Mamici de septembrie - octombrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Flavia_Hurducas spune:
Bineinteles Ioana, ca sunt stresata, mai ales datorita lipsei semnelor. Abia astept sa merg maine la dr. Si sa vad cu ochii mei la eco ca totul este in regula. Am momente cand ma gandesc ce se intampla in burtica mea, de nu ma anunta nimic...
Am mai ramas insarcinata si in 2000, insa atunci am avut si greturi si sensibilitate la anumite mirosuri, n-am putut sa ma ating de tigari, aveam pofte.
Flavia 5+
alinam spune:

mor de ciuda, fumul altuia nu il suport da pe al meu, da, 

doar cand dorm nu ma gandesc la fumat. azi am incercat sa fumez doar jumatete de tigara, da nici asa nu e bine............ ca fumez cate jumatete din doua in doua ore ............
Flavia_Hurducas spune:
Alinam, eu credeam ca sunt o fumatoare inraita, care nu se va putea niciodata lasa de tigari, doar in cazul in care mi s-ar facea rau. Nu mi s-a facut rau, nu am nimic, dar m-am gandit la cat de mult mi-am dorit acest copilas, cat am suferit cand imi ziceau unii sau altii ca mai trebuie sa astept (din motive medicale), iar acum, cand minunea s-a intamplat, eu sa nu fac nici un sacrificiu? Drept urmare, astazi nici macar nu mi-a trebuit tigara. Sper sa ma tin tot asa. Multa bafta si tie!
Flavia 5+
norina spune:
Flaviasa stii ca inca nu am fost la dr, am facut doar 2 teste in zile diferite,dar stiu sigur ca sunt
pentru ca nu mi s-a mai intamplat asa niciodata- sunt tare fericita.M-am programat la dr. pe 3 febr. - ca am zis sa se vada ceva macar, ca acum am inteles ca e prea devreme pt eco.Flavia , daca te duci inainte, te rog sa-mi spui si mie vestile.alinam nu mai fii suparata, ai sa vezi ca ai sa reusesti, esti pe drumul cel bun
. Cum te mai simti ca gravidutza?Norina
Ioana75 spune:
Adriana, Flavia - listuta de la capitolul asta e administrata de Veve, si nu stiu cit de des intra pe la noi. O sa incerc sa deschid eu cap. 3, si sa updatez lista acolo.
Alinam, hai nu mai fuma
. Te rog eu mult. Si toate fetele de aici (nu-i asa, fetelor
?). Si bb mic te roaga sa nu-l mai afumi, ca nu ii place.
Ioana
Flavia_Hurducas spune:
Norina, eu merg maine seara. Dar din pacate numai luni voi putea sa iti spun ce am facut. Dupa cate mi-a spus Ioana, la 5+ sapt. Am sanse sa vad sacul si sa ma linistesc putin. Eu vreau sa imi fac cat mai curand toate analizele sa ma conving ca otul este bine. Si abia astept sa imi vad bb-ul.
Flavia 5+
alinam spune:
va multumesc pentru mesajele de incurajare !
Flavia as vrea sa pot, ma apuca o stare de nervi si de frustrare..... o sa incerc
Norina ca graviduta ma simt bine, doar greturi si atat..
.... sa va spun , sa nu va spun... oare a mai trecut vreuna dintre voi prin starea prin care trec eu acum??? sper doar ca e o pasa proasta, ma gandeam daca as putea intoarce timpul daca as mai ramane insarcinata??? raspunsul ma sperie , e nu, as mai amana........ stiti de ce? cred ca m-a apucat frica, am citit pe alte forumuri despre nastere si am vazut si poze si m-am speriat rau, imi e ciuda pe mine ca nu pot sa ma bucur asa ca voi, parca nu constientizez ca e un bebe in mine.... oi fi eu si mai alintata si mai egoista, imi e rushine de mine da asta simt acum.
orikum cand va citesc mesajele ma mai "inviorez" pentru ca simt ca nu sunt singura, mi se pare ca sotul nu ma intelege ca nu e in pielea mea, ca nu trebuie sa suporte el toata treaba asta, 9 luni, nasterea, chiar ma enervez cand imi spune ca "toate femeile nasc si nu mai moare nimeni "......
da cred ca firca e de vina.
poate maine o sa ma simt mai bine, sau mai bine zis poate dupa ce o sa-l vad la ecografie o sa ma "trezesc"
Flavia_Hurducas spune:
Alinam, astfel de stari nu sunt recomandate acum. Ar trebui sa lasi toate gadurile negre deoparte si sa incerci sa faci tot ceea ce e mai bine pentru tine si bb. So oricum, sa stii sa sensibilitatea si starile depresive sunt caracteristice gravidutzelor.
Un
pentru tine!
Flavia 5+