Mamici de septembrie - octombrie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Neata fetelor,
Am greturi mai mari, astazi am luat pastila de acid folic si mi s-a parut ca are un gust ingrozitor.... pina acum nu i-am mai simtit gustul.
Voi cum stati cu constipatia? Eu am inceput sa ma constip si nu stiu ce sa fac in afara de a minca fructe inainte de masa.

Va pup si va doresc o zi cit mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!
Multumesc pentru cuvintele frumoase, a fost intr-adevar un sentiment deosebit. Pacat ca n-a putut sa fie si sotzul, momentan e plecat din tara, dar data viitoare nu mai rateaza.

Am renuntat si eu sa iau suplimentul de Materna dimineata, de ieri il iau seara. Si asta pentru ca am asa un rau dimineata... Azi iar am vomat, dar nu stiu ce, ca eu nu pun nimic in gura dimineata.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Neata fetelor!Azi m-am rezit foarte sifonata,ma asteapta zile grele si la serviciu,incepe sesiunea sambata,tot sambata este ziua Mariei, se apropie si licenta si nu am chef de nimic.
Nu am greturi, desi azi ma simt dubios,insa am ameteli si este foarte nasol.La prima sarcina nu am avut.Voi aveti asa ceva?
Ma bucur ca n-am mai adunat.Cat despre greutate ma bucur ca am pus deja vreo 4 kile pe mine,caci eu sunt foarte slabuta.La prima sarcina am pus vreo 18 kg si am dat jos mai mult decat ar fi trebuit.Deci mananc cat vreau,nu-mi numar caloriile si am o pofta teribila de ciorbe si nectar de portocale.
Numai bine!
Moni 8+saptamani si Maria 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Va aud ca va e rau dimineata si nu numai. Eu nu prea experimentez decat niste greturi usoare tot dimineata si foarte rar pe la pranz. Cred ca difera de la organism la organism. Mai am auzit si la alte persoane ca nu au avut nici o treaba pe perioada sarcinii si ca le-au priit cele 9 luni de .
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata la toate gravidutzele!
Cred ca incet, incet incep sa constientizez ca am un bb in burtica, dar nu din cauza semnelor prevestitoare, care la mine lipsesc cu desavarsire. De astazi nu mai fumez si in erc sa fac tot ce este mai bine si mai bun pentru bebe.
Voi toate aveti gerturi si sensibilitate la mirosuri etc? Eu am numai o stare de somnolenta si sanii mai mari si uneori durerosi. Cutoate acestea, stiu ca bb este acolo!!!

Lucia la mine UM a fost in 22 decembrie, deci astazi sunt in a 37-a zi, sapt.5+. Am aflat abia acum doua zile. Maine am si programare la dr., dar nu cred ca se va vedea ceva la eco.

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Flaviafelicitari pt schimbare Ma bucur f mult pt tine. Sa stii ca nici eu nu am pana acum greturi,la mine a fost UM 20 dec, deci suntem cam in acelasi stadiu. Poate ne spun fetele cam cand au inceput la ele greturile (nu ca as vrea sa le am) dar nu vreau sa ma bucur inainte de a sti cum stau lucrurile.Astept vesti de la fetele cu burtica mai mare.Norina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Norina, tu ai ajuns si la control sau ai numai rezultatele testelor?

Flavia 5+

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

La mine au inceput greturile in saptamina 6(4 de la conceptie)

Stie cineva trucuri pentru greturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Flavia, la 5+ o sa vezi sacul, ca e in uter, daca e prins bine ... O sa te linisteasca (in caz ca esti asa mai stressata ca o parte din noi). Bafta la doctor, sa ne spui ce ai facut!
Iar in legatura cu fumatul, imi pare rau daca am fost prea dura, dar ma bucur mult ca ai hotarit sa te lasi!

Norina, la mine greturile au inceput din 6+, dar erau foarte usoare. Acum sint in 8+ si e mai rau. Dar poate tu o sa ai bafta, si faci parte din care nu au nici un fel de rau!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Fetelor s-au dus si la mine "vremurile" cand mi-era rau doar asa usor ... De ieri de pe la pranz tot intr-un rau ma tine, cu foarte mici pauze... Sunt nauca si ametzita, parca nu mi se invart neuronii... Si mai am de stat pana la 6 la birou... Ii dau din greu cu apa cu lamaie, mai ies cateva minute la aer, da' degeaba... Offf...

Da' ma consolez ca dupa saptamana a 12-a nu vor mai fi probleme de astea ...

Pupici si fruntea sus cele care lupta cu raul , bebicii sa fie bine

Adriana si bebitzu' in burtica, 8+ saptamani.

Mergi la inceput