Cat dau nasii la nunta?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Poate eu nu m-am exprimat corect - nashii a dat 1500 euro, dar si noi le-am dat cadou 500 de euro pentru frigider - adica reiese ca nashii ne-au dat 1000 de euro. Invitati nashului de la 200 dolari in sus.

Chestia cu banii dat de nashi la noi a fost asa - intii i-am intrebat daca vor sa ne fie nasi, ei ne-au spus ca da, cu o conditie sa fixam data nuntii mai tirziu cu 2 luni decit doream - si asta anume din cauza financiare - si noi asa shi am facut, oricum noi aveam unele idei pentru data nuntii, insa doream s-o fixam dupa ce ne dau raspunsul nashii, mai ales ca erau persoane care le cunosteam de 6 luni si imi era frica de un refuz.

Ellen nu inteleg ce inseamna ,,cit ma dat noi la masa,, incerc sa-mi dau seama ce ai in vedere da cred ca gresesc...

Kriss ma crezi ca nu am fost acolo nici odata - da banuiesc ca e vroba de alta locatie tinind cont ca sunt 120 de invitati - poate Teatrul National de Opera si Balet acolo stiu ca se fac nunti, interiorul este chiar foarte bine, frumos.

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Nu ma pot abtine sa nu povestesc un "nasit" de-al nostru.
Am fost nasi la doua nunti,respectiv la 2 botezuri,ne-am dat silinta,a iesit bine,dar cuplurile s-au despartit,mai apoi.
Asa ca eu am decis sa nu mai nasesc.
In 2003,amicul sotului de liceu,vine la noi cu o noua prietena,apoi inca odata,hop,nunta,ne pune nasi,eu nu si nu,sotul,da,ca trebuie,ca e cel mai bun prieten al lui si asta e.
OK! Accept in final,dar mireasa se tot ingrasa,femeia care statea cu copiii,ma intreaba nu-i gravida ?eu da de unde,pai dac-ar fi de ce s-ar mai certa ei doi ca ea ia proportii?
Bani n-aveam,ne imprumutam ca sa nasim,haine noi,haine copiii,ok.
La nunta,faliti,doar cu darul,imi spune mireasa ca ein luna V.
Sa pic jos.
Asta e nunta,nunta,dam banu,500E+ cheltuiei,trece nunta pleaca in luna de miere si cand vin inapoi tipa i-a pus bagajelela usa.
Am incercat reconciliei,in calitate de nasi,etc,in final l-a dat afara,a nascut,s-a produs divortul,la botez n-am fost invitati,am ramas in datorii un an,habar n-am cum arata copilul.
In final dupa divort si toate cele tipa a recunoscut ca ea dorea doar un copil,dar cu toate ca la carte,nunta,etc....
Iar eu am platit beleaua un an de zile!

Nu vreau sa va dezamagesc,nu vreau s-o luarti in tragic,eu in final am luat-o in comic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Angy, bine ca acum poti sa razi, ca intr-adevar e mortala povestea, insa atunci... cred ca iti venea sa le crapi capul la amandoi, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

alionushca, mii de scuze. Am crezut initial ca voi ati fost nasii dar dupa aia m-am prins ca de fapt ati fost mirii.

Ma bucur mult pentru voi ca ati primit asa mare dar de la nasii vostri dar eu una nu pot sa dau atat la o nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

angy11, super tare...deci sa intelegem ca nu te mai bagi la cununat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

eu am 3 perechi cununate,super toti,sunt toti impreuna,fericiti,
frumosi,ultimii i.am cununat in mai si am dat 1000 $.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

MAma ce scoruri!
Noi am avut nunta in primavara si nasii au dat 300 $+ lumanarile+ Biserica. Cadouri nu ne-au dat nici ei, nu le-am dat nici noi (asa era vorba, dar noi de fericire ca n-am iesit in pierdere le-am facut cadou un serviciu de cafea si o icoana).
Invitatii au dat in jur de 4-5 milioane la un cuplu.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La noi, in vara lui 2005, nasii au dat 10 milioane si cadou un robot de bucatarie performant.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

la noi se pun intr.adevar nasi pt bani.

oricum nu se da mai putin de 500e sub nici o forma.plus cadou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by nasicu

Trebuie sa va ganditi ca mirii vor sa-si ia dupa nunta o casuta ceva,ar trebui sa faca macar de un avans.Cine crezi ca face nunta doar pentru distractie?

M-au lasat fara cuvinte ideile tale....ce casa, ce avans? Eu mi-am facut nunta asa cum mi-am dorit-o si am iesit pe minus cu o suma destul de mare....deci pot sa zic ca mi-am facut nunta doar pt distractie....

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput