Mamici de septembrie - octombrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
LiaMia spune:
Salut tuturor si felicitari pentru burtici!
Bebe al meu are 7 saptamani
si este programat pentru 28 august. Acum poate sa fie mai devreme sau mai tarziu... Oricum, inafara de sani nu prea se manifesta altceva (greturi
si sper sa fie totul bine si frumos si de acum incolo.
Sa aveti grija de voi si de burtici si sa ne auzim cu bine!
LiaMia spune:
Ce faceti? Unde sunteti? Pe la 18:50 ma duc la eco sa-l vad pe bebe (din nou!) si nu am cu cine sa ma bucur de eveniment (afara de sotu', care vine sa ma ia ceva mai incolo). In rest, colegii sunt cam pe dinafara euforiei mele drept pentru care speram la voi ceva mai mult entuziasm... dar ne reauzim noi, maine!
Pupici si multa voiosie!
lucia_cs spune:
Fetelor, atat de calda este atmosfera aici, atat de cald este entimentul de a fi mama... Inca am probleme cu realizarea aceastui fapt, dar simt deja ceva deosebit, simt o liniste enorma.
Pentru cele care doresc sa vada o parte din subiectul vechi am sa pun niste link-uri care va vor da primele 3 pagini separat.
Pagina1
http://216.239.63.104/search?q=cache:CKmV6NBmmRQJ:www.desprecopii.com/forum/topic.asp%3FTOPIC_ID%3D39190%26whichpage%3D1+Mamici+de+septembrie+-+octombrie+2005&hl=en
Pagina2
http://216.239.57.104/search?hl=en&lr=&safe=off&rls=GGLD%2CGGLD%3A2004-22%2CGGLD%3Aen&q=cache%3Awww.desprecopii.com%2Fforum%2Ftopic.asp%3FTOPIC_ID%3D39190%26whichpage%3D2
Pagina3
http://216.239.57.104/search?hl=en&lr=&safe=off&rls=GGLD%2CGGLD%3A2004-22%2CGGLD%3Aen&q=cache%3Awww.desprecopii.com%2Fforum%2Ftopic.asp%3FTOPIC_ID%3D39190%26whichpage%3D3
Restul paginilor nu reusesc sa le gasesc, desi ne-am chinuit destul de mult.
Sper sa va fie de folos, chiar daca e putin.
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire. 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
Margot spune:
Daca tot vorbeati de paranoia intram si eu in club.Asa ca n-am mai rezistat si m-am dus astazi sa fac un eco.Chiar daca inimioara i se vede batand abia peste o saptamana m-am linistit ca bebe este acolo si are 1.5 cm.Intrasem la idei fiindca n-am greata, nici pofte si sanii parca nu ma mai dor.
Asa ca acum sunt tare bucuroasa si anunt pe toata lumea ca e sigur bb.
Va pup
Margot
lucia_cs spune:
Acum am testat, nu prea merg paginile respective daca incercati sa le deschideti asa :(
Haideti ca va zic cum sa faceti:
Mergeti pe google si bagati la "Search" urmatorul text:
Pentru pagina1:
cache:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39190&whichpage=1
Pentru pagina2:
cache:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39190&whichpage=2
Pentru pagina3:
cache:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39190&whichpage=3
De data asta trebui sa mearga.
LiaMia, eu sunt aici si alaturi de tine, am sa ma bucur cu tine. 
PS. trebuie sa bagati si acel "cache" in "search"
_
lucia_cs spune:
quote:
Originally posted by Margot
Daca tot vorbeati de paranoia intram si eu in club.Asa ca n-am mai rezistat si m-am dus astazi sa fac un eco.Chiar daca inimioara i se vede batand abia peste o saptamana m-am linistit ca bebe este acolo si are 1.5 cm.Intrasem la idei fiindca n-am greata, nici pofte si sanii parca nu ma mai dor.
Asa ca acum sunt tare bucuroasa si anunt pe toata lumea ca e sigur bb.
Va pup
Margot
Vezi? Bebe e bine si exista acolo, e micut si dragutz. Este bine ca te-ai dus pentru ca asa esti tu mai linistita.
La cate saptamani incepe sa-i bata inimioara?
_

Felicity spune:
Multumesc mult de raspunsuri.
m-am mai linistit.
de fapt azi e ziua cu dureri de sani, si e bine.
voua cand v-au aparut greturile si sensibilitatile la miros, in ce saptamana?
toate cele bune la viitoarele mamici!!
locca spune:
Felicity, la mine greturile au inceput cu vreo 2 zile inainte de implinirea a 6 saptamani si tot atunci si sensibilitatea la miros.
ruxandra (8s+)
lucia_cs spune:
Felicity, se pare ca sarcinile noastre s-au prins cam in acelasi timp, si eu sunt in saptamana a 4-a. Poate o sa nastem in aceeasi zi.
Mi se parea mie ciudat ca intrebi exact ceea ce doresc eu sa intreb. 
_
samila spune:
Fetele, acum am venit de la doctor, prima programare. Sunt in 8 saptamani, totul e in ordine si am si prima fotografie a lui bebe.
Foarte bine s-au purtat cu totii si doctorita e o scumpa. Sotul a fost cu mine tot timpul,ne-au aratat minitorul si explicat tot timpul ce se vede.
Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista, acum e confirmata sarcina (data probababila a nasterii 1 septembrie).
pupici la toate