Mamici de septembrie - octombrie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Mariana: Nu ma supar pe tine.
Adevarul e ca nu ma asteptam sa vina asa de repede si bebe3, pe care oricum il aveam in plan. De fapt sotul meu isi dorea trei copii si mi-a zis asta inca inainte de a ne casatori. Am fost un pic suparata, dar acum in speranta ca va fi fata si ca va fi mai cuminte decit al doilea astept cu nerabdare sa-i vad fetisoara.
Nu mi-am imaginat ca voi avea asa putere incit sa mai port o sarcina. Cind eram mica ziceam ca vreau copii dar sa-i faca altii, iar pe la 13 ani mi-a ghicit o tiganca ca voi avea trei copiii, am intrebat-o special si ca voi trai 83 de ani. Iata ca al treilea bebe apare la orizont, iar in privinta longevitatii… vom vedea.
Ti-am citit povestea nasterii si am convingerea ca daca va apare si al treila in viata familiei tale vei pastra sarcina.

Romana, Cristian (22.06.2003) , Alin (25.06.2004) si burtica de 6 sapt.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Bine ai venit printre noi norina, iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa inveti multe pe aici.

Fetelor, la 4+ este prea repede de facut un ecograf?

Voi nu doriti sa va creasca burtica? Eu ma dau cu ulei pe burtica si piept in fiecare seara si mor de nerabdare sa o vad cum creste.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

ma bucur ca s-a mai animat un pic atmosfera pe aici si ca ne-am mai inmultit
Lucia: nu stiu daca se vede ceva la eco la 4+. La 5+ eu de-abia am vazut un punctulet!!!

Mergi la inceput

Eu mi-am facut o programare la doctor inainte sa stiu ca sunt insarcinata, asta e pe 10 Februaie, pe atunci voi fi prin saptamana a 7-a. Oare e prea tarziu?

_

Mergi la inceput

Am gasit pe net o descriere faina a embrionului si de asemenea poze cu embrionul in fiecare luna. M-am gandit ca si voi vreti sa vedeti cam cum arata bebe.

http://babies.sutterhealth.org/babygrowth/fetaldev/bg_fetaldev-1.html

Este uimitor!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Lucia nu e tarziu deloc. Si eu mi-am facut probleme ca de ce imi face programare numai la 8 sapt, am inteles ca asa se face aici.
Oricum ai sa vezi ca iti vor face analize si ecograf daca e cazul,totul la prima programare si intr-un singur loc. La mine asa a fost.
Am facut testul de urina, tensiune, greutate, controlul ginecologic, colectii de secretii, ecografia. Te plimba doar dintr-o sala in alta, asa ca niste birouri.
Testul de sange e programat pt data viitoare, care este peste 1 luna. (sunt racita si cred ca de asta au amanat)
Daca mai pot sa te ajut cu informatii, cu mare drag.

Fetele eu imi calculez pe saptamani ca e mai simplu si vad ca si doctorita tot in saptmani vorbeste.
Marianamultumim de calcul.

Norina sarcina usoara. Bine ai venit!!!!
Ioanabea mult ceai cu lamaie si miere. Stai in pat cat mai mult si mananca usor.Saptamana trecuta am crezut ca inebunesc si eu cu raceala. Acum sunt mai bine si ceaiul de musetel mi-a fost de mare ajutor. Sanatate multa!

Eu ma simt bine, m-au lasat durerile de sani si parca ma simt mai normal.Pofta de mancare nu prea am , incerc sa beau lapte mult.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Viitoare mamici, ma adaug si eu pe lista voastra.
DNP 9 septembrie 2005
In ciuda tuturor pronosticurilor rezervate (ca sa nu spun pesimiste) ale medicilor din Romania, spre marea mea surprindere, sunt INSARCINATA
Vineri am programata prima consultatie la obstetrician.
Puteti sa-mi spuneti, cele care ati trecut deja prin asa ceva, la ce sa ma astept?

Mergi la inceput

country girl felicitari!!! Bine ai venit intre noi, eu inc a nu am fost la medic, dar imediat o sa vina fetele si o sa-ti dea ele toate detalile.

Si mie mi-au zis ca am uter impartit in doua si e fff greu sa raman, si dupa doua zile de la aflarea vestii am aflat ca sunt insarcinata.

Felicitari inca o data!

samila, esti o dulce. Si eu sper sa-mi faca ecograful in acelasi loc, cand am fost suspecta de chist ovarian m-au trimis foarte departe, dar poate ca la OB este diferit.

Multumesc mult pentru amabilitate, sigur o sa mai comparam experiente.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Eu nu prea am simptome, ma simt chiar bine, si nu fac decat sa ma ingrijorez. dar o fi prea prematur, am avut ultimul ciclu in 24 decembrie.
niste simptome acolo m-ar linisti.
oare sa repet un test de sarcina?
in 8 februarie merg la doctor.

bravo Racaru ca ai greturi e de bine!
eu am inima cat un purice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor, ce greata imi e.... nu asa ca saptamana trecuta cand luam si prenatale dar.. orisicat... totusi reusesc sa mananc mai mult decat sticks-uri si fructe
Ioana75 si eu am facut pasiune pentru paine cu unt pe care o combin... cu ardei gras, cu rosii, cu gem (separat) si ceai de coacaze cu lamaie.
Noilor mamici: Bine ati venit! Sarcina usoara si bebelusi sanatosi!

Oana D - 7 saptamani

Foto

Mergi la inceput