Mamici de septembrie - octombrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
mariana tache spune:
alina eu zic ca pe la 8 saptamani e numai bine daca te duci. Si pt prima data o sa-ti faca ecograf. Sigur, ma refer la ginecolog. Si nici nu are de ce sa-ti faca consult, numai daca vrei sa verifici ceva secretie. Deci sa nu0ti fie frica, ca o sa-ti placa la nebunie!
vickic si eu zic ca esti
. Si stai linistita ca si eu cu sotu' am adoptat aceeasi tehnica cu "retrasul"
, si uite ca acum asteptam bebe2
. 
mariana,
Stefan (20.04.04) si
bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
maimutoi spune:
buna fetelor, eu sunt in 8 sapt si inca nu mi-am ales un dr.ginecolog cu care o sa nasc. M-am tot dus la un cabinet particular unde mi-a facut si o prima ecografie la 6 sapt dar deja zic ca ar trebui sa-mi aleg dr.insa nu stiu la cine. Vreau sa nasc clar la Municipal, si ma gandeam sa aleg intre dr.Anca, si Grigoriu ca sa nu mai zic ca am auzit si de dr.Badiu acu de bune. Nu stiu ce sa fac? voi la ce doctori sunteti? si cam care sunt preturile pe la cabinetele lor particulare ca banuiesc ca acolo va cheama nu? am auzit ca dr.Anca ar fi f.scump dar cat de scump? Mai spuneti-mi si mie la ce doctori va duceti si ce impresii aveti despre ei pt ca eu sunt tare nehotarata si in plus am Rh-ul negativ si deja am inceput niste analize si ce sa mai trebuie sa ma grabesc sa ma ia deja in urmarire un medic bun.
va pup,
Dani
maimutoi spune:
ah sunt in 8 sapt de la UM si 6 de la conceptie si o sa nasc cam pe 9-10 septembrie. Se poarta frumos doctorii acestia??(Anca, Grigoriu)
Ioana75 spune:
Buna fetelor! Eu n-am cu ce ma lauda, azi am vomat prima oara (niste apa pe care o bausem dimineata
. Si am racit, am febra, ma doare gitul, imi curge nasul ... ooooof, nu stiu ce sa ma fac! Beau ceai si maninc piine cu unt si cu dulceata
.
Maimutoi, eu am mers la Badiu vineri; da consultatii la CM Unirea si CM Diagnosis. Si eu l-am ales tot pentru ca vreau sa nasc la Municipal, am auzit ca sint conditii foarte bune acolo. Sarcina usoara si bafta!
Ioana
Racaru spune:
Liamia, vorbesti asa de frumos, ca mi s-a facut asa o pofta de ecografie.... de nu mai pot.
Merg si eu saptamina viitoare... simt ca nu mai trece timpul odata.
Pupici
moni25 spune:
Mariana,in sfarsit m-am lamurit cum e cu socoteala.Dar mai am o intrebare:
Voi tineti socoteala in luni sau in saptamani?.
Deci fetelor,sunt in saptamana 8+.E bine?la fel ca Mariana Tache![]()
LiaMia spune:
Salut, fetelor!
Buna explicatia cu tinutul socotelii. Foarte utila! Nu-mi era nici mie clar.
Lia
9 sapt
norina spune:
Dragilor, va urmaresc de ceva vreme si tare mult imi place de voi. Dat fiind ca sunt si eu o mamica de sept-oct.'05, as dori sa ma alatur gastii voastre. Pentru inceput imi las si eu "datele" poate ma scrieti si pe mine pe lista voastra. UM 20 dec 04.....DPN 27 sep 05.Deocamdata sunt foarte proaspata si ca mamica si ca membru al acestui forum si nu am cu ce ma lauda, dar sigur vom tine legatura.Sanatate si aveti grija de voi!
Racaru spune:
Norina bine ai venit, sarcina usoara si bebelus sanatos si frumos.
Ce de mamici de septembrie! Se pare ca luna ianuarie a fost foatre productiva, anul 2005 a inceput foarte bine.
Felicity ce faci? Unde esti?