Mamici de mai-iunie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce fain ca o sa ai camera pentru bebe. Noi din pacate trebuie sa schimbam mobila prin casa, sa-i facem loc patutului la noi in dormitor. Si sa-i facem loc si unui dulap rezervat pentru bebe. Cind s-o face mai mare trebuie deja sa ne gindim la alta casa, in 2 camere o sa fie cam aglomeratie.

Gabitza si bebe Andrei DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

Crissu,

mie mi s-a spus initial fetita (eco - la Medicover - Dr.Dana Constantinescu), apoi Iosup a zis ca este baietel.
Cred ca la prima eco era prea mica sarcina, sau nu era prea performant ecograful. Nu stiu ce sa zic. Oricum a zis 80% fetita, si eu care vroiam fetita, am luat-o de buna.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Ca si Alina am de spart, smuls, zidit la loc, zugravit, mobilat camera, ceea ce e foarte frumos, dar daca nu avem bani in martie-aprilie, ramane in stadiul de proiect pentru o vreme.
Oricum, patutul va fi de lemn la comanda facut, ala de panza nu prea imi inspira incredere.
Eu mi-am socotit necesarul: fara amenajarea locuintei si fara mobila, am nevoie oricum de 500 Euro in perioada aia (mai-iunie): plicuri la spital, hainute, pompe, pampersi, molifte, botez, carucior, vanita, alea, alea, ca sunt f. multe.

Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Andreea, cred ca ar trebui sa mai pui pe langa cei 500 EURO . Eu doar la spital am cheltuit vreo 400: 120 d-rul, 5.000.000 leispitalizarea (am stat in rezerva de lux, ce sa zic) + moasa, asistente la nastere + contributii zilnice la asistente + pediatru + ingrijitoare

Eu, tare prapastioasa din fire, nu m-am putut abtine si i-am luat deja un hanorac, pantaloni de trening si doua body-uri. Si am primit de ziua mea, de la tati, o camasa sport super, la care ii caut jeansi.

La Maria am cumparat aproape tot inainte si tare bine am facut. Dupa nastere ne-au coplesit cheltuielile si nici nu ar fi avut cine sa alerge prin magazine.

Acum, vreau ca pe la sf. lui martie sa incep serios cumparaturile. Serios, vorba vine, ca am aproape tot de la Maria. Doar hainute o sa ii iau + cosmetice.

Multumec pt. aprecierile la adresa Mariei .

Succes la eco!

Va pup!
Cornelia (24 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

cam greu la 2 camere.
Noi avem camera separata, dar am reusit sa umplem toata casa de mobila! Nici nu e foarte greu, camerele fiind mici. Camera copilului cred ca are vreo 9 mp si am deja 2 fotolii mari (reconditionate de la parinti), care nu incap in sufragerie. Nu cred ca imi incap patutul si comoda si ca pot sa las ambele fotolii acolo. Dar camera aia este buna pentru ca este langa baie.

Oricum, vreau sa termin cu zugraveala, pentru ca am auzit ca nu e bine sa miroase a vopsea si alte alea cand vine bebele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si noi ne-am apucat de amenajat camera lui bebe chiar daca nu stim ce este.Patutul o sa fie de lemn ca imi inspira mai multa incredere decat de asta de panza.Hainute la bebe eu am cumparat cateva dar ca culoare se potriveste si pentru fetite si baietei.Am mai citit si la alte mamica ca indiferent cate haine ai niciodata nu sunt prea multe ca bebe se poate uda,murdari si trebuie schimbat si nu stiu cat timp o sa ne lase la inceput sa spalam.Eu stiu ca prima saptamana tati va fi cu noi acasa dar dupa voi fi singurel si deja ma cam sperie ideea dar nu am ce face asta e.

marilena si mapet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Din punct de vedere al lucrusoarelor la noi e bine ca e al doilea copil. Daca e fata e cu atat mai usor, daca nu tot e OK primele cateva luni. Avem patuturi, carucioare, scaun de masina, sanie, de toate. Mai trebuie sa iau niste scutece de finet pt de toate:voma, sters etc, cateva body-ute si Pampers. Si poate niste cosmetice de BB. Si ma mai gandesc sa instalez un dulap in camera Alinei, ca ea are acum o comoda cu sertare care deja e neincapatoare.

Noi la Alina am cumparat si amenajat totul din luna a 8-a, ca atunci am mai fost in stare. Cand am plecat sa nasc i-am pus doar cearsaful pe pat si atat.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Crissu, scumpa de tine, eu sunt la primul bb, fetita e a unei verisoare:)
Sunt o mamica tarzie asa. Aia mica e o dulceata oricum

http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/0033.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiatmarepg2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Cloreta, acum am vazut pozele. Esti o frumusete de femeie! Complimentele mele!

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Cloreta scuze......impusca-ma dar seamana leit cu tine. ....asa ca iti urez sa ai un bebe cel putin la fel de frumos ca fetita din fotografie.
Numai gafe fac.................daca e lista lunga si memoria mea de elefant.
Alina, mie Iosup la 11 saptamani mi-a zis la sfarsitul ecografiei de prim trimestru de sarcina ca am un baietel ok. Eu de emotie nu am intrebat absolut nimic nici cat de sigur este nici macar in ce procent....nimic nimic.......parca imi inghitisem limba. Marti am eco morfologica si sper sa pun mai multe intrebari inclusiv asta cu sexul ca deja ne-am obisnuit cu ideea unui baietel si suntem mandrii nevoie mare. Sper sa nu am surprize sau chiar si asa sa fie bebe sanatos si sa aibe tot ce-i trebuie. Nu mai dorm pana marti...........si la gafele pe care le fac........cred ca ma apucat oboseala.
Va rog nu va suparati pe mine ca
Criss si

Mergi la inceput