Mamici de septembrie - octombrie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

samila, ma bucur mult pentru tine. Imi inchipui cat de superb trebuie sa fie sa-ti vezi bebelul pe ecran.

Ma bucur ca ai avut un doctor bun care ti-a explicat pas cu pas tot ceea ce trebuie sa stii despre ce aparea pe ecran, pentru ca acel punct este bebelul vostru.

Eu merg in 10 Februarie la primul control si nu mai am rabdare.

Acum incep si eu sa simt ca devin mamica am un sentiment pe care nu l-am avut nicidata.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickic spune:

Ma primiti si pe mine printre voi?
Macar provizoriu, pina imi trece paranoia (desi vad ca e unul din simptomele graviditatii...)
UM a fost 27 dec., ar trebui sa imi vina ciclul poimiine, dar stiu ca e ceva in neregula cu mine, mai precis cu sinii mei care au luat-o razna de tot: ei sint (erau) micuti de felul lor, dar in ultimele patru zile aproape au crescut cu un nr, imi pocnesc sutienele (si nu port din cele strimte), parca urmeaza sa explodeze si mai ales in partea de sub brat ma dor infiorator, la orice miscare. Iar sfircurile s-au umflat si ele, ma simt monstruoasa...
Cum n-am alte probleme si mai sint si alte simptome zic si eu ca sint gravida (si-mi innebunesc barbatul, bineinteles, ca la altii nu cutez sa zic nici pis). Si ma gindesc si eu ca e cam imposibil (am folosit tehnica "retragerii"), dar iar imi simt bombele din piept si ma razgindesc...
Mi-ar placea sa intru in gasca voastra, chiar daca mor de frica (niciodata parca nu m-am simtit mai imatura ca acum)
Va salut cu drag si va urez sa aveti sarcini usurele si copii de pomina!
Vic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Felicity felicitari pt sarcina. Sa ai o sarcina usoara.Ma bucur ca esti in grupul nostru. Sensibilitate la miros am din saptamana 5.
Luciaeste intradevar ceva deosebit sa iti vezi bebe-ul. Mai un pic si il vezi si tu. Mie mi-a dat ca un fel de felicitare pe care scrie ca e prima fotografie a bebe-ului nostru si inauntru este fotografia. Foarte dragut.
vickic bine ai venit in grup.Durerile de sani m-au terminat si pe mine la inceput. Acum au inceput sa ma lase. Sa iti iei sutiene de bumbac, cele mai indicate sunt cele pt sport (asa am citit in carti).
Locca nastem in aceeasi zi oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

vickic draga mea, nu vreau sa-ti dau iluzii desarte, dar sa stii ca si eu am simtit ceva deosebit, parca simteam ca sunt insarcinata chiar inainte sa imi intarzie, deci exact ca si tine.

Ca sa scapi de sters ti-as recomanda sa faci un test ca sa tii se confirme cat mai repede dubiile, eu am luat in farmacie (Rite Aid) o cutie care avea 3 teste si a costat in jur de $12.00, la voi in Canada sigur e si mai ieftin. Merita sa-ti iei si daca nu e de data aceasta, o sa le ai pentru alte dati cand o sa ai banuieli.

Eu am simtit ca nu mai doream sa mananc prajeli, nu-mi era greata, doar ca imi pusesem in gand sa mancam de acum inainte mai mult mancare sanatoasa.

Vic, noi te vrem la mamici, deci vezi ce faci!

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Buna dimineata, fetelor!
Lucia- multumesc pentru mesaj. Legat de eco, eu am facut deja trei pana acum (la 5, 6 si ieri, la 8 saptamani). Medicul mi-a spus ca nu sunt contraindicate eco pentru bb. Sunt incantata pentru l-am vazut pe micut: ii bate inimioara si mi-e drag de el de nu mai pot!
O sa vezi si tu pe 10 feb cat de minunat e bb-ul tau! Pana atunci, rabdare!
Vickic - bafta multa si sa ne aduci vesti bune!
Pupici!
P.S. Ce ora e la voi acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Neata,fetelor!
Liamia,tu ai facut deja 3 eco pana acum?ce se vede la un BB asa mic? convingeti-ma si pe mine ca eu n-am nici o tragere de inima sa ma duc la ecograf.eu am zis sa ma duc prin luna a 4a cum m-am dus la prima sarcina.In rest nimic nou sub soare.Nici o greata nimic.
Uneori sun cam nervoasa asta chiar ma scoate din sarite.Voi sunteti?
eu am 8 saptamani de la UM si 6 si 3 zile de la conceptie,ca inca nu m-am lamurit cum

se calculeaza
la serviciu o sa anunt cu 2 saptamani inainte sa nasc.Acum stiu foarte putin dintre prietenii mei.
Ma gandesc cum o sa am burta toata vara,cum va trebui sa-mi schimb garderoba,cum o sa trec peste licenta in 6 luni,etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Neata fetele,
Sunt si eu pe aici astazi este a doua zi cind simt greturi usoare.
Am 6 saptamini de la UM.
Felicity, ce mai faci ? cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neatza, ma intorc cu gretzurile mele si cu o intrebare, deci am 6 saptamani de la UM si 4 de la data conceptie.... ma rog aproape cand ar trebui totusi sa mer prima data la medic??? si ce imi face nenea medicul prima data??? eu am zis ca sunt nestiutoare ... si in afara de asta sunt o fricoasa........ de tot ce inseamna medici si intepaturi. eu pana la varsta asta nu mi-am fakut niciodata analize, nici macar grupa sanguina nu o stiu sa imi fie rushine da aratatimi-l si mie pe ala care nu are nici o durere si merge la medic, asa sa vada daca are ceva..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Salut din nou!
Greturi usoare? Suna cunoscut de vreo daoua dimineti incoace. Mi-a scapat pana acum, dar: eu am 9 sapt de la UM si ~7 de la conceptie.
Moni25: prima eco am facut-o pentru confirmarea sarcinii (desi facusem vreo trei teste de sarcina in trei dimineti diferite, toate pozitive). Dar, de, sotu', care-i tare sceptic in general, a zis ca nu vrea iluzii de pomana asa ca l-am dus la ecograf, ca sa se poata omu' bucura in voie dupa aceea. Cum d-na doctor ne-a zis ca semne sunt (bb era cat un punct negru in uter!mancal-ar mama!),dar sa mai revenim totusi intr-o saptamana pentru decizia finala, iata-ma si la a doua eco, cand bb era deja lipit bine merci de peretele uterului.
Pe cea de-a treia, recunosc, am facut-o de dor, sa-l mai vada mama, ca de mangaiat il mangai de zor.
alinam: analize? sunt destule, unele obligatorii (sida, sifilis, rh, toxoplasmoza, anticorpi rubeola) si altele la sugestia medicului (la mine generalist deocamdata, sapt.viitoare mi-l aleg si pe ginecolog si ma duc la el cu tot setul de analize facut).
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, dragelor, va salut!
Am si eu o intrebare la voi: de ce va chinuiti sa tineti minte si nr de saptamani de la UM si nr de saptamani de la data conceptiei??? Nu asa se procedeaza. Daca tii socoteala pe saptamani se calculeaza de la data UM, deci nu are nici o treaba data conceptiei (asa tine socoteala orice medic). Daca vrei sa tii socoteala pe luni atunci tii cont de data conceptiei nu a UM, dar asa e mai comlicat. Iar daca vreti cumva sa tineti socoteala in saptamani si vreti sa stiti si in luni, se calculeaza asa: primele 3 luni se socotesc a cate 6 saptamani, iar urmatoarele luni de cate 4 saptamani (datorita faptului ca o luna are mai mult de 4 sapt.)
Deci, de ex, eu am 8 saptamani (maine intru in sapt 9). As fi tentata sa zic ca maine intru in luna 3, dar nu e asa. Acum am o luna si 2 saptamani de sarcina. Sper ca m-ati inteles si ca v-am venit de ajutor la cele care nu stiati exact cum se calculeaza.

Eu am fost ieri la eco. Mi-am vazut odorul! E un frumos si un bursuc. Dupa eco era cu vreo 5 zile mai mare, dar probabil e un capatanos, ca restul familiei . Ne-am indragostit pe loc de el (eu si cu sotu') si suntem in al noualea cer de fericire. Medicul a zis sa ne ducem la control peste 6 saptamani, dar eu am zis ca e bine si la 4 , ca nu ma pot abtine sa nu ma duc mai repede. Numai atunci are 12 sapt. si o sa-l vedem in adevarata lui splendoare. Acum nu am cerut poze, ca de emotia mare am uitat, dar sper ca le-a stocat medicul si ca ne da data viitoare.

Moni, eu nu stiu cum te poti abtine sa nu te duci la eco, cu atat mai mult cu cat ai deja un bebe si stii ce frumos e sa-l vezi acolo in burtica! Eu numai la eco as sta.

Bine ati venit burtici noi!

mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput