![]()
romana_74 spune:
am revenit! de fapt am fost in concediu medical si de luni intru in concediu de odihna! Asa ca fetele va doresc sa aveti zile foarte bune inh continuare, sarcini usoare si greturi moderate! Eu mor de greata si tin sa va spun ca nu mananc aproape nimic, dar cu moralul sunt bine deoarece, dupa 3 eco l-am vazut in sfarsit pe puiul meu bine si pe medic multumit! II batea inimioara si era tare jucaus. In rest ... am luat 3 examene si mai am unu si termin. Va mai scriu cand pot!
ROMANA&MATEI(04.07.2003) si mai nou bb din burtica
Ioana75 spune:
Romana 74, bafta la ultimul examen, si sa te intorci cu bine la noi!
Ma bucur mult cind aud de mamici care si-au vazut inimioara bb-lui batind! Sa-mi tineti pumnii azi la 5 va rog!![]()
Ioana
norina spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu o graviduta incepatoare si incerc sa ma adaptez la noul stil de viata.Abia de acum incep sa constientizez ce se intampla cu mine, ca pana acum nu-mi venea sa cred ( eu incerc de 2 ani sa raman).Desi am facut 2 teste, care au iesit pozitiv, mie si sotului meu ne era frica sa ne bucuram, nu care cumva sa fie o alarma falsa.In fine, acum sunt sigura, ca ma simt deja ca o mamica si incerc sa invat de la voi si din experienta voastra.Pana in prezent nu am fost la medic dar vreau sa ma duc sapt. viitoare sa ma linistesc si eu. Deocamdata singurele simptome sunt: umflarea sanilor si somn agitat in timpul noptii( iar ziua dorm pe mine
) Ce-i drept ar mai fi un simptom: am cam multi nervisori nejustificati
si vroiam sa va intreb daca e in regula sau am eu o problema?Apropos alinam- ma bucur sa stiu ca am o "sora" de sarcina. Te pup si astept sa mai vorbimV-am pupat pe toate 
adriana_i_ spune:
Ioana75: multumesc 
Norina: e normal
... Si eu am stari variabile, ca sa le zic asa, frumos
. Da' e bine ca nu ma tin mult... La fel si cu insomniile, tare rau dorm noaptea... De nu stiu cand nu am mai dormit intr-una toata noaptea, fara sa ma trezesc cel putin de doua ori...
Romana: tin pumnii la examene...
Pupici,
Adriana
si bebitzu' in burtica, 9 saptamani.
country girl spune:
Multumesc viitoarelor mamici pentru primire!
Din ce citesc in mesajele voastre, sarcina mea evolueaza normal pentru cele 8 saptamani pe care le are: greatza, insomnii, usoara tensiune abdominala, oboseala si nervishori
Nu prea am pe cine sa bat insa la cap, fiindca suntem singurei aici, eu si bebe.
Din fericire exista desprecopii si incep s ava cunosc pe voi celelalte viitoare mamici.
LiaMia spune:
Ioana75 - bafta la 5. Cred ca de-abia astepti. Si eu eram la fel.
Romana - bafta la examen. O sa ai un bb licentiat ![]()
Ina - buna si bine ai venit si din partea mea!
Pupici si aveti grija de burtici,
Lia
in sapt 10