Cat dau nasii la nunta?
Raspunsuri - Pagina 9
tigrutz spune:
Turturica, sper ca nu te-am jignit, pt ca si tu esti ardeleanca, era doar o remarca ironica la ce a spus nasicu....
o , sa ma revansez....
Alinus25 spune:
Deci, hai sa va spun... si eu sunt ardeleanca, dar chestia asta ca sub 600-700 EUR nasii nu pun la masa, nu stiu ce sa zic. Noua intr-adevar nasii ne-au pus 800 EUR, dar noi nu pentru bani i-am chemat, ci pentru ca sunt tineri, suntem chiar rude si ne intelegem foarte bine. Stiu nunta aici in Oradea, unde nasii au pus 300 EUR, pentru ca atat si-au permis, iar mirii au fost foarte incantati, au fost fericiti pentru ca a avut cine sa ii cunune. Nu mi-ar place sa cred ca cineva te cheama ca nas doar pentru bani, este urat...
Deci fiecare pune la masa atat cat isi permite, nu cat se pune sau cat pun altii...
Va pup
Nunta noastra
Rexanne spune:
Mai fetele...daca e sa fim sincere acum...nu stiu cate cupluri fac nunta pentru distractie...Eu la jumatate din nuntile la care am fost s-a facut nunta pt bani...Ceea ce din punctul meu de vedere este tragic...Personalmente nunta mi-o fac din placere si bucurie...adica vreau sa ma dicstrez si eu, dar si invitatii...Nu fac concesii si vreau ce este mai bun...acu' sa nu va ganditi la fitosenii, ca nu sunt genul..si nici ubi...
Cat despre nasi..noi o sa facem o mica cosa nostra...Nasii nostri sunt prieteni foarte buni de-ai nostri, tineri si frumosi si de treaba! Iar un alt prieten din gasca nostra ne-a rugat sa le fim nasi anul viitor! Deci io o sa fiu nasica de 2007!!
CAt despre bani, cred ca fiecare ar trebui sa dea cat isi poate permite, eu nasii nu i-am ales pentru bani (drept sa va spun, mie mi se pare putin jenanta faza asta...)ci pentru ca ma inteleg foarte bine cu ei!!
Hai ca m-am intins! V-am pupat!
alinacn spune:
quote:
Originally posted by Rexanne
Mai fetele...daca e sa fim sincere acum...nu stiu cate cupluri fac nunta pentru distractie...Eu la jumatate din nuntile la care am fost s-a facut nunta pt bani...Ceea ce din punctul meu de vedere este tragic...Personalmente nunta mi-o fac din placere si bucurie...adica vreau sa ma dicstrez si eu, dar si invitatii...Nu fac concesii si vreau ce este mai bun...acu' sa nu va ganditi la fitosenii, ca nu sunt genul..si nici ubi...
Cat despre nasi..noi o sa facem o mica cosa nostra...Nasii nostri sunt prieteni foarte buni de-ai nostri, tineri si frumosi si de treaba! Iar un alt prieten din gasca nostra ne-a rugat sa le fim nasi anul viitor! Deci io o sa fiu nasica de 2007!!
CAt despre bani, cred ca fiecare ar trebui sa dea cat isi poate permite, eu nasii nu i-am ales pentru bani (drept sa va spun, mie mi se pare putin jenanta faza asta...)ci pentru ca ma inteleg foarte bine cu ei!!
Hai ca m-am intins! V-am pupat!
Fetelor vad aici niste sume.....Pai eu am nunta in oct anul asta, am vorbit in stg si in dr ca nu aveam nasi si nu vrem decat pe cineva care sa ne tina lumanarile la biserica ca restul sunt platite de noi si.... nu ne-a vrut nimeni, deci....
abea acum o saptamana am dat si noi de niste nasi cu suflet, ca de juma de an ne tot rugam si nimeni nimic, vorba aceea restaurantul aranjat, biserica aranjata, toate cele aproape cumparate 100% si noi nu aveam nasi(halal situatie, nu..........
nunta , da o faci pt distractie, dar distractia nu poti sa o faci fara buget, iar daca faci si imprumut la banca pt nunta si in final iesi in pierdere trageti singure concluzia, ca nu doresc nici la dusmanii mei asa situatie
oanaiasi spune:
Eu am fost la 2 nunti in ultimele 2 luni si la ambele nasii au pus cate 1000 E, iar parintii la fel!
Taaaaaare as vrea sa am si eu norocul asta!
Oana
Eterna optimista!
koalitza spune:
Fetelor vom fii si noi nasi pe 19 august si ma intrebam ce inseamna sa platesti biserica?! La biserica mi s-a spus ca doar preotii, deci oficierea cununiei religioase. Dar mai am cunostinte care zic ca ar fi platit tot, adica si taxa de inscriere (pe care eu am platit-o deja) si corul bisericii. Voi ce stiti?
Cat despre dar ne-am gandit la 10 milioane la masa, (noi doi si copilul nostru de 3 ani, care oricum nu are meniu)si un cadou-ziceam noi un cuptor cu microunde, undeva pe la 2 milioane. In afara de astea, mai platim voalul (trebuie si coronitza?!) si lumanarile si buchetele.
alionushca spune:
Da eu tot consider o mare timpenie sa alegi nashii dupa bani - la noi chiar daca nashii au de unde, nu i-am ales pentru bani - nashul tot timpul spunea ca el e bun doar sa fie cumparat pentru sfaturi - sunt oameni extraordinari - si in fiecare zi ma bucur si nu-mi vine a crede ca ei sunt nashii mei.
Cel mai mult m-a jignit o prietena ( ne cunoastem de 20 de ani) -mi-a spus ,, sa stii ca eu la inceput am crezut ca voi ati ales nashii pentru bani,, - imi venea s-o trasnesc
Si nu prea vad eu care este avantajul banilor nashului - ce isi imparte banii cu mine dupa ce a trecut nunta sau ce, fiecare cu buzunarul lui - ma mir sa fie atit de timpiti unii oameni sa-si aleaga nashii doar pentru cele citeva sute de euro care le vor pune pe masa.
Aliona
adirys21 spune:
Hello
Si mie mi se pare o prostie sa faci nunta pentru bani...sau sa alegi nasii dupa bani.Parerea mea e ca nunta o faci pentru tine...ca sa te simti tu bine..sa fii mireasa...si sa te bucuri de acele momente.Cel putin de asta am facut noi nunta.La noi nasii au dat cate 400 eur de pereche+lumanari(care au fost cam scumpe la o perteche de nasi)+biserica+voal si coronita si palaria de dupa.
http://community.webshots.com/user/adirys21
alinacn spune:
quote:
Originally posted by alionushca
Da eu tot consider o mare timpenie sa alegi nashii dupa bani - la noi chiar daca nashii au de unde, nu i-am ales pentru bani - nashul tot timpul spunea ca el e bun doar sa fie cumparat pentru sfaturi - sunt oameni extraordinari - si in fiecare zi ma bucur si nu-mi vine a crede ca ei sunt nashii mei.
Cel mai mult m-a jignit o prietena ( ne cunoastem de 20 de ani) -mi-a spus ,, sa stii ca eu la inceput am crezut ca voi ati ales nashii pentru bani,, - imi venea s-o trasnesc
Si nu prea vad eu care este avantajul banilor nashului - ce isi imparte banii cu mine dupa ce a trecut nunta sau ce, fiecare cu buzunarul lui - ma mir sa fie atit de timpiti unii oameni sa-si aleaga nashii doar pentru cele citeva sute de euro care le vor pune pe masa.
Aliona
asa e, nic eu nu vreau nasi cu bani, iar cei care fug dupa nasi cu bani nu ii inteleg.asta vorbeam si cu al meu, degeaba ai nasi cu bani (cat sacul) daca nu te ajuta cand esti la ananghie, daca nu iti da un sfat, daca nu te suna de ziua ta sa iti spuna un la multi ani.mai bine un om cu coloana vertebrala, cum spunea cineva
parerea mea
Dory232002 spune:
Noi vom cununa anul viitor, la tara, undeva in judetul Tr.
La noi in zina pe langa cadoul de cununie si banii care se dau pe masa, nasii mai au obligatia sa cumpere si sa plateasca urmatoarele:biserica, lumanarile, voalul si coronita, farduri+parfum etc,turta miresei, bijuterii(cercei,colier, bratara),oglinda, esarfa de pus pe cap,o bucata de material pe care nasa i-l pune pe mana miresei inainte de pleca de-acasa spre biserica + o bacnota pe care trebuie pusa de nasa atunci cand se pune floarea in piept mirelui, cam asta imi aduc aminte in mare.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002